Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél ha az előre megbesz...

Mit tennél ha az előre megbeszéltekhez képest a párod mégis máshogy állna a gyerekkérdéshez?

Figyelt kérdés

Neki van már 2 gyereke, a nagyobb alig van itt, mert mindjárt felnőtt, a kisebb többet. Amikor 4 éve összeköltöztünk, megbeszéltük ki mit tervez, hogy szeretné, ha odáig jut a kapcsolat. Tudta, hogy minimum 2 gyereket szeretnél, azt mondta ő is, mert akkor korban összeillő testvérek lesznek. Most megkérdeztem, hogy akkor mikor esedékes a gyerekvállalás, mert részemről akár jöhet (jól is élünk..), azt mondta ő csak max egyet szeretne, ha én nagyon szeretnék. Mindig is nagy családot szerettem volna, a kettőbe még belemegyek, de egyet nem. Végül azt is mondta, hogy a kisebb gyereke biztos rosszul érezné magát, ha más is lenne rajta kívül, akivel foglalkozni kéne.

Én egy kicsit átverve érzem magam, mert nem árultam zsákba macskát. De így meg nem szeretnék már vele családot, hogy szinte csak azért legyen gyerekünk, mert csak én szeretném igazán. Azt mondta, átgondolja, szól majd. De meddig várjak?

2012. nov. 21. 18:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Lehet a kissebbik gyereke nem szeretne kistesót,és ezt mondogatta az apjának.Lehet ő most ezen örlődik,mert biztosan imádja a gyerekét és nem akar neki rosszat.Gondolom bűntudata van ,hogy annak idején amikor elvált a feleségétől el kellett hagynia a gyerekeit is,és nem szeretné ha még egy traumát okozna nekik.Szerintem ez lehet a háttérben.Kérdezd meg a kissebbik gyereket szeretne e kistesót.Persze ne a párod háta mögött.
2012. nov. 26. 17:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Én 1 hónapot adnék neki, ezt előre megmondanám, és ha addig nem szól, akkor szó nélkül elköltöznék. Lehet hogy már a kapcsolatot sem érzi olyan fontosnak. Hidd el ha nagyon szerelmes lenne beléd, nem gondolkozna a gyerek dolgon. Pláne nem 35 évesen :) Ha meg a gyerekére fogja, az is csak kamuduma. Lényeg az, hogy semmiképpen ne tölts vele több időt. Ha elhagyod, lehet hogy még meggondolja magát később és visszakönyörgi magát, hogy mégis jöhet a gyerek.

34/N

2012. nov. 26. 18:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez ismerős. Én is akartam nagyon gyereket a páromtól, de ahogy megy az idő, már nem olyan nagy a szerelem hogy gyereket vállaljak tőle. Nekem is van kettő, és elég ennyi, ha a kapcsolat már nem olyan szép és kecsegtető mint az elején. Sajnos akárhonnan fúj a szél, akár akart de már nem akar, akár sosem akart csak hitegetett, mindkettő szomorú helyzet. Jól gondold meg, hogy ezzel az emberrel akarod e leélni az életed, vagy keresel valakit aki tiszta lappal vállal családot veled. Fiatal vagy még, ne menj bele fél megoldásba.
2012. nov. 26. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!