Mit tennél a helyemben?
Meglatszik mennyire "rohano" vilagban elunk.
A randevus korszak ma mar max 1 hetig tart!
Nem hiszem, hogy akkorat.l vetett volna a lany azzal, hogy nem ugy kezdte: Szia. Juli vagyok 19 es van egy "potya" gyerekem! Az senkinek eszebe sem jut, hogy nem hazudni akart (nem is hazudott)! csak elobb szerette volna kiismerni a kerdezot!
Sztem meg mindik "ismerkedos" fazisban kellene maradnotok. Aztan majd meglatod! Nem hiszem, hogy azt kerte vedd el... Vedd a nevedre a gyereket es sajatodkent neveld...! Nem kell ugy kapkodni... Raertek ismerkedni!
A sok alszent meg akinek olyan makulatlan az elete... Nyugodttan pontozzon le ;) pusza
Okos nő nem is ezzel nyitott volna az első randin, és nem A férfiak éretlensége miatt. Hanem mert randin nem egyből a gyerekes családalapításról akarnak az emberek beszélni, még akkor sem ha a továbbiakban ez benne van. Ha a randik erről szólnának hogy Szia! Szia! Te hány gyereket akarsz? Ó én egyet és te? Én kettőt. És hova mennél nászútra? Háát én... :)
Családról randin olyan okés hogy kinek miféle a családja. Egyből kisgyerekkel nem szerencsés. A 4 hónap meg valószínűleg a halogatás miatt lett 4 hónap. Előfordul ilyen manapság korainak számítós baba. Mindkét fél első reakciója érthető. A lány meg nyilván azt dumcsizza a barátnőivel hogy de most mi lessz hogy megmondtam...?
Szóval ezt úgy sem a gyerek fogja jó esetben eldönteni. A gyerek miatt nem fog vele maradni, de elhagyni sem fogja jó esetben.
Ha jó nekik együtt akkor nem ez lesz a lényeg. A férfit meg ha e miatt végül továbbáll (bocsi a nőktől) de akkor sem lehet hibáztatni. Az emberek többsége egy kapcsolat elején egymással szeret foglalkozni a nő és a férfi is ugyanúgy. Nem hinném hogy egy nő az első pár randin arról szeretne hallani hogy hány gyereket akar a pasi és jééé már van is kettő, az egyik 1 a másik 2 hónapos. Ennek egy nő sem örülne.
Ha jó együtt akkor úgy is maradtok együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!