Miért nem hajlandó anyám takarítani, főzni?
nem főz nem mos nem takarít semmi kb már fél éve eddig csináltam amit tudtam mert mindig az volt hogy nem vagyok hajlandó segíteni de már nem birom anyumnak nincs betegsége meg semmi egész nap a tv előtt ül és max ha nagyon éhes akkor lemegy kajáért nem vagyok tisztaságmániás meg ilyenek de az kibírhatatlan tesóm csak bulizik apám meg csak gyerektartásit küldi szóval egyedül vagyok
megkérdeztem anyámat hogy miért nem segít pl főzni amikor nem csinál semmi ő meg csak itt az ideje hogy segíts egy kicsit de csak én főzök meg takarítok
17 éves vagyok és most diákmunkán vagyok és már nagyon nem birom egy lakás vezetését meg a munkát mit tegyek egyszerüen nem tok beszélni anyámmal???
Borzalmas, szerintem te se csináld, akkor majd kénytelen lesz ő is.
Nálunk meg az a helyzet, hogy bosszúból nem csinál semmit sőt koszol, mert nem vagyok hajlandó a testvéremnek havi 25 ezer ft-t átadni azon az alapon, hogy én kétszer annyit keresek.
Nekem is kell a pénz, a testvérem meg csak heverészik egész hétvégén.
Szerintem sem hagyd annyiban te is menj el bulizni érzed jól magad,nem vagy a csicskása.
Lehet segiteni de nem ugy hogy minden te csinálsz,áljon meg a menet
Anyukád depressziós!
Háziorvostól kérhetnél segítséget vagy esetleg a családvédőktől.
Gyógyszeres terápiára mindenképpen szüksége lenne. A legjobb persze az lenne, ha pszichológushoz is menne.
nem dolgozik amióta az eszem tudom nem dolgozik
inni sem iszik szóval mégha segítség is kéne neki akkor sem tudok mert ha legalább elmondaná hogy mi van vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!