Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a megoldás ez ügyben?...

Mi a megoldás ez ügyben? Kötelezhet - e erre édesanyám? .

Figyelt kérdés

Hát... Nem vagyok egyszerű helyzetben. 18 éves lány vagyok, nem egy kis tini picssa, akinek nem tetszett a mai ebéd, és szeretne elszökni otthonról. Ezt előre leszögezem...

Körübelül három hónapja anya lelépett, elköltözött a fővárosba, ami által én a nagymamámhoz kerültem. Magával akart vinni édesanyám, de az ajánlat miatt itthon maradtam, ebben a városban. Apukám ha van is, nem is törődtünk egymással évek óta...

Van egy férfi, édesanyám volt párja, akivel 2 évig volt együtt, körübelül. A férfi nem okozott neki semmi rosszat, költözésnél is segített. Ő felajánlotta nekem, hogy az új lakásába beköltözhetek, el is tartana, ha úgy van. Teljes mértékben támogat.

Anya idegbeteg, nem igazán lehet vele beszélgetni, állandóan őrjöng, kiabál, nem lehet vele szót érteni. Mindig az ő akarata van. Erről az egészről szót sem értett. Telefonon beszéltünk, megfenyegetett, hogy ha még ma nem megyek el hozzá, el jön értem, és magával rángat.

2013. jan. 28. 11:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ühm. Lehetséges... Nem tudom. Sajnos senki máshoz nem tudnék menni, a nagyszülőm meg már nem lát szívesen... Ettől eltekintve, megmondhatom neki, hogy nem fogok oda költözni hozzá? Tud ez ellen tenni valamit? ...
2013. jan. 28. 13:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem tud mit csinálni mivel már 18 vagy.

De készülj fel rá,hogy romlani fog a kapcsolatod az anyukáddal.

Egyébként mi köt téged Sopronba ami miatt nem akarsz pestre menni?

2013. jan. 28. 16:29
 13/13 anonim ***** válasza:
jogilag nem tehet semmit, tehát ha elrángatna magával ott tartana törvényt sértene. uh. nem:)
2013. jan. 29. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!