Mit tennél ha az előre megbeszéltekhez képest a párod mégis máshogy állna a gyerekkérdéshez?
Neki van már 2 gyereke, a nagyobb alig van itt, mert mindjárt felnőtt, a kisebb többet. Amikor 4 éve összeköltöztünk, megbeszéltük ki mit tervez, hogy szeretné, ha odáig jut a kapcsolat. Tudta, hogy minimum 2 gyereket szeretnél, azt mondta ő is, mert akkor korban összeillő testvérek lesznek. Most megkérdeztem, hogy akkor mikor esedékes a gyerekvállalás, mert részemről akár jöhet (jól is élünk..), azt mondta ő csak max egyet szeretne, ha én nagyon szeretnék. Mindig is nagy családot szerettem volna, a kettőbe még belemegyek, de egyet nem. Végül azt is mondta, hogy a kisebb gyereke biztos rosszul érezné magát, ha más is lenne rajta kívül, akivel foglalkozni kéne.
Én egy kicsit átverve érzem magam, mert nem árultam zsákba macskát. De így meg nem szeretnék már vele családot, hogy szinte csak azért legyen gyerekünk, mert csak én szeretném igazán. Azt mondta, átgondolja, szól majd. De meddig várjak?
Én 1 hónapot adnék neki, ezt előre megmondanám, és ha addig nem szól, akkor szó nélkül elköltöznék. Lehet hogy már a kapcsolatot sem érzi olyan fontosnak. Hidd el ha nagyon szerelmes lenne beléd, nem gondolkozna a gyerek dolgon. Pláne nem 35 évesen :) Ha meg a gyerekére fogja, az is csak kamuduma. Lényeg az, hogy semmiképpen ne tölts vele több időt. Ha elhagyod, lehet hogy még meggondolja magát később és visszakönyörgi magát, hogy mégis jöhet a gyerek.
34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!