Konyharuhával ablakot takarítani. B*nkó vagyok hogy rá szóltam?
Istenem... ez nem hinnem, hogy olyan dolog amibol akkora ugyet kellene csinalni. Ha szavart tenyleg kozolhetted volna kedvesen is.
Ha cask a parat torolte les es nem volt redvas az ablak ... Mit baja eshetett a konyha ruhanak? Nedves lett? Ha meg annyira redvas az ablak akkor esetleg megkellene pucolni. Azt se ertem minek hasznaltok Hofeher! Konyharuhat, ha ennyire feltitek? Sztrm a konyhaban nagyobb "baja" eshet... tudod olajos kesz stb...! Nem "csak" nedves....!
Most ezt nem ertem.
Egy konyharuhatok van es ennyire kell ra vigyazni?
Vagy csak hetrnte/havonta vehettek elo tisztat?
Koszos volt az ablak?
Etelt szerviroztok a konyharuhan?
Mert nem ertem, h mi baja lett.
Nem vagyok kezdo haziasszony, naponta fozok/sutok.
A konyharuhat en szemely szerint naponta cserelem, etelt kozvetlenul nem rakok ra, ha pl tesztat kell letakarnom vele, akkor arra patyolat tisztst veszek elo.
Es nem hinnem, h koszos lenne a konyharuham az ablakomtol...
Tobb baci van a konyhapulton, vagy a fiokokon, mint az ablakon, akkor is, ha nem latod.
Ha meg olyan koszos az ablak, h tonkre tette a konyharuhat, akkor ne csodalkozz, hogy a Mami paratorlesre hivatkozva tskaritani kezd...
Lehet én értem rosszul, de szerintem nem a konyharuhának lesz baja az ablaktól, hanem fordítva. Lehet, hogy előtte a konyharuhával a kifröccsent zsírt törölték fel, vagy a húslét a konyhapultról, stb. Azért azzal a ruhával nem törölném az ablakot.
Én csak annyit mondtam volna neki: "Nézd csak, mama, inkább ezzel töröld az ablakot, azt már összezsíroztam"
Szerintem jobban hangzik.
"Volt barátnőm ismerőse meg a szennyessel együtt mosta, a bugyikkal együtt."
Hát lehet, hogy orbitális nagy parasztnak minősülök, de ezt én is együtt mosom. Esetleg külön mosógépet is tartanom kellene neki? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!