Este, amikor nem hagytam a páromat aludni (csiklandoztam, beszéltem hozzá) és mérgében megütött, ti erre hogy reagálnátok? 22/L
Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 23:19
11/57 anonim válasza:
miért piszkáltad?? Nem tűnt fel hogy alszik? Vagy álmos?
12/57 anonim válasza:
Ilyet ne csinálj. Biztos nekem is zokon esne ha a párom megütne, de azért lássuk be, te is hibás vagy. Én is morcos vagyok, ha felkeltenek. Nagyon nagyot ütött, vagy csak úgy nem fájósan meglegyintett? Az se mindegy.
13/57 A kérdező kommentje:
Azt azért nem mondanám, hogy nagyon nagyot ütött.
2013. jan. 25. 23:57
14/57 anonim válasza:
Nem kellett volna olyankor csiklandozni,de ez a megütés sokat elárul róla...
15/57 anonim válasza:
AZ ILYET OTT KELL HAGYNI ERRE AZ ÉG EGY ADTA VILÁGON NINCS MENTSÉG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Keress olyant, aki megbecsül, 22 éves vagy nem ezt érdemled!!!!!!!!!!!!!!
16/57 anonim válasza:
Most akkor csak meglegyintett, megpaskolt, vagy ütött akkorát, hogy puffant is?
Különben bosszantó, ha te aludnál, más meg duruzsol meg piszkál, én sem szeretem, bár ez nem ok arra, hogy bárkit megüssek. De képzeld magad a helyébe. Idegesítő lehettél.
17/57 anonim válasza:
Kérdező, finoman szólva AB típusú normális vagy... ez tiltott kínzási módszer foglyok esetén....(mondjuk az én párom nem ütne meg ezért... lehet, hogy hozzám vágná az éjjeli szekrényt hirtelen felindultságból, de meg nem ütne...)
18/57 anonim válasza:
Szóval lassan eljutunk oda, hogy meg se ütött, csak meglegyintett, ami szerintem bőven belefér. Persze nem helyes, de ebben az esetben elfogadható...
19/57 anonim válasza:
Nem akarom védeni a pasast, mert megütni egy nőt nem szép dolog. De az sem normális dolog hogy alszik,és csiklandozod, piszkálod, nem hagyod pihenni.
Lássuk be. A zsák megtalálta a foltját.
20/57 anonim válasza:
Na, ma már nem fogod piszkálni minden bizonnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!