Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon kiakadtam. Most mi legyen?

Nagyon kiakadtam. Most mi legyen?

Figyelt kérdés
Anyukámtól kértem pénzt valamire. (1000 Ft) Mondtam, hogy mire szeretném stb. Erre ő elkezdet ordítozni velem, hogy normális dolgokat kell venni nem pedig butaságokat. Én ugye mondtam az érveimet, hogy már rég nem kaptam semmit sőt a névnapomra se. Még 1 csokit sem. Sőt felköszönteni sem köszöntöt fel. Nagyon rosszul esett. Ezen veszekedtünk majd pedig le rib@ncozott. Soha nem szeretet, de ezzel ellásta magát. Még fiúm sem volt...nem is foglalkozok velük egyszerűen félek ha egy fiú a közelembem van(lehet amiatt mert az apámat egyátalán nem ismerem és az életemben soha nem volt egy férfi aki helyettesíthetné az apát)... Én nagyon szeretem Anyukámat, most is sírok... soha nem leszek elég jó számára. Bulikba se járok nem cigizek, iszok. Hogyan feleljek meg?? Nagyon elvagyok keseredve. 16/L

2013. jan. 31. 19:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
44%

Akik azt írják, hogy ezer forint semmi, azokat gondolom anyuci tartja el, hogy nekik semmi. Ezer forintból 3 adag ebédet lehet készíteni például.

A kedves kérdező nem fejtette ki, hogy milyen anyagi körülmények között élnek. Talán tényleg számít náluk, hogy a hó végén van-e még ezer forint a családi kasszában.

Egyébként ezer forintot költeni egy értéktelen karkötőre tényleg butaság.

Ha pedig konfliktusod van anyukáddal, akkor igyekezz azt nem veszekedéssel "rendezni", hanem normális hangnemben kommunikációval. Tudom, 16 évesen a világ összeesküdött ellened, de talán csak sikerül megoldani ezeket a hatalmas problémákat még tizenéves korodban.

2013. jan. 31. 22:05
 12/22 anonim ***** válasza:
34%

"Akik azt írják, hogy ezer forint semmi, azokat gondolom anyuci tartja el"

Én írtam, nem tart el senki és rohadt szegény vagyok, diákszállón lakok. Ettól függetlenül nincs értéke ezer forintnak, akkor sem, ha nekem is sokat számít. Nem tudom, hogy miért kell álszenteskedni, de már k.rvára unalmas, hogy mindenkit agyba-főbe lepontozgatnak.

A KÉRDÉSBŐL KIDERÜL, hogy nem anyagi gondokkal küzd a szóbanforgó család, de azért tegyük rá erre is a megható imázst.

2013. jan. 31. 22:09
 13/22 anonim ***** válasza:
52%

Áruld már el, hogy hol derült ki a kérdésből, hogy nincsenek anyagi gondjaik?

Másrészt attól, ha egy tizenéves hisztis kislány nem is tud róla, még lehetnek ott anyagi gondok.

2013. jan. 31. 22:11
 14/22 anonim ***** válasza:
46%
Egyértelmű, hogy az, ha a névnapjára egy felköszöntést sem kap, az nem anyagi probléma. De inkább ne folyjunk bele, egyikünk sem ismeri a körülményeket, csak azt nem értem, hogy miért kell folyamatosan lepontozni mindenkit, akivel nem értünk egyet. Érdekes, én szegény vagyok, mégis ismerem a pénz értékét, ez hogy lehet? Mindenki magából indul ki, ez a hatalmas baj.
2013. jan. 31. 22:15
 15/22 anonim ***** válasza:
19%

Látom, megérkezett éjszaka sok kis anyuci kedvence tini, akik azt hiszik, hogy ha lepontoznak, attól nekik lesz igazuk. Elárulok valami: nem.

Ez e kérdés csak egy tipikus kirohanás anyuci ellen, mert nem engedett meg valamit. Különben miért háyntorgatná fel, hogy még nem volt fiúja sem? Tán anyuka tehet erről is? Ugyan már!

2013. febr. 1. 08:19
 16/22 anonim ***** válasza:
10%

Ezer forint nem sok??? Egész hétre annyiból eszek!

Nem tudsz anyudnak megfelelni, csak húzd meg magad és valahogy túléled!

2013. febr. 1. 09:53
 17/22 anonim válasza:
Én 13éves lány vagyok és velem is valamikor így beszél, én se járok bulizni,pasizni, cigizni de mégis ha valami nem úgy van az amit ő akar pl. nem engedem oda a géphez akkor ordít, megüt és még sorolhatnám. Ilyenkor rettenetesen sírok és soha nem ért meg. De mindíg azt mondom magamnak hogy nem adom fel és ahogy nagy leszek már nem kell így élnem
2013. febr. 7. 12:30
 18/22 A kérdező kommentje:
Itt valóban nem a pénzről van szó. Soha nem szeretett. A testvéremnek bármi baja van már rohan az orvoshoz vele. De azt nem veszi észre, hogy nekem lelki gondjaim vannak. Bármiről szeretnék beszélgetni, egyszerűen nem lehet. Az egyik pillanatban ömleszti minden kínját, baját amásik pillanatban meg már lehord mindennek.
2013. febr. 15. 20:50
 19/22 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy azért nem szeret mert az apámra emlékeztetem. Pedig nem is hasonlítok rá!! És én nem ő vagyok!!! Én is vágyok rá, hogy Anyu megpusziljon és átöleljen....de nem teszi :( nem is vágyok jobban másra csak, hogy engem is szeressen! :(
2013. febr. 16. 10:26
 20/22 anonim ***** válasza:

Istenem...Annyira sajnállak!

Dettó nálam is ez van...Csak engem még nem is nevel. Elment a 3,14csába. Nincs is annál rosszabb, amikor egy gyerek vágyik az anyai szeretetre és nem kapja meg...:(

Figyelj, nem ismerem anyukádat, hidd el, a szíve mélyén szeret...Tanácsot csak annyit tudok adni, hogy ha végképp nem tudsz vele kijönni, akkor lépj le, amint tudsz. Ne bélyegezzen meg. Ez egy jó lecke volt számodra. Ilyen ember biztos nem leszek! Ilyen esetben érvényesül az a mondás, hogy : "Nem biztos, hogy valaki azzal tesz neked rosszat, hogy lesz*rja a fejed."

És ez nagyon igaz...

2013. febr. 18. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!