Abortusz után lesz még esélye a kapcsolatunknak?
A barátnőm terhes lett és közös megegyezés alapján arra jutottunk, hogy nem tartjuk meg, mert egyikünk sincs rá felkészülve és nem lennénk jó szülők.
Mindezek ellenére én még szerelmes vagyok és leszek is, de mióta ez történt, nagyon magamba fojtom az érzéseimet és elhidegültünk, erről az ügyről sem tud senki rajtunk kívül. Van esélye, hogy együtt maradunk és még lesz közös jövőnk?
Felejsd el Mivel egy kis eletet oltok meg mert ti ugy gondoljatok nem lennetek jo szulok.Ez akkora buntudatot fog okozni hogy egymast fogjatok okolni ez lessz a kapcsolat vege.
Ha minden ember igy gondolkodna senki nem szuletne meg Senki nem erett a szuloi munkara abba beleszoksz es belenolsz ez igy valo
"Mivel egy kis eletet oltok meg mert ti ugy gondoljatok nem lennetek jo szulok.Ez akkora buntudatot fog okozni hogy egymast fogjatok okolni ez lessz a kapcsolat vege."
Légyszí hagyd ezt a szentbeszédet, nem vagyok totál érzéketlen, képzeld, megvisel mindkettőnket. Már összeköltöztünk és mindketten dolgozunk, de még alig éltünk. Ő felelősségteljesebb, mint én, de ugyanúgy fél beleképzelni magát a szituációba.
11/13. Ne írj ostobaságokat! Nem egy életet gyilkoltak meg, hanem felelős döntést hoztak! Egy gyereket tisztességesen fel is kell nevelni, nem csak megszülni a semmire.
Ne az ilyenekre hallgass kedves kérdező. Azért változott meg a kapcsolatotok,. mert mindenütt azt sulykoljátok belétek, hogy lelkiismeret furdalást kell éreznetek! Gondoljatok arra, hogy ez a döntés a gyereknek sokkal jobb, mintha megszületett volna.
A kapcsolatotok csak rajtatok múlik, és lehet még akár több gyereketek is idővel.
Nem szentbeszed ez az igazsag ugye rossz szembenezni vele .
Elet igen a ti kozos gyereketek 50% a te vered amit megoltok mert nem eltetek .abszurd amit tesztek felhaborito
Abortusz egy eletre szol nehez dolog amit cipelni fogsz es nincs visszaut.
Van strucc politika ugy csinalunk minf ha nem lett volna magyarazzuk lgy csak sejt stb de megfogant es el elni akar.
Van, rajtatok múlik és azon mennyire volt közös döntés. Mi is átestünk rajta, 22-23 évesek voltunk, 4 hónap együttlét után, szóval a kapcsolat elején. Én azt mondom, rajtunk erősített a dolog, sok dolgot tudtunk meg egymásról, egymás mellett álltunk. Ennek több mint 10 éve, most van két gyönyörű gyermekünk. Nem bántuk meg, túl fiatalok voltunk, és nem volt semmink, kapcsolat elején álltunk.
Ne fojtsd magadba az érzéseidet, beszélgessetek.
Nem tudom, de ha védekezés nélkül 2 felnőtt, huszonéves úgy dönt, hogy lefekszik egymással, akkor ahhoz is elég felnőttnek kéne lenni, hogy vállalják a következményeket.
Tudod, nagyon sokan évekig próbálkoznak a gyerekkel, de nem sikerül. Ti meg ilyen könnyen eldobjátok a saját véreteket.
Nőj fel, nem maradhatsz örökké gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!