Párom húga utál. Mit tegyek? Mindent megpróbáltam, hogy megkedveljen.
Nos, a helyzet az, hogy a barátom és a húga együtt laknak egy 2 és fél szobás albérletben. A lány barátja 1 hét múlva költözik hozzájuk, ezért a párom szeretné, ha én is odaköltöznék. Mivel még tanulok, és nincs keresetem, nem akartam, de azt mondta hogy ő fizet helyettem mindent. A lánynak ez nem tetszett, mert egyrészt én fiatalabb vagyok nála, másrészt a párom még 1 csokit nem vett neki. (Én 19, a lány 22, párom 26). A lány 120 E-t keres, a barátja is kb ennyit, párom majdnem dupla ennyit.
Mondtam, hogy nem szeretnék addig odaköltözni, amíg a lány meg nem kedvel. De amíg nem megyek el dolgozni, nem is fog szívesen látni a lakásban (még 2 év az egyetem). Hogyan legyek vele jobb viszonyba? Már szóba került nálunk az eljegyzés, tehát ha minden jól megy, 4-5 év múlva eljegyzés, azután meg esküvő. (Már lassan 1 éve együtt vagyunk). Már elhívtam vásárolni, elhívtam moziba, sütöttem neki sütit, kikértem a tanácsát divat ügyben, de semmi. Szereti a kutyákat, de az enyéimet legszívesebben felrúgná. Egyébként mindenkivel kedves lány, csak velem nem. Úgy érzem, féltékeny. :(
A helyzet az, hogy a húga és a pasija nem tudnak magukról gondoskodni, tehát hamar elszórnák a pénzüket, és a páromtól kérnének pénzt.
De tavasszal mindenképp külön lakásban fognak lakni a húgáék, mert "gyereket akarnak". Nem vagyok rászorulva hogy dolgozzam, mert a szüleim eltartanak (persze én takarítok, főzök, kertészkedek stb.)
A lány tényleg utál, de soha nem adtam rá okot. A szülei engem imádnak, az ő párját meg nem kedvelik. :S

Nagyon sokan "csicskáznak" 80 ezerért.
Én is inkább "csicskáznék", mint eltartassam magam.
Ha ilyen a gondolkodásmódod azt hiszem tudom mi baja a lánynak veled...
Miért vegyem el a lehetőséget olyanok elől akiknek TÉNYLEG szükségük van rá? Ezért azon gondolkozzatok már el.
1 helyre jelentkeztem nyáron, 10 emberből engem vettek volna fel, de mikor megtudtam hogy másoknak nagyobb szüksége lenne a melóra, visszaléptem.
Én is kínai ruhákban járok, sőt busszal közlekedek, pedig lehetne autóm is. De én otthon teszek is valamit azért, hogy a szüleim eltartanak.
Mellesleg az, hogy nincs közös témátok, nem jelenti azt, hogy buta.

Az a lány úgy tűnik, hogy elég sokat "csicskázik" a 120.000.-ért. Ha tettél előtte is efféle megjegyzéseket, meg a dolgozzon aki rá van szorulva és társai, hááát érthető, hogy nem ölelt keblére.
Persze, mondhatod, hogy jaj, én olyan jó lelkű vagyok, hogy nem veszem el más elől a munkát..., de a megnyilvánulásaid lenézőek!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!