Ti hogy reagálnátok?
Figyelt kérdés
Egy kapcsolatból születik egy gyermek.Apa és Anya külön mennek. Apuci új párja terhes. Nem az diktálja az illem, hogy tájékoztatjuk az első gyermek édesanyját? Hogy ne a szomszéd Bözse nénitől tudja meg?2013. jan. 13. 16:28
1/9 anonim válasza:
Hát ez mondjuk nagyban függ attól is, hogy válás után milyen marad a viszony. Ha baráti, akkor illik szólni, nyilván. Ha meg rossz, akkor miért is kéne külön értesítést küldeni neki?
2/9 anonim válasza:
Nem igazán értem, hogy miért "kellene"? A válástól kezdve semmi közük egymás magánéletéhez.
3/9 anonim válasza:
Bözse nénitől,na ne már. Ő honnan tudja, neki elmondták?
Ha egy cseppet is figyelemmel kíséri a régi asszony a volt férje életét, normális kapcsolatban marad vele, akkor valószínűleg ő tudta volna meg előbb.
Amúgy sok köze nincs hozzá, csupán a gyermeknek, akinek az új jövevény a testvére.
5/9 anonim válasza:
Miért kéne én is azt kérdezem, ez már nem tartozik az ex feleségre. "Apuci új párja" helyett engem zavarna, hogy apuci miért közli a terhességemet a volt feleséggel.
6/9 anonim válasza:
Szerintem meg mindegy, hogy milyen a válás után a kapcsolat, nem kötelesek bejelenteni. Gondolom te sem mentél végig, hogy bejelentsd az összes exnek, hogy terhes vagy a férjedtől. Az egyetlen akit ez érint az a már meglévő gyerek, hiszen lesz egy féltestvére. Persze kérdés itt, hogy az első gyermek milyen sűrűn látja az apját és az új párját.
7/9 A kérdező kommentje:
Anyuci nem haragtartó, nem vádaskodó!
Apuci testvére is mástól tudta meg!
Anyucit rendre fenyegeti és gyalázza.
Gyereket ha 1 hónapban 1x félórára(míg gyt kifizeti).
2013. jan. 13. 18:17
8/9 anonim válasza:
Oké, de még mindig nem tudjuk, miért is baj, hogy nem szólt?
9/9 anonim válasza:
A #7 kommentedben festetted le a kapcsolatukat. Akkor ezek után végképp nem értem, hogy miért kellene apucinak elmondani, hogy terhes az új nője..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!