Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom húga utál. Mit tegyek?...

Párom húga utál. Mit tegyek? Mindent megpróbáltam, hogy megkedveljen.

Figyelt kérdés

Nos, a helyzet az, hogy a barátom és a húga együtt laknak egy 2 és fél szobás albérletben. A lány barátja 1 hét múlva költözik hozzájuk, ezért a párom szeretné, ha én is odaköltöznék. Mivel még tanulok, és nincs keresetem, nem akartam, de azt mondta hogy ő fizet helyettem mindent. A lánynak ez nem tetszett, mert egyrészt én fiatalabb vagyok nála, másrészt a párom még 1 csokit nem vett neki. (Én 19, a lány 22, párom 26). A lány 120 E-t keres, a barátja is kb ennyit, párom majdnem dupla ennyit.

Mondtam, hogy nem szeretnék addig odaköltözni, amíg a lány meg nem kedvel. De amíg nem megyek el dolgozni, nem is fog szívesen látni a lakásban (még 2 év az egyetem). Hogyan legyek vele jobb viszonyba? Már szóba került nálunk az eljegyzés, tehát ha minden jól megy, 4-5 év múlva eljegyzés, azután meg esküvő. (Már lassan 1 éve együtt vagyunk). Már elhívtam vásárolni, elhívtam moziba, sütöttem neki sütit, kikértem a tanácsát divat ügyben, de semmi. Szereti a kutyákat, de az enyéimet legszívesebben felrúgná. Egyébként mindenkivel kedves lány, csak velem nem. Úgy érzem, féltékeny. :(

2009. szept. 3. 15:39
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
66%
egyetem mellett is lehet dolgozni, nem te lennél az első!
2009. szept. 3. 15:45
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg, próbálj meg dolgozni mellette, legalább látja,h próbálkozol. Vagy mondjátok azt,h dolgozol. Egyébként neki van diplomája?
2009. szept. 3. 15:47
 3/32 anonim ***** válasza:
92%
Ugyan már, a lánynak csak az jön be, aki pénzt keres? Szeret téged a testvére, komolyan gondolja veled a kapcsolatot, ha minden igaz, el fog venni, akkor ideje megkedvelni. De, ha még sem, attól te még nyugodtan alhatsz. A párodnak kellene vele beszélnie, hogy legyen egy kicsit normálisabb veled, mert meg kell szoknia.
2009. szept. 3. 15:48
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

igazabol nem nagyon tudsz mit tenni...szerintem is csak feltekenysegrol van szo...

En eveld egyidos vagyok, csak a parom huga kisebb mint akivel neked van dolgod...

En a lannyal megprobaltam megertetni, hogy en szeretem a batyjat, egyutt logunk, de azert nem veszem el tole, ot ugyanugy fogja szeretni, es mindig az o batyja marad...kedveskedtem neki ajandekokkal is, de a legjobb azt hiszem a kozos program volt, Activity-ztunk egyutt, csomot nevettunk...jo volt...

azota sem mondom, hogy a szive csucske lettem, de azert szeret ugy erzem:)

nemtudom, ha utal akkor igazabol szerintem nem jo dolog az osszekoltozes, akkor naphosszat marhat Teged. vagy lehet, hogy egy kozos fozes megenyhitene? ki tudja...

sok sikert es bocs a tortenetemert csak gondoltam hatha segit:)

2009. szept. 3. 15:49
 5/32 A kérdező kommentje:
De ha elmennék dolgozni, nem biztos hogy megkedvelne. Egyébként akármennyire is hihetetlen, nem Bp-en lakok ahol kapkodnak az egyetemisták után. Elmehetnék takarítónőnek, vagy bolti "csicskásnak" 80 ezerért. Köszönöm, de abból nem kérek.
2009. szept. 3. 15:54
 6/32 A kérdező kommentje:
Nem, a lánynak csak érettségije van, és elvégzett egy boltvezetői tanfolyamon x ezerért. És 30 km-rel arrébb egy boltban dolgozik reggeltől estig + hétvégén.
2009. szept. 3. 15:55
 7/32 A kérdező kommentje:
Amúgy sem a lány, se a barátja nem tud főzni. Párom főz nekik, vagy én viszek apukám főztjéből. Pl főzeléket, pörköltet, palacsintát. Egyébként a lány barátjával jó a viszonyom.
2009. szept. 3. 15:58
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Miert koltoznel ossze a baratoddal, meg annak a tesojaval es pasijaval? Ha a baratod veled akar lakni, akkor miert nem vesz ki egy kisebb lakast, miert akar valaki olyasvalaki melle koltoztetni,aki nem kedvel teged? Szerintem ne menj bele, ebbol csak rossz sulhet ki!
2009. szept. 3. 16:11
 9/32 anonim ***** válasza:
100%

Ilyesmi helyzetben vagyok, de en eppen a masik felhez tartozom. Utalom a batyam baratnojet es akarhogy kapar sehogy se birom megszeretni. Alapbol unszimpatikus es ezen nem tud valtoztatni, akarhogy probalkozik.

Engem az erdekelne, miert fontos neked, hogy szeressen a parod huga? Nem ot valasztottad hanem a testveret.

Csak az o helyzetet latom, engem nagyon idegesit, hogy kapar tesom baratnoje, szerintem csinalj ugy mintha nem is erdekelne es talan megvaltozik. De ne akarj allandoan a kedveben jarni, semmi ertelme.

(Semmi agresszio nem volt a valaszomban, felre ne ertsd)

2009. szept. 3. 16:15
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az nem megoldás hogy most csak azért elmenj dolgozni, hogy neki tetszen...

Mondjuk az igaz, hogy senkinek sem árt meg egy kis meló, illetve hogy rengetegen "csicskák" (ahogy fogalmaztál) 80 ezerért sajnos nem feltétlenül jószántukból, hanem mert az élet arra kényszeríti őket, hiszen nincs aki eltartsa őket...

De itt most nem ez a lényeg. Nehogymár bocsánatot kelljen kérned, amiért te nem szorulsz rá, hogy eladóként dolgozz mondjuk.

Ha te próbálkoztál nála, akkor sztem itt az idő h ő is próbálkozzon egy kicsit.

Nem értem miért kéne neked még x-szer "megalázkodnod" előtte...

Oké h féltékeny, dehát nem a hapsiját akarod lenyúlni hanem a tesójával jársz..

Van akivel ha megfeszülsz se tudsz jóban lenni, és akármit csinálsz úgyis utálni fog, mert utálni AKAR.

Sajnos. Nem kívánom, hogy így legyen!!

Én külön költöznék a pasival az tuti.

2009. szept. 3. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!