Nagyon kiakadtam. Most mi legyen?
Akik azt írják, hogy ezer forint semmi, azokat gondolom anyuci tartja el, hogy nekik semmi. Ezer forintból 3 adag ebédet lehet készíteni például.
A kedves kérdező nem fejtette ki, hogy milyen anyagi körülmények között élnek. Talán tényleg számít náluk, hogy a hó végén van-e még ezer forint a családi kasszában.
Egyébként ezer forintot költeni egy értéktelen karkötőre tényleg butaság.
Ha pedig konfliktusod van anyukáddal, akkor igyekezz azt nem veszekedéssel "rendezni", hanem normális hangnemben kommunikációval. Tudom, 16 évesen a világ összeesküdött ellened, de talán csak sikerül megoldani ezeket a hatalmas problémákat még tizenéves korodban.
"Akik azt írják, hogy ezer forint semmi, azokat gondolom anyuci tartja el"
Én írtam, nem tart el senki és rohadt szegény vagyok, diákszállón lakok. Ettól függetlenül nincs értéke ezer forintnak, akkor sem, ha nekem is sokat számít. Nem tudom, hogy miért kell álszenteskedni, de már k.rvára unalmas, hogy mindenkit agyba-főbe lepontozgatnak.
A KÉRDÉSBŐL KIDERÜL, hogy nem anyagi gondokkal küzd a szóbanforgó család, de azért tegyük rá erre is a megható imázst.
Áruld már el, hogy hol derült ki a kérdésből, hogy nincsenek anyagi gondjaik?
Másrészt attól, ha egy tizenéves hisztis kislány nem is tud róla, még lehetnek ott anyagi gondok.
Látom, megérkezett éjszaka sok kis anyuci kedvence tini, akik azt hiszik, hogy ha lepontoznak, attól nekik lesz igazuk. Elárulok valami: nem.
Ez e kérdés csak egy tipikus kirohanás anyuci ellen, mert nem engedett meg valamit. Különben miért háyntorgatná fel, hogy még nem volt fiúja sem? Tán anyuka tehet erről is? Ugyan már!
Ezer forint nem sok??? Egész hétre annyiból eszek!
Nem tudsz anyudnak megfelelni, csak húzd meg magad és valahogy túléled!
Istenem...Annyira sajnállak!
Dettó nálam is ez van...Csak engem még nem is nevel. Elment a 3,14csába. Nincs is annál rosszabb, amikor egy gyerek vágyik az anyai szeretetre és nem kapja meg...:(
Figyelj, nem ismerem anyukádat, hidd el, a szíve mélyén szeret...Tanácsot csak annyit tudok adni, hogy ha végképp nem tudsz vele kijönni, akkor lépj le, amint tudsz. Ne bélyegezzen meg. Ez egy jó lecke volt számodra. Ilyen ember biztos nem leszek! Ilyen esetben érvényesül az a mondás, hogy : "Nem biztos, hogy valaki azzal tesz neked rosszat, hogy lesz*rja a fejed."
És ez nagyon igaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!