A bátyámba minden lány szerelmes és mindig engem nyaggatnak. Mit csináljak?
"Lééégyszi segíts összejönni a bátyáddal!"
"Oké, megteszem, amit tudok."
másnap
"Sajnálom, de azt mondta, hogy esélyed sincs nála."
Aki rád sértődik meg, az tényleg gyerekes szinten lehet még, jobban is jár a bátyád, ha nem kezd velük. Mondd, hogy nem vagy kerítő, nem szeretnél belenyúlni a bátyád szerelmi életébe.
Egy jó barátomnak nagyon megtetszett az egyik barátnőm, annyit tettem meg, hogy elhívtam őket egy buliba. Azóta egy ideig folyton nyaggattak, hogy mit gondol róluk a másik, közben természetesen mindkettő szinte teljes diszkréciót várt el a saját véleményével kapcsolatban. Megmondtam nekik, hogy egymással intézzék a dolgaikat, ha kérdésük van, egymásnak tegyék fel. Megértette mindkettő, szerencsére. És ők felnőtt emberek. Képzelem, mit csinálnának ezek a lányok a te kérdésedben, ha mondjuk elhívnád őket (valamelyiket) és a bátyádat valahová, hogy ismerkedhessenek.
Azt tudod csinálni, hogy egyenesen a szemükbe mondod, hogy menjenek oda hozzá, ha valamit akarnak, mert te nem ő vagy, hanem a testvére. Ennyi.
Lehet, hogy bunkónak fognak nézni, de inkább nézzenek annak (akkor sincs igazuk...), inkább sértődjenek meg, minthogy te hordd a válladon az egészet, fölöslegesen.
Velem konkrétan ilyen, mint veled, nem történt, de igen hasonlít hozzá az, hogy anyám tanítványai rendre megkeresnek, Facebookon (régen iWIW-en), az elvetemültebbek még e-maileket is írogatnak, hogy... jelöljem őket vissza ismerősnek. Én meg nem szoktam. Ha már nagyon pattognak, annyit szoktam írni, hogy "Nem ismersz. Nem vagyok az anyám." - aztán a többség itt rögtön morogni kezd. Ez van.
Kufircold meg őket Te a bátyád helyett!
Tedd feltételnek, hogy csak akkor protezsállak be ha szex lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!