Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Abortusz után lesz még esélye...

Abortusz után lesz még esélye a kapcsolatunknak?

Figyelt kérdés

A barátnőm terhes lett és közös megegyezés alapján arra jutottunk, hogy nem tartjuk meg, mert egyikünk sincs rá felkészülve és nem lennénk jó szülők.

Mindezek ellenére én még szerelmes vagyok és leszek is, de mióta ez történt, nagyon magamba fojtom az érzéseimet és elhidegültünk, erről az ügyről sem tud senki rajtunk kívül. Van esélye, hogy együtt maradunk és még lesz közös jövőnk?

2013. febr. 1. 20:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
79%
Hát szerintem meg mindenki a saját érdekét nézze. Ennél semmi nem mutatja jobban, hogy nincs felkészülve a gyerekre. Akár húszon évesen is dönthet valaki úgy, hogy nem akarja a semmire bevállalni a gyereket, két évig otthon ülni, vagy a szüleihez költözni. És nem hiszem, hogy el kell ítélni valakit azért mert nem akar úgy szülni, hogy utána hónap közepén számolgassa a pénzét.
2013. febr. 1. 22:17
 22/27 anonim ***** válasza:

Törölték a válaszom, de még mindig ez a véleményem, hogy csak rajtatok múlik, hogy hogyan alakul a kapcsolatotok. Ha közös jövőt szeretnétek, akkor nem ártana kitartani egymás mellett, még akkor is, ha néha nehéznek fogjátok érezni.

A védekezésre pedig figyeljetek oda, hogy ne legyen több ilyen rossz eset.

24N

2013. febr. 2. 09:25
 23/27 anonim ***** válasza:
58%
Testvéremék sajnos így mentek szét...:( Egyszerűen nem tudták feldolgozni együtt... Én nem is tudom, hogy túl lehet e ezen lépni, kell sok idő, ami meg így is úgy is megöli a szerelmet.:(
2013. febr. 4. 11:22
 24/27 anonim ***** válasza:
Így elég nehéz ezt megítélni, látod, van, akinek működik a kapcsolata meg van, akinek nem. Ő vetette fel az abortusz ötletét vagy te? Mert lehet, hogy úgy érzi, hogy nem álltál volna mellette.
2013. febr. 4. 16:20
 25/27 anonim ***** válasza:
56%

"Tudod, nagyon sokan évekig próbálkoznak a gyerekkel, de nem sikerül. Ti meg ilyen könnyen eldobjátok a saját véreteket."

ha még egyszer meglátom ezt az érvelést valami véresszájú abortuszellenzőtől, én is elkezdem végigspammelni a meddő nők topikjait azzal, hogy "tudjátok, van, aki egy vagyont költ fogamzásgátlásra meg abortuszra, ti meg nem bírjátok élvezni..."

2013. febr. 4. 16:22
 26/27 anonim ***** válasza:

Védekezés mellett is teherbe lehet esni. Egyik módszer sem 100%-os(kivéve szüzességi fogadalom). Inkább legyen abortusz, minthogy szétmenjetek azért, mert inkább megtartjátok. Majd rájöttök, hogy mégsem kellett volna. Külön nevelitek fel és a gyerekben csak 1 tönkrement kapcsolatot láttok, mint vmi rossz karma.

Továbbá a vetélés sokkal rosszabb és megterhelőbb. Sok nő van, aki terhes lesz, elvetél és nem is tud róla csak a szervezete.

Még annyit, mivel nem vártátok, ezért ezeknek a terhességeknek mindig meg van a maga veszélye, tehát inkább előre felkészülten vállaljatok majd gyereket.

Én támogatlak titeket és ne arra gondoljatok, hogy mi volt hanem mi lesz! Mindig a jövő a fontos!

2013. febr. 4. 16:23
 27/27 anonim válasza:
megkerdezhetem hany evesek vagytok? Szerintem nem eli tul a kapcsolat ha nem kozos a dontes es csak annak tunik hogy az!
2013. febr. 5. 01:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!