Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom húga utál. Mit tegyek?...

Párom húga utál. Mit tegyek? Mindent megpróbáltam, hogy megkedveljen.

Figyelt kérdés

Nos, a helyzet az, hogy a barátom és a húga együtt laknak egy 2 és fél szobás albérletben. A lány barátja 1 hét múlva költözik hozzájuk, ezért a párom szeretné, ha én is odaköltöznék. Mivel még tanulok, és nincs keresetem, nem akartam, de azt mondta hogy ő fizet helyettem mindent. A lánynak ez nem tetszett, mert egyrészt én fiatalabb vagyok nála, másrészt a párom még 1 csokit nem vett neki. (Én 19, a lány 22, párom 26). A lány 120 E-t keres, a barátja is kb ennyit, párom majdnem dupla ennyit.

Mondtam, hogy nem szeretnék addig odaköltözni, amíg a lány meg nem kedvel. De amíg nem megyek el dolgozni, nem is fog szívesen látni a lakásban (még 2 év az egyetem). Hogyan legyek vele jobb viszonyba? Már szóba került nálunk az eljegyzés, tehát ha minden jól megy, 4-5 év múlva eljegyzés, azután meg esküvő. (Már lassan 1 éve együtt vagyunk). Már elhívtam vásárolni, elhívtam moziba, sütöttem neki sütit, kikértem a tanácsát divat ügyben, de semmi. Szereti a kutyákat, de az enyéimet legszívesebben felrúgná. Egyébként mindenkivel kedves lány, csak velem nem. Úgy érzem, féltékeny. :(

2009. szept. 3. 15:39
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Azért azt marhára bírom,mikor valaki valakit azért utál,mert utálni AKARJA,holott nem is ismeri.Elkönyveli butának,beképzeltnek,leszólja,mert xy márkájú ruhában jár,és kikiáltja élősködőnek,csak azért,mert velük él,és a másik félnek ez b..a a csőrét.Szóval,kislány,szerintem ne költözz oda véletlenül sem,ne kapkodj el semmit,és éld az életed,meg szeresd a párodat.A húgát meg szard le magasról,mert ennyit érdemel.Ha megfeszülsz,akkor sem fog szeretni.Tudod,az ilyenek utálják a,,kaparást",és nem fognak hozzád ,,lealacsonyodni",pff :-s Amúgy elmehetnél dolgozni ettől függetlenül,legalább lenne pénzed,és kicsit önállósulnál!Tudod,a munka az munka,meg kell becsülni a mai világban,ha valakinek munkája van!
2009. szept. 4. 00:33
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
16:27 es vagyok. sztem igazából nem tartozom magyarázattal hogy miért tartom butának, de mivel szted a téma hiány miatt hát tessék. szted normális az a lány aki a hörcsögét beteszi a mikróba mert hideg a teste ??????? nem 14 éves vagyok h féltékeny legyek tesómra, csak én és a párom is együtt élünk, mégis mind ketten adunk a közös életünk érdekében. Én akkor sem tudom elviselni hogy más pénzét költi, amiért fáradtságos munkával megdolgoztak mások, ő meg baszik elmenni dolgozni. Ennyi .
2009. szept. 4. 07:46
 23/32 anonim ***** válasza:
Kedves Előző!Én NEM neked írtam,amit írtam,nem rád vonatkozott természetesen,mert Neked maximálisan igazat adok!Igen,igazad van,te jogosan utálod a bátyád húgát,ezért kérlek,ne vedd magadra!Én azokra céloztam,akik szimplán azért utálnak valakit,hogy legyen kit utálniuk!Azokra,akik a fáradságot sem veszik,hogy megismerjék a másikat.A kérdezőnek meg azért írtam,hogy ne foglalkozzon a szerelme húgával,mert nincs értelme!Természetesen nem akartam általánosítani!Elnézést attól,akire ez nem vonatkozik!Csak azért zaklatott fel atéma,mert én már álltam azon az oldalon,ahol most a kérdező,és bármit tettem,főztem,mostam,vasaltam,takarítottam,soha nem volt elég jó,amit csináltam,és hiába güriztem,attól még nem lettem több a csaj szemében,inkább lenézett!Amikor meg véletlenül 1 hónapig nme volt munkám(nem én mondtam fel!),akkor meg én voltam az ingyenélő.Szóval,elnézést,ha valakit megbántottam,csak az is szar tud ám lenni,ha valaki mindent megtesz,hogy megfeleljen másoknak,és mégsem fogadják el olyannak,amilyen.Jó,nekem is van hibám,ember vagyok,de pitizni nem kell senki kegyeiért!Persze,a kérdezőnek is van hibája,mert a munkához nem így kéne hozzáállnia!Menjen el dolgozni,álljon a lábára,tanuljon,de még ne költözzön oda!Ezzel sok szenvedéstől megkíméli magát.
2009. szept. 4. 11:38
 24/32 anonim ***** válasza:
11: 38as én viszont nem neked írtam hanem a kérdezőnek, mert válaszolt a válaszomra :D:D
2009. szept. 4. 13:10
 25/32 anonim ***** válasza:
OK,semmi gond,béke van,valahol mindkét félnek igaza van! :-)
2009. szept. 4. 14:38
 26/32 A kérdező kommentje:
Nem értem, miért nem a kérdésemre válaszoltok néhányan. Nem fogok elmenni az egyetem mellett dolgozni, ha fejre álltok,akkor sem!
2009. szept. 4. 17:03
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
kedves Kérdező!Én a14:38-as válaszoló vagyok,és már kb. 25 -ször elmondtam/leírtam,hogy sz...d le magasról a barátod húgát,ne költözz oda,éld az életedet!Hagyd már a sütemény sütést,meg a nyalizást,semmire nem mész vele,mert mindig is utálni fog!Ez ellen Te nem tehetsz semmit.Azt meg csak javasoltam,hogy azért vedd számba a saját hibáidat is,például ne nézd le a húgát azért,mert egy boltban ,,csicskázik",elvégre legalább van rendes munkája.Ne legyél már olyan,mint egy elkényeztetett tinilány,aki megsértődik az igazságon!
2009. szept. 4. 18:16
 28/32 anonim ***** válasza:
53%
Nem hinném, hogy azért utálja a leányzó a kérdezőt, mert az nem dolgozik. Biztosan más oka van. Le kellene ülni beszélgetni és feltenni a kérdéseket, hogy megkaphassa a válaszokat.
2009. szept. 4. 18:46
 29/32 Kankalin ***** válasza:
Már bocsi, de én is a kérdésedre válaszoltam, esetleg nem értetted meg, de akkor leírom másként: mert lenézőek a megnyilvánulásaid! Ő dolgozik, a saját pénzéből él, te az ő testvérének a pénzéből boldogulnál, magyarul kitartottá válsz, és még te nézed le őt. Ez a baja nagy valószínűség szerint.
2009. szept. 4. 18:48
 30/32 Kankalin ***** válasza:
És azzal, hogy elhívod vásárolni, mert te eltudod költeni más pénzét nem javítassz a helyzeten, mert lehet, hogy neki nincs "elszórni" valója.
2009. szept. 4. 18:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!