Mit tennél a helyemben?
24 éves vagyok, friss diplomás munkakereső. Otthon élek és éjszaka segítek apámnak a munkájában ingyen, vagyis ha kell valamire pénz akkor kapok a közösből. Anyámmal a viszonyom nem mondható jónak, amolyan elvagyunk egymás mellett. A családra nem jellemző a család fogalma, mert nemigen beszélgetünk egymással. szóval olyan mint 3 felnőtt élne egy lakásban és mindenki csinálja a saját dolgát, csak a legszükségesebbeket mondjuk el. Teróm már nem lakik itthon, ő a családi vállalkozásban dolgozik fizetésért.
Mivel éjjel dolgozozm nem tudok eljárni szórakozni és barátaim sem nagyon vannak, se barátnőm.
Mivel nincs munkahelyem, de keresek persze így nem tudom mit tehetnék.. mert ez így nem jó..
kort és nemet is
Első vagyok, végülis felnőtt vagy, a saját lábadra is tudnál már állni. Én elfogadhatónak tartom azt, hogy azért cserébe, hogy otthon "ingyen élsz" és olykor egy kis pénzt is kapsz dolgozol. Te ezzel viszonzod azt hogy ott vagy, más azzal, hogy a fizetése egy részét leteszi a szülőknek az asztalra.
Albérletbe esetleg úgy is költözhetsz, hogy többen összefogtok haverokkal, vagy esetleg csak egy szobát bérelsz. Kezdetnek nem rossz.
Ha végülis nem vészes otthon a helyzet, akkor pár évig szerintem meló mellett is maradhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!