Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Este, amikor nem hagytam a...

Este, amikor nem hagytam a páromat aludni (csiklandoztam, beszéltem hozzá) és mérgében megütött, ti erre hogy reagálnátok? 22/L

Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 23:19
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:

bocs, de ezért én is odacsaptam volna, persze nem durván, de azért vedd már észre magad.

és nem tudom, hogy jön ide, hogy megint a feministákat szidjátok, én is az vagyok, de aludni a feministák is szeretnek...

35/N

2013. jan. 26. 18:01
 52/57 anonim ***** válasza:

Gondolom jár dolgozni a párod,tegnap volt péntek,a munka utolsó napja,én ilyenkor fáradtan bedőlök az ágyba,és lefekszem aludni,a párom lekapcsolja a tv-t,átölel,és ő is alszik velem,hisz tudja hogy fáradt vagyok,dolgozom,és hétvégén szeretnék sokáig aludni!

Ha olyan párom lenne mint te,hogy direkt beszél hozzám,csiklandoz,nem hagyja hogy kipihenjem magam,én biztos ki lennék akadva......bár szerencsére nem egy 6 éves kislánnyal élek együtt,aki nem bírja felfogni ezeket a dolgokat!

2013. jan. 26. 18:16
 53/57 anonim ***** válasza:
10:40es félreértettél. Az évek múlvát úgy értettem hogy x idő után nem hagyja aludni a másikat és másnap lelép. Érted?
2013. jan. 26. 21:48
 54/57 anonim válasza:
35%
Ezt most komolyan mondjátok/írjátok a párja megütötte/meglegyintette és még ő a hibás még amikor úgy tudtuk hogy megütötte akkor is mindenki őt támadta 'jajj mér nem hagytad aludni,' és még csak nem is egyszer 'legyintette meg' hanem kétszer ha csak egyszer még aztmondtom hogy csak rá akart ijeszteni,na de 2x
2013. febr. 12. 10:04
 55/57 anonim ***** válasza:
Szerintem itt attól függ hogy kinek a nézőpontjából nézzük a dolgot,lényegében mindkettejüknek igazuk van valahol.
2013. febr. 12. 21:33
 56/57 anonim ***** válasza:
Én is idegbeteg lennék, ha fáradt vagyok és nem hagynak aludni, főleg, ha nehezen tudok elaludni. Ilyen hülyeséget, amit csináltál...
2013. márc. 6. 19:04
 57/57 anonim ***** válasza:
Nekem a volt ferjem csinälta ezt.Csak ö minden este. Nem volt rä tekintettel, hogy reggel 6-tol este 7ig dolgoztam es hullafaradtan este az ägyba zuhantam. Aztän amikor lekevertem neki egyet kb 1 honapos jätek utän akkor meg meg volt sertödve. Pedig többször is megkertem rä, hogy hagyja abba. Ez egy rohadtul idegesitö dolog tud lenni, ha valaki aludni szeretne
2013. jún. 4. 14:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!