Mit tennél ha az előre megbeszéltekhez képest a párod mégis máshogy állna a gyerekkérdéshez?
Neki van már 2 gyereke, a nagyobb alig van itt, mert mindjárt felnőtt, a kisebb többet. Amikor 4 éve összeköltöztünk, megbeszéltük ki mit tervez, hogy szeretné, ha odáig jut a kapcsolat. Tudta, hogy minimum 2 gyereket szeretnél, azt mondta ő is, mert akkor korban összeillő testvérek lesznek. Most megkérdeztem, hogy akkor mikor esedékes a gyerekvállalás, mert részemről akár jöhet (jól is élünk..), azt mondta ő csak max egyet szeretne, ha én nagyon szeretnék. Mindig is nagy családot szerettem volna, a kettőbe még belemegyek, de egyet nem. Végül azt is mondta, hogy a kisebb gyereke biztos rosszul érezné magát, ha más is lenne rajta kívül, akivel foglalkozni kéne.
Én egy kicsit átverve érzem magam, mert nem árultam zsákba macskát. De így meg nem szeretnék már vele családot, hogy szinte csak azért legyen gyerekünk, mert csak én szeretném igazán. Azt mondta, átgondolja, szól majd. De meddig várjak?
Ha jól sejtem a párod jóval idősebb, mint te. Lehet, hogy amikor megismerkedtetek még vágyott gyerekre, de már kettőt nevelt. Nem akar 30-40 évet gyerekneveléssel tölteni, elég volt neki a másik két gyereke. Lassan már inkább nagyapa lenne, mint apa (ha felnőtt gyereke van ez gyakran előfordul). Öregnek érzik magát hozzá.
Szerintem ez lehet a gondja.
35 évesen már egy gyereket is soknak érezhet. Kettő pedig valóban sok lehet neki. Mire a második felnő, ő már nyugdíjas lesz.
Miért nem előbb gondolkodtál a gyerek kérdésen? Ilyen korban már 4 év is sokat számíthat.
Lehet, hogy közben meggondolta magát. Látja milyen jó hogy már szabadabb, nem akarja újrakezdeni. Főleg nem két kicsivel, akik kis korkülönbséggel jönnének.
Én úgy látom, ő döntött. Most neked kell :-(
Hát úgy tűnik eléggé átvert... Most meg már mehetsz a sóhivatalba az elpazarolt évekért.
Te tudod mennyire vagy belé szerelmes, és érdemes-e várni.
De lehet jobb lenne mással ismerkedned... Hátha valakivel közös az elképzelésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!