Párom húga utál. Mit tegyek? Mindent megpróbáltam, hogy megkedveljen.
Nos, a helyzet az, hogy a barátom és a húga együtt laknak egy 2 és fél szobás albérletben. A lány barátja 1 hét múlva költözik hozzájuk, ezért a párom szeretné, ha én is odaköltöznék. Mivel még tanulok, és nincs keresetem, nem akartam, de azt mondta hogy ő fizet helyettem mindent. A lánynak ez nem tetszett, mert egyrészt én fiatalabb vagyok nála, másrészt a párom még 1 csokit nem vett neki. (Én 19, a lány 22, párom 26). A lány 120 E-t keres, a barátja is kb ennyit, párom majdnem dupla ennyit.
Mondtam, hogy nem szeretnék addig odaköltözni, amíg a lány meg nem kedvel. De amíg nem megyek el dolgozni, nem is fog szívesen látni a lakásban (még 2 év az egyetem). Hogyan legyek vele jobb viszonyba? Már szóba került nálunk az eljegyzés, tehát ha minden jól megy, 4-5 év múlva eljegyzés, azután meg esküvő. (Már lassan 1 éve együtt vagyunk). Már elhívtam vásárolni, elhívtam moziba, sütöttem neki sütit, kikértem a tanácsát divat ügyben, de semmi. Szereti a kutyákat, de az enyéimet legszívesebben felrúgná. Egyébként mindenkivel kedves lány, csak velem nem. Úgy érzem, féltékeny. :(

Szia!
igazabol nem nagyon tudsz mit tenni...szerintem is csak feltekenysegrol van szo...
En eveld egyidos vagyok, csak a parom huga kisebb mint akivel neked van dolgod...
En a lannyal megprobaltam megertetni, hogy en szeretem a batyjat, egyutt logunk, de azert nem veszem el tole, ot ugyanugy fogja szeretni, es mindig az o batyja marad...kedveskedtem neki ajandekokkal is, de a legjobb azt hiszem a kozos program volt, Activity-ztunk egyutt, csomot nevettunk...jo volt...
azota sem mondom, hogy a szive csucske lettem, de azert szeret ugy erzem:)
nemtudom, ha utal akkor igazabol szerintem nem jo dolog az osszekoltozes, akkor naphosszat marhat Teged. vagy lehet, hogy egy kozos fozes megenyhitene? ki tudja...
sok sikert es bocs a tortenetemert csak gondoltam hatha segit:)

Ilyesmi helyzetben vagyok, de en eppen a masik felhez tartozom. Utalom a batyam baratnojet es akarhogy kapar sehogy se birom megszeretni. Alapbol unszimpatikus es ezen nem tud valtoztatni, akarhogy probalkozik.
Engem az erdekelne, miert fontos neked, hogy szeressen a parod huga? Nem ot valasztottad hanem a testveret.
Csak az o helyzetet latom, engem nagyon idegesit, hogy kapar tesom baratnoje, szerintem csinalj ugy mintha nem is erdekelne es talan megvaltozik. De ne akarj allandoan a kedveben jarni, semmi ertelme.
(Semmi agresszio nem volt a valaszomban, felre ne ertsd)

Szerintem az nem megoldás hogy most csak azért elmenj dolgozni, hogy neki tetszen...
Mondjuk az igaz, hogy senkinek sem árt meg egy kis meló, illetve hogy rengetegen "csicskák" (ahogy fogalmaztál) 80 ezerért sajnos nem feltétlenül jószántukból, hanem mert az élet arra kényszeríti őket, hiszen nincs aki eltartsa őket...
De itt most nem ez a lényeg. Nehogymár bocsánatot kelljen kérned, amiért te nem szorulsz rá, hogy eladóként dolgozz mondjuk.
Ha te próbálkoztál nála, akkor sztem itt az idő h ő is próbálkozzon egy kicsit.
Nem értem miért kéne neked még x-szer "megalázkodnod" előtte...
Oké h féltékeny, dehát nem a hapsiját akarod lenyúlni hanem a tesójával jársz..
Van akivel ha megfeszülsz se tudsz jóban lenni, és akármit csinálsz úgyis utálni fog, mert utálni AKAR.
Sajnos. Nem kívánom, hogy így legyen!!
Én külön költöznék a pasival az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!