Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólsz, hogy a magyar férfiak megcsalásban világelsők?
A magyar férfiak megcsalásban világelsők
2011. december 3.
Minden ötödik magyar férfi megcsalja a párját. Mi több, zömük egyszerre több nővel is - olvasható a Borsban.
"Tény, hogy a legtöbb férfi számára szeretni és szexelni, az két dolog. A félrelépő nem szereti alkalmi párját, csak szexel vele. Mi több, sokszor ezt büszkén be is vallja." - mondja a Borsnak nyilatkozó dr. Sebestyén Tamás szexuálpszichológus. A felmérés szerint egyébként megcsalásban lekörözzük a franciákat, a spanyolokat, az olaszokat és a briteket is.
A magyar férfiak húsz százaléka a névtelen felmérésben azt vallotta, hogy hűtlen a párjához, ami éppen duplája a csalfa nők arányának, s így a „hűtlenségi világlistán” átvettük a vezetést. A felmérés szerint a hűtlenséget másként viselik a férfiak, mint a nők. Előbbiek számára kész tragédia, a megaláztatás netovábbja, ha kiderül, hogy felszarvazták őket, igaz: ma már a nők sem viselik ezt sokkal jobban
"A válások többsége közös megállapodással történik, nehéz megmondani, ki lép gyakrabban félre. Az viszont igaz, hogy ha okfeltárásra kerül sor, akkor a nők hozzák fel többször indokként férjük hűtlenségét." - mondta a lapnak Dr. Nemes András válóperes ügyvéd. A nők, szexuális életük kezdetétől átlagosan hét partnerrel létesítenek viszonyt, ami elmarad az orosz, a brit vagy a francia átlagtól, de még mindig az élvonalba sorolja hölgyeinket. A magyar férfiak ennél háromszor több nővel kerülnek intim kapcsolatba életük során, s ez szintén dobogós hely a rangsorban.
Forrás: [link]
Ez egy női lapban publikált cucc ahogy látom bár nem olvastam el, de ha te hiszel neki akkor én kérdésem, igaz hogy a magyar nők hiszékenységben világ elsők?
Brit tudósok kimutatták hogy a magyar nők sokkal válogatósabbak más nemzetek nőinél. A jelenség egyrészről a társadalmi és anyagi helyzetnek köszönhető, illetve annak hogy a levegőben megnőtt pp(plázap*csa) érték...
"olvasható a Borsban"
Ez szerintem mindent elmond.
AZT, HOGY MÁS NEMZETEK FIAI HAZUDÓSABBAK!!!
:-D Pedro
"olvasható a Borsban"
Ez szerintem mindent elmond.
:DDDDDDD
Szerintem is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!