Mit szólnátok, ha a feleségetek azt mondaná, hogy nem volt halálosan szerelmes belétek, mikor hozzátok ment?
Üdv! Bálint vagyok, 32 éves.
Azért regisztráltam, hogy kikérjem a véleményeteket a problémámról. Feleségemmel pár napja arról beszélgettünk, hogy ki mit érzett, mikor megismerkedtünk 5 éve. Nyilván ez már szóba került többször, de amit mondott, még sosem tette ez idő alatt, szóval meglepett. Nem érzett olyan lángoló szerelmet, mint régebbi kapcsolatainál, csak tudta, hogy jó férj leszek, ezt mondta. Nekem ez bevallom, valahol rosszul esett, mert nyilván mindenki azt szeretné ha szerelemből mennének hozzá és nem csak a biztonságért. Ettől függetlenül erős a kapcsolatunk, van egy kislányunk is. De mi van, ha ez nem lesz elég örökre és mindig hiányolni fogja a nagy szerelmet a kapcsolatunkból? Van erre sansz vagy túlreagálom? Ti mit éreznétek hasonló helyzetben?
Kedves utolsó!
Szerintem baromira nincs igazad... Nem is értem miért próbálod megítélni azt, hogy aki nem szerelemből megy hozzá a másikhoz, milyen szeretetet él át!
Ahogyan korábban is írtam én sem voltam halálosan szerelmes a férjembe, de ettől függetlenül remeg a hasam és szaporán ver a szívem ha hozzámér, ha szeretkezünk, ha megölel boldog vagyok, ha ránézek elpirulok, nem szerelemből, csak a tudattól, hogy van nekem, hogy társak vagyunk. Nem vagyok szerelmes, sosem voltam. De szeretem, de ragaszkodom. Elég sok mindenen mentünk keresztül, nehéz dolgokon én mindig mellette álltam, bármiben a támasza vagyok, a lelki társa, amit csak el tud képzelni. Tény, hogy másba talán tudnék szerelmes lenni, hogy mástól talán jobban megremegnek a lábaim ha úgy van ... De meddig? 1-2 hétig? Talán 2-3 hónapig? És aztán?
Voltam én halálosan szerelmes is, annyira, hogy nem láttam a fától az erdőt. Ha hozzá mentem volna ahhoz az illetőhöz most nem lennék más csak egy itthoni cseléd, aki eltűri, hogy a férje éjszakánként kimaradozik és más nőket hajkurászik. Ezt akkor még nem tudtam, de most már tudom. :) Úgyhogy attól mert Te szerelmesen mentél férjhez, még nem biztos, hogy csak úgy lehet boldog egy házasság!
a 21-essel egyetértek.
8 éve vagyunk együtt, szerelemmel indult. Ha nincs szerelem már az elején se, akkor mi fog átalakulni később mély szeretetté? Aki nem szerelemből házasodik, az bizony számításból. Mindenki tudja a lelke mélyén, hogy miért ment hozzá a férjéhez annak idején, aki nem szerelemből házasodott. Csak néhány példa: a pasinak sok pénze volt, lehetett menni nyaralgatni, lehet 20 évesen szülni, akár 5 gyereket is, nem kell visszamenni dolgozni, lehet otthon maradni a gyerekekkel.
Kedves Bálint! Mondd meg a feleségednek, hogy ezek után te bizony keresni fogod az igazi szerelmet! Kívánom, hogy megtaláld!
A férjem azt mondta, ha neki ilyet mondanék, mit a te feleséged, ő is ezt tenné!
11-es vagyok
21-es,nagyon nincs igazad.Rendben, neked ez vált be,de attól még nem biztos hogy csak az a házasság működik jól,amelyik szerelemből lett.A szeretet,a ragaszkodás,a megbecsülés ezerszer többet ér.A kérdező valószínű egy életre szóló szövetséget alkot a feleségével,míg aki szerelemből,elvakultan házasodik,az nem biztos.Én irigylem őket,én is ilyenre vágynék :)az övék biztos alapokon nyugszik.
"Kedves Bálint! Mondd meg a feleségednek, hogy ezek után te bizony keresni fogod az igazi szerelmet! Kívánom, hogy megtaláld!
A férjem azt mondta, ha neki ilyet mondanék, mit a te feleséged, ő is ezt tenné!"
Ekkora szamárságot! Még biztasd arra a kérdezőt, hogy váljon el..
Attól, mert valakinek halálosan lángoló szerelem kell, hogy házasodjon, van, aki képes ésszel szeretni a másikat és családot alapítani. NEM VAGYUNK EGYFORMÁK, nem tudhatod, hogy az Ő felesége hogy érez iránta. Addig meg ne írj ilyen marhaságot.
"Téged annyira értékesnek tartott, hogy szerelem nélkül is hozzád ment, ennek örülj."
Audrey, ez a legócskább szöveg, amit valaha hallottam...Annyira értékesnek, mi? Hogy szerelem nélkül is...pff...
Megnézném a fejed, amikor téged egy ilyen szöveggel hintáztat be a pasid/férjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!