Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom húga utál. Mit tegyek?...

Párom húga utál. Mit tegyek? Mindent megpróbáltam, hogy megkedveljen.

Figyelt kérdés

Nos, a helyzet az, hogy a barátom és a húga együtt laknak egy 2 és fél szobás albérletben. A lány barátja 1 hét múlva költözik hozzájuk, ezért a párom szeretné, ha én is odaköltöznék. Mivel még tanulok, és nincs keresetem, nem akartam, de azt mondta hogy ő fizet helyettem mindent. A lánynak ez nem tetszett, mert egyrészt én fiatalabb vagyok nála, másrészt a párom még 1 csokit nem vett neki. (Én 19, a lány 22, párom 26). A lány 120 E-t keres, a barátja is kb ennyit, párom majdnem dupla ennyit.

Mondtam, hogy nem szeretnék addig odaköltözni, amíg a lány meg nem kedvel. De amíg nem megyek el dolgozni, nem is fog szívesen látni a lakásban (még 2 év az egyetem). Hogyan legyek vele jobb viszonyba? Már szóba került nálunk az eljegyzés, tehát ha minden jól megy, 4-5 év múlva eljegyzés, azután meg esküvő. (Már lassan 1 éve együtt vagyunk). Már elhívtam vásárolni, elhívtam moziba, sütöttem neki sütit, kikértem a tanácsát divat ügyben, de semmi. Szereti a kutyákat, de az enyéimet legszívesebben felrúgná. Egyébként mindenkivel kedves lány, csak velem nem. Úgy érzem, féltékeny. :(

2009. szept. 3. 15:39
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Szerintem az a megoldás, hogy elmész dolgozni. Én neked adok igazat, ne érts félre, de ha jóba szeretnél lenni vele, akkor "okos enged, szamár szenved" vagyis ebben az esetben legjobb, ha keresel magadnak valami néhány órás munkát, ami NEM a tanulás rovására menne, szóval nem akadályozna benne, mert ha igen, akkor első az egyetem, ezt jegyezd meg. Ha pedig a lánynak nem vagy szimpatikus, azon változtatni mrá nem tudsz nagyon, így ha egy házban is laktok majd, legyél vele kedves és ha veszekedést kezdeményez, hagyd nyerni. ;)
2009. nov. 7. 22:52
 32/32 A kérdező kommentje:
A gimiben is gondjaim voltak, a tanulás rovására ment a diákmunka, ezért abbahagytam.
2009. nov. 9. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!