Hogy éljem túl azt, hogy megcsalt az élettársam?
Tudod isten nem ver bottal...
Te csókolóztál 2 lánnyal, ő pedig.. ez van, ha azóta jól meg vagytok, akkor ne rágódj rajta ennyit. Tudom, hogy nem könnyű, ebben a helyzetben vagyok én is.
Te egy beteg ember vagy! Irtózom az ilyen birtokló emberektől(más is hozzáért rajtad kívül, rémálmaid is voltak..jajj istenem..)
Akkor megcsalt, de mégis veled maradt és szült neked 2 gyereket. Volt egy botlása, de téged választott.
Egyébként mi a nyavajának mondta el ezt most neked?
ma 15:49!
tulajdonkép ezzel bevallottad,hogy ha a körülmények adottak lettek volna,simán leléptél volna a csajjal......
"Gondoltam, hogy én is megcsalom, de az nem lenne jobb. 2004. körül lett volna több lehetőségem is és már bánom, hogy akkor nem tettem meg valakivel. Meg már itt vannak a gyerekek is. Így már nem lehet játszani."
mégis miért bánod? csak azért mert ő félrement akkor, neked miért kellett volna? ha te is így cselekedtél volna, mint ő, csak te már bosszúból, akkor mennyivel lennél jobb nála? 8éve volt. ha most nem tudtad volna meg, akkor minden menne a régi kerékvágás szerint.
a másik: te is tettél olyan lépéseket, dolgokat, amik nem éppen számítanak fer dolognak a másikkal szemben.
mindeketten hibásak vagytok, te azért mert 2lánnyal is csókolóztál, valamint nem mutattad ki kellő képpen az érzéseidet, ő meg azért mert lefeküdt mással.
gondolom, hogy nem jó ezzel a ténnyel szembesülni, de te is tettél dolgokat, ez ne felejtsd el. és most itt, ilyen téren mindegy, hogy egy csókról, vagy egy együtlétről van szó, mert mindegyik a megcsaláshoz tartozik.
számomra 1:1 az állás, akárhogy is nézem.
A kapcsolatot halottnak szoktam tekinteni, ha:
1. A felek nem tisztelik egymást.
2. Ha a felek nem bíznak egymásban.
3. Ha a párkapcsolatban nem lelik örömüket.
Válaszoltam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!