Miért nem hajlandó anyám takarítani, főzni?
nem főz nem mos nem takarít semmi kb már fél éve eddig csináltam amit tudtam mert mindig az volt hogy nem vagyok hajlandó segíteni de már nem birom anyumnak nincs betegsége meg semmi egész nap a tv előtt ül és max ha nagyon éhes akkor lemegy kajáért nem vagyok tisztaságmániás meg ilyenek de az kibírhatatlan tesóm csak bulizik apám meg csak gyerektartásit küldi szóval egyedül vagyok
megkérdeztem anyámat hogy miért nem segít pl főzni amikor nem csinál semmi ő meg csak itt az ideje hogy segíts egy kicsit de csak én főzök meg takarítok
17 éves vagyok és most diákmunkán vagyok és már nagyon nem birom egy lakás vezetését meg a munkát mit tegyek egyszerüen nem tok beszélni anyámmal???
12:50
ilyen rossz a helyzet szerinted??? szerencsére közel lakik az orvosunk majd beszélek vele köszönöm a válaszokat!
szia!
Pszichológusként írtam neked, amit írtam és szerintem sajnos ilyen rossz a helyzet. Az ilyen fokú lustaság mögött nagyon sokszor áll depresszió a háttérben, amire a munkanélküliség csak hab a tortán. Ez egy betegség és szerintem beszélj a háziorvossal, hogy mit tudna javasolni anyukádnak.
hát akkor az lesz a legjobb ha szólaok a háziorvosnak
azért azt nem merem hogy elvágjam a tv vezetéket :) köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!