Mit szólnátok, ha a feleségetek azt mondaná, hogy nem volt halálosan szerelmes belétek, mikor hozzátok ment?
Üdv! Bálint vagyok, 32 éves.
Azért regisztráltam, hogy kikérjem a véleményeteket a problémámról. Feleségemmel pár napja arról beszélgettünk, hogy ki mit érzett, mikor megismerkedtünk 5 éve. Nyilván ez már szóba került többször, de amit mondott, még sosem tette ez idő alatt, szóval meglepett. Nem érzett olyan lángoló szerelmet, mint régebbi kapcsolatainál, csak tudta, hogy jó férj leszek, ezt mondta. Nekem ez bevallom, valahol rosszul esett, mert nyilván mindenki azt szeretné ha szerelemből mennének hozzá és nem csak a biztonságért. Ettől függetlenül erős a kapcsolatunk, van egy kislányunk is. De mi van, ha ez nem lesz elég örökre és mindig hiányolni fogja a nagy szerelmet a kapcsolatunkból? Van erre sansz vagy túlreagálom? Ti mit éreznétek hasonló helyzetben?
Szerintem nyugodj meg...aranyos vagy hogy így aggódsz,de szerintem nincs jelentősége.Ha amúgy jól megvagytok,erős lábakon áll a kapcsolatotok,akkor az többet ér sokkal,mint egy nagy fellángolás.Attól még biztos vagyok benne,hogy szeret téged,és ha a szeretet,tisztelet, megbecsülés,őszinteség,és legfőképp az összetartás megvan,nincs ok aggodalomra:))
Ne piszkáld ezért! További sok boldog évet :) 41/N
Köszi szépen a válaszokat!
Nagyon félénk voltam, mikor udvarolni kezdtem neki, Őt mindig körülrajongták a férfiak és gondoltam, nem pont velem fog összejönni. Aztán mindig mondta, hogy nagyon udvarias vagyok és humoros, szóval "beadta a derekát" és én nagyon boldog voltam! Rá 1,5 évre hozzám is jött. Én úgy érzem, boldog a házasságunkban, mindig mondja, hogy ilyen családról álmodott gyerekkorában. Én csak attól tartok, hogy jön valaki, aki iránt majd elkezd érzéseket táplálni és..
Előző vagyok
Látod,Te is úgy érzed,hogy boldog...akkor ne aggódj:)
Az meg hogy jöhet más,azzal is előfordulhat,aki nagy szerelemből megy férjhez.De előre kár ezen gondolkodni.
"Minden nőt meg lehet szerezni, de akit szeretnek, azt soha."
Lehet, hogy egyszer belép az életébe valaki, aki iránt majd "fellángol", arra nincs garancia, hogy ez sosem fog megtörténni. DE amíg érzi, hogy szereted, tiszteled, becsülöd, a társadnak tekinted, kitartasz mellette jóban- rosszban addig biztos lehetsz benne, hogy nem fogja eldobni a közös életeteket. Mint sokan írták, a fellángolás előbb-utóbb elmúlik, de a szeretet örök.
"Én csak attól tartok, hogy jön valaki, aki iránt majd elkezd érzéseket táplálni és.."
Ez mindkét fajta kapcsolatnál bárkinél áll.
Kérdező
Az asszonyodnak a múltjában van valaki, aki miatt ezt a formát választotta. Azon csodálkozom, hogy ezt neked az ismerkedés elején nem mondta el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!