Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha a feleségete...

Mit szólnátok, ha a feleségetek azt mondaná, hogy nem volt halálosan szerelmes belétek, mikor hozzátok ment?

Figyelt kérdés

Üdv! Bálint vagyok, 32 éves.

Azért regisztráltam, hogy kikérjem a véleményeteket a problémámról. Feleségemmel pár napja arról beszélgettünk, hogy ki mit érzett, mikor megismerkedtünk 5 éve. Nyilván ez már szóba került többször, de amit mondott, még sosem tette ez idő alatt, szóval meglepett. Nem érzett olyan lángoló szerelmet, mint régebbi kapcsolatainál, csak tudta, hogy jó férj leszek, ezt mondta. Nekem ez bevallom, valahol rosszul esett, mert nyilván mindenki azt szeretné ha szerelemből mennének hozzá és nem csak a biztonságért. Ettől függetlenül erős a kapcsolatunk, van egy kislányunk is. De mi van, ha ez nem lesz elég örökre és mindig hiányolni fogja a nagy szerelmet a kapcsolatunkból? Van erre sansz vagy túlreagálom? Ti mit éreznétek hasonló helyzetben?

2013. jan. 27. 14:31
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

Ne haragudj utolsó, de nem látsz bele a házasságunkba és a családomat sem ismered. Az tény, hogy rosszul esett, de megbeszéltük tegnap és már nem látom olyan rosszul a dolgokat, miután megismertem az álláspontját!

Nagyon szerető feleségem van, aki tökéletes számomra, és kevesebbet veszekszünk, mint akármelyik "nagy szerelemből" házasodott pár. Érzem a megbecsülést és tiszteletet, amit sok környezetünkben élő embernél már nem tapasztalok. Nekem ez a legfontosabb, az meg már mindegy, hogy mi volt akkor, a lényeg, hogy most szép életünk van és szép gyerekünk is..:)

2013. jan. 29. 12:37
 32/33 anonim ***** válasza:
42%

Kedves Kérdező!

Oké, nem látok bele. De te feltettél egy panaszkodós kérdést, hogy így-úgy a feleséged.A válaszolók, köztük én is, elmondtuk kultúráltan, hogy mit gondolunk. aztán most meg éle vagyok oltva, hogy az asszony különben nem is olyan, meg megbeszéltük, meg hogy milyen szép életünk van apa-anya-gyerekek, idill, cukrormáz, hepiend...pff...lehet nem is valódi a kérdés, csak indulatkeltés!

2013. jan. 29. 17:24
 33/33 anonim ***** válasza:

"Én csak attól tartok, hogy jön valaki, aki iránt majd elkezd érzéseket táplálni és.."

Bálint, nálam az alapszitu ugyan az mint nálad. A különbség csak annyi, hogy 23 év házasság, 3 gyermek.

... és volt 1-2-3 olyan ez alatt az idő alatt "aki iránt elkezdett érzéseket táplálni" :-(

Sajna csak évekkel utána tudtammeg :-(

Szóval sajnos nagyon benne van a pakliban :-(

2013. febr. 16. 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!