Hogy éljem túl azt, hogy megcsalt az élettársam?
" Neked nem az fáj, hogy megcsalt, hanem hogy a feleséged ellent mondott a birtoklásodnak. "
És akkor a kérdező a szánalmas. Kívánom szívből, hogy a barátaitok, férjeitek dugjanak meg más nőket, aztán majd, ha fáj, mondjátok magatoknak, hogy csak az a problémátok, hogy a férfiak ellentmondtak a birtoklásotoknak. Mostantól minden hűtlenségről szóló kérdéshez odafogom írni, hogy csak az fáj annak, akit megcsaltak, hogy a párja ellentmondott a birtoklásnak és, hogy ezt ezen az oldalon tanultam. Fogalmam sincsen, hogy ennek a mondatnak mégis mi köze van ahhoz, hogy a férfi is megcsalta már Őt.
31es te egy idióta vagy... már bocs!
Senki nem mondta, hogy a nő egy szent. Undoritó amit csinált. De a pasi sem külömb. SZÖVEGÉRTÉS!!!
Olvasd el miket irt és hogyan....!!
Mert ha azt mondja, hogy Úr Isten megcsal ennyi éven át hazudott stb...stb... megértem! De Ő NEM EZT FÁJLALJA!!!!!!!! És miközben a feleségéről elmondja milyen gusztustalan dologt művelt, ő meg leirja mi történt azzal a lánnyal akivel csókolózott és csak a körülményeknek köszönhetően nem kefélt meg!!!! Itt nosztalgiázik... ettől fordul ki a bele az embernek...!
Am meg megérdemlik egymást!
A helyedben mindenképpen csináltatnék egy apasági tesztet a biztonság kedvéért,
mert hátha megint 8 év múlva bevall valamit a b.nőd...
Kedves 68%-os!
Mint azt előttem is leírták,szövegértés!
"Az első lány úgy jött, hogy gyakorlaton volt a cégnél és minden nap mellém ült be a traktorba megfigyelni a madarakat és sokat dumáltunk. Kb. olyan volt a lány, mint a párom. Akkor nagyon billegett a mérleg, hogy mi legyen. Jó is lett volna meg nem is. Utóbb kiderült, hogy a lány el van jegyezve, lehet, hogy ezért nem történt meg a dolog."
Az utolsó részt külön kiemelném,valószínű,hogy a lány nem akart tovább menni,mivel nem azt írta,hogy feleségem van,ezért nem tudtunk tovább lépni........
"Meg ő főiskolás és messze lakott, tehát hosszútávon ő nem jöhetett szóba."
Tehát ha közelebb lakott volna,és egy szabad,független csajról lett volna szó,több mint valószínű,hogy a kérdező meghúzta volna pár alkalommal.....
"A másik csók egy diszkóban történt egy hülye, ku..vával. Az csak egy rossz pillanatom volt és ő kezdte a nyomulást. Őt eszem ágában sem lenne még most sem megcsinálni."
Tehát ha párom van,és egy hülye k.rva nyomulni kezd,az a legjobb,amit tehet védekezés ként,hogy lesmárolom......
OKÉ!értem!
"Őt eszem ágában sem lenne még most sem megcsinálni."
Ezt a te kedvedért megint külön kiemelném,tehát ezzel azt mondja,hogy a hülye k.rva nem kéne neki,de a másik csajt nem zárná ki a lehetőségek közül......
"Tudom, hogy én is hülye voltam, mert sokszor hazudtam neki és nem mutattam ki, azt, hogy szeretem"
Kíváncsi lennék,hogy ha te párod 68-as nem mutatná ki a szeretetét,hazudozna neked,akkor egy idő után nem keresnéd e máshol azt,amit nem kapsz meg a párodtól....
Ha a kérdező csaj lenne,ugyanez lenne a véleményem,tehát a téma részemről le van zárva!
"Nálam egy csók nem jelent semmit."
Akkor minek smároltál még 2 csajjal?
"már megértettem az ideíró nők logikus gondolkodását."
akkor rácsesztél!
mert én pasi vagyok,és egyetértek az előzőekkel,ha idegen sunákkal csókolóznék,akár munkahelyen,akár egy lebujban,
és kiderülne,hogy mindezek után a párom is megcsalt,azt a sors kezének tudnám be!
na és ezt is érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!