Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom húga utál. Mit tegyek?...

Párom húga utál. Mit tegyek? Mindent megpróbáltam, hogy megkedveljen.

Figyelt kérdés

Nos, a helyzet az, hogy a barátom és a húga együtt laknak egy 2 és fél szobás albérletben. A lány barátja 1 hét múlva költözik hozzájuk, ezért a párom szeretné, ha én is odaköltöznék. Mivel még tanulok, és nincs keresetem, nem akartam, de azt mondta hogy ő fizet helyettem mindent. A lánynak ez nem tetszett, mert egyrészt én fiatalabb vagyok nála, másrészt a párom még 1 csokit nem vett neki. (Én 19, a lány 22, párom 26). A lány 120 E-t keres, a barátja is kb ennyit, párom majdnem dupla ennyit.

Mondtam, hogy nem szeretnék addig odaköltözni, amíg a lány meg nem kedvel. De amíg nem megyek el dolgozni, nem is fog szívesen látni a lakásban (még 2 év az egyetem). Hogyan legyek vele jobb viszonyba? Már szóba került nálunk az eljegyzés, tehát ha minden jól megy, 4-5 év múlva eljegyzés, azután meg esküvő. (Már lassan 1 éve együtt vagyunk). Már elhívtam vásárolni, elhívtam moziba, sütöttem neki sütit, kikértem a tanácsát divat ügyben, de semmi. Szereti a kutyákat, de az enyéimet legszívesebben felrúgná. Egyébként mindenkivel kedves lány, csak velem nem. Úgy érzem, féltékeny. :(

2009. szept. 3. 15:39
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

A helyzet az, hogy a húga és a pasija nem tudnak magukról gondoskodni, tehát hamar elszórnák a pénzüket, és a páromtól kérnének pénzt.

De tavasszal mindenképp külön lakásban fognak lakni a húgáék, mert "gyereket akarnak". Nem vagyok rászorulva hogy dolgozzam, mert a szüleim eltartanak (persze én takarítok, főzök, kertészkedek stb.)

A lány tényleg utál, de soha nem adtam rá okot. A szülei engem imádnak, az ő párját meg nem kedvelik. :S

2009. szept. 3. 16:26
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Én is fordított helyzetben vagyok, spec én rühellem tesóm barátnőjét de nem azért mert féltékeny vagyok a bátyámra :D:D Sok oka van h nem kedvelem, buta mint a föld, bunkó feje van, jóformán nem lehet vele semmiről beszélni, tesómmal sem lehet beszélni amikor vele van, állandóan a nyakán lóg , hisztizik mindenért, sosem takarít el maga után , már terhes is volt, de elvetélt ( mert annyira felelősségteljes ) amikor megismerkedtek kínai ruhákba járt, most meg a legutolsó divat szerint öltözik, két hetente fodrászhoz,körmöshöz jár, befészkelt a családi házunkba amióta bátyámmal van :@ iszonyat idegesítő mert egésznap otthon ül és veri a seggét mert nem megy el dolgozni olcsó pénzért,mert büdös a munka, a munka az munka, ha george clooney lennék lehet h azt mondanám h 80e ft pff annyiért aztán én nem, máshol egy 4tagú család él meg ennyiből. Egy fillért nem kell magára költeni mert a mi a színvonalunkon él. Potya útas.
2009. szept. 3. 16:27
 13/32 anonim ***** válasza:
80%
Ha a párod jól keres, miért nem költöztök el külön? Ha ez meg az anyagiak miatt esetlegesen nem tetszene a sógornődnek, akkor meg nyugodtan meg lehet mondani, hogy ő tehet róla!
2009. szept. 3. 16:40
 14/32 Kankalin ***** válasza:
81%

Nagyon sokan "csicskáznak" 80 ezerért.

Én is inkább "csicskáznék", mint eltartassam magam.

Ha ilyen a gondolkodásmódod azt hiszem tudom mi baja a lánynak veled...

2009. szept. 3. 16:40
 15/32 A kérdező kommentje:

Miért vegyem el a lehetőséget olyanok elől akiknek TÉNYLEG szükségük van rá? Ezért azon gondolkozzatok már el.

1 helyre jelentkeztem nyáron, 10 emberből engem vettek volna fel, de mikor megtudtam hogy másoknak nagyobb szüksége lenne a melóra, visszaléptem.

Én is kínai ruhákban járok, sőt busszal közlekedek, pedig lehetne autóm is. De én otthon teszek is valamit azért, hogy a szüleim eltartanak.

Mellesleg az, hogy nincs közös témátok, nem jelenti azt, hogy buta.

2009. szept. 3. 16:47
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem költöztök külön?
2009. szept. 3. 16:50
 17/32 Kankalin ***** válasza:
100%

Az a lány úgy tűnik, hogy elég sokat "csicskázik" a 120.000.-ért. Ha tettél előtte is efféle megjegyzéseket, meg a dolgozzon aki rá van szorulva és társai, hááát érthető, hogy nem ölelt keblére.

Persze, mondhatod, hogy jaj, én olyan jó lelkű vagyok, hogy nem veszem el más elől a munkát..., de a megnyilvánulásaid lenézőek!

2009. szept. 3. 17:12
 18/32 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon be vagy te képzelve....
2009. szept. 3. 17:32
 19/32 anonim ***** válasza:
97%
Hát. Ha így állsz hozzá..a munka az munka. Bocs, de valahogy nem tudom elhinni, hogy "te nem akarod elvenni mások elől a munkát". Ilyen nincs. Az én osztálytársaim már 15 évesen dolgoztak. Szórólapot osztogattak, irodai meló stb. Én 15 évesen kezdtem el modellkedni, nekem az volt a munka. És nem szórakozásból csináltam. Neked, 19 évesen azért illő lenne elmenni dolgozni, mert nem vagy már kisgyerek. Nyilván nem tetszik a csajnak, hogy ő csomót dolgozik azért, hogy kifizessék az albérletet meg az egyéb költségeket, te meg csak úgy szimplán odaköltözöl és nem adsz bele semmit.
2009. szept. 3. 18:03
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Elmehetnék takarítónőnek, vagy bolti "csicskásnak" 80 ezerért. Az ilyen hasonló megnyilvánulásaidért nem kedvelhet a hölgyemény téged! Tudod hány ember van, aki örülne, ha ennyit kereshetne? 14 éves korom óta dolgozom, iskola mellett is tettem a dolgom, amit tudtam. Van érettségim, 2 nyelvvizsgám, egy franciaországban szerzett diplomám. Nem néztem le a csicska munkát sem. Volt, hogy egy napágykölcsönzőben güriztem végig a nyarat, emelgettem 1.5m magasra a vaságyakat, amíg más pihengetett 14 - 15 évesen. Most 28 évesen saját házam, autóm van és el kell mondjam most sem keresek többet 120.000-nél, mégis eljárok dolgozni ennyiért is napi 12 órában, heti 5-6 napban.
2009. szept. 3. 20:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!