Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Abortusz után lesz még esélye...

Abortusz után lesz még esélye a kapcsolatunknak?

Figyelt kérdés

A barátnőm terhes lett és közös megegyezés alapján arra jutottunk, hogy nem tartjuk meg, mert egyikünk sincs rá felkészülve és nem lennénk jó szülők.

Mindezek ellenére én még szerelmes vagyok és leszek is, de mióta ez történt, nagyon magamba fojtom az érzéseimet és elhidegültünk, erről az ügyről sem tud senki rajtunk kívül. Van esélye, hogy együtt maradunk és még lesz közös jövőnk?

2013. febr. 1. 20:53
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
63%
Persze biztos van még jövőtök. A barátnődet nagyon megviseli ez az egész procedúra, nem könnyű se testileg se lelkileg egy abortusz. Legyél kedves vele, most biztos érzékeny, ingerült, de túl lesz rajta idővel. És ha majd eljön az ideje vállaltok babát.
2013. febr. 1. 20:59
 2/27 anonim ***** válasza:
87%
Csak rajtatok múlik.
2013. febr. 1. 21:00
 3/27 anonim ***** válasza:
87%

Ha tényleg mindketten ezt akartátok akkor lehet.

De ha egyikötök csak a másik miatt ment bele akkor megkeseredtek.

4/27 anonim ***** válasza:
80%
Ha kozos dontes volt,es egyikotok sem vagyik ra a lelke legmelyen ( a babara), akkor szerintem nem fogtok emiatt szetmenni. De mindenaron ereztetsd vele,hogy nem hagyod egyedul ebben a nehez idoszakban.
 5/27 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudni miért, vannak elméletek..de általában nem nagyon szokott helyre jönni. Lelkileg ez olyasmi mintha elutasítanátok egymást és így fejezitek ki. Szóval nehéz, talán ha sokat beszélnétek erről és kölcsönösen megbocsátanátok egymásnak.

Nem abortuszellenes vagyok, hanem a lelkileg nézem, a kapcsolat szempontjából.

2013. febr. 1. 21:02
 6/27 anonim ***** válasza:
14%
sosem működik egy kapcsolat abortusz után, ezt tanuld meg.
2013. febr. 1. 21:04
 7/27 anonim ***** válasza:
55%

Ezt írtam egy másik hasonló kérdéshez:

Mindenki máshogy éli ezt meg. Nálunk működött utána. 17 évesen volt abortuszom, akkor másfél éves kapcsolatban. A barátom 24 volt. Támogatott volna, ha megtartom, de én nem akartam, mert voltak, vannak céljaim, amibe egy gyerek még nem fért bele. Hamar kiderült, hogy terhes vagyok, és mivel első perctől tudtam, hogy nem fogom megtartani, nem nőtt hozzám, egy felesleges rossznak éreztem csak, nem is tudtam szeretni. A műtét után az altatásból sírva ébredtem, de akkor sírtam utoljára az egész miatt. Tudtam, hogy vele sokkal nehezebb lett volna az életem, mint így, a 10 perces műtéttel. A barátomat kicsivel jobban megviselte úgy vettem észre, bár nem mondta. Neki nehezen ment a szex utána, kb. egy évig lecsökkentek az alkalmak havi egyre, és én ezt ennek tudtam be. Azóta visszaállt minden a régi kerékvágásba. Nem beszéünk róla, mert nincs értelme már ezen rágódni. Két év telt el azóta, remekül megy minden, közös jövőt tervezünk (ahogy azelőtt is) és családot, csak még nem most. A barátnőd szerintem nem tudja magát túltenni ezen, valószínűleg neki lelkileg nagyobb teher volt, mint nekem például. Ezért írtam, hogy mindenki máshogy éli meg. Légy türelmes, de ha nem változik a dolog, akkor nem érdemes folytatni a kapcsolatot, mert ez rátok nyomná a bélyegét, és nem lehetnétek már olyan boldgok együtt, mint azelőtt.

2013. febr. 1. 21:05
 8/27 anonim ***** válasza:
43%
Tudod, barmi is tortent, ha szeretitek egymast, minden nap meg kell kuzdenetek a kapcsolatotokert. De ez mindkettotokre vonatkozik. En bo egy evvel ezelott (35 evesen) babat terveztem a parommal, s eletem elso probalkozasara sikerult. A kovetkezo olyan agressziot veltem felfedezni a paromban, hogy az eskuvonk elott 2 nappal kidobtam ot es elvetettem a babat, akire mar annyira vagytam. A mai napig nem birom tul tenni magam, orulten mar belem a fajdalom. De uj parom van, akire rabizhatom az eletem, snekunk is meg kell kuzdenunk a mindennapokert. Kivanok erot kitartast es sok boldogsagot!
2013. febr. 1. 21:06
 9/27 anonim ***** válasza:
25%

De működik kapcsolat abortusz után, ne tanuld meg az előző félrevezetést.

Ha közös döntés volt, és tényleg KÖZÖS akkor csak túl kell tenned rajta magad, hisz mint írtad te nem mutatod ki az érzéseidet.

Ugyanaz a 2 ember vagytok, mint előtte, ha igazán szereted dolgozz rajta, hogy visszaállítsd magad a régi időkhöz.

Járjatok el, kedveskedj, lehetetlen nincs csak tehetetlen.

2013. febr. 1. 21:11
 10/27 A kérdező kommentje:

Nem egymást utasítjuk el, de ez olyan, ami kizárja a lehetőségeinket a mostani életünkben. Nagyon nehezen viselem, csak nem mutatom ki, bár ő se nagyon. Most nagyon más lett a viszonyunk, ingerültebbek vagyunk.

Tudom, hogy van, aki 24 évesen már kész erre, de én még nem, még magamat se tudom koordinálni, csak a gyerekkel csesznénk ki.

2013. febr. 1. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!