Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Este, amikor nem hagytam a...

Este, amikor nem hagytam a páromat aludni (csiklandoztam, beszéltem hozzá) és mérgében megütött, ti erre hogy reagálnátok? 22/L

Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 23:19
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként hasonló helyzetben én is ütöttem már a barátnőm kezére. Persze most nem azt kell elképzelni, hogy szó szerint ütöttem, a kezem gyors ráhelyezése az ő kezére inkább pontos definíció.

Ő nem csinált belőle ügyet. Az embernek vannak olyan reflexei, amiket nem feltétlenül lehet kikapcsolni.

Például ha valaki közelít felém a kezével, ösztönösen elkapom, ha épp olyan a helyzet, tehát nem számítok rá, nem figyelek rá, stb.

Van, aki ezt úgy adná elő, hogy én kicsavartam a kezét, van, aki úgy, hogy elkaptam...

2013. jan. 26. 00:08
 22/57 anonim ***** válasza:
32%

he sracok, ha jol ertem meg nem aludt a verekedos delikvens. igy szerintem kicsit mas a leanyzo fekvese...

kerdezo: a leheto legkomolyabban mondom, hagyd ott. nem elsosorban azert mert utott es akkor ezt most tul kell lihegni, hanem mert mas a temperamentumotok. en is ilyen huncutkodos lany vagyok mint te, meg igy 30 evesen is, es volt ilyen baratom is (aki nem volt partner a birkozasokban es akkor nekem mindig vissza kellett fognom magam, de akkor nem ereztem jol magam - nekem ez a szeretet egyik kimutatasi formaja) es volt olyan baratom is (aki partner volt, es egyutt birkoztunk) most pedig arany kozep ut van, veglegesen, csendesen turi, de titkon imadja, en legalabbis igy veszem le, de akarhogyis van, tisztaban van vele (megbeszeltuk, megertette), hogy nem azert csinalom, hogy idegesitsem, ilyen vagyok, kicsit infantilis es szeretetbol csinalom. gondolom te is, de erre ne az legyen a valasz, hogy kvazi leutnek. megha almos is, akkor se.

2013. jan. 26. 00:12
 23/57 anonim ***** válasza:
81%

már elnézést de te hány éves vagy? úgy értem szellemileg? nem hagyod a párodat aludni aki kínjában meglegyint aztán szaladsz a gyik-re írni? azokna pedig akik azt írják hogy a paai a hibás kérdezem: mégis mit kellene ilyen esetben tenni tűrni? egész biztos hogy rá lett szólva de ő meg mint az oviban nem hagyta pihenni azt a szerencsétlent?

hadd kérdezzem már meg kedves kérdező: a pasi próbált neked szólni hogy légy oly kedves hagyd pihenni?? és kb. mennyi ideig zaklattad mire az a "brutálvandálállat" meglegyintett?

talán ideje lenne felnőttként viselkedni és hagyni a másikat aludni, nem a kisöcséddel vagy egy szobában!

2013. jan. 26. 00:14
 24/57 anonim ***** válasza:
34%
Sztem mind2-nek igaza van,attól függ honnan nézzük. Sztem békén kellett volna hadd mert mikor valaki álmos vagy félálomban van akkor nincs kedve játszani, és nagyon idegesítô tud lenni ha piszkálod,.viszon ez nm mentség hogy megütött auért nem kellett volna bunkó barbár módon viselkednie hanem szépen(elküldeni a p*csába) megkérni hogy hagyd békén. Ez sokat elárul róla. Tisztázzátok a dolgot de egy ilyennel nem érdemes hosszabb/komolyabb kapcsolatot ápolni mert nem lenne jó vége.
2013. jan. 26. 00:15
 25/57 anonim ***** válasza:
60%
Játszani akartál?Kiskutyának érzed magad?Kérdező,viselkedj felnőtt emberként és ez nem fog többet előfordulni.Komolyan,mit vártál?És kedves feministák,nő létemre mondom hogy az ilyen esetekben nem azt kellene védeni aki szándékosan hergelte a másikat.
2013. jan. 26. 00:17
 26/57 anonim ***** válasza:
84%
szerintem amíg a kérdező nem válaszolt ne legyünk már olyan biztosak abban hogy a pasi egy mp csiki és egy szó után azonnal mindenféle figyelmeztetés nélkül elagyabugyáltaa aa kérdezőt. nem beszélve arról hogy az is kiderült hogy nem volt az olyan nagy ütés mint ahogyan az első olvasásra tűnik, a kérdező maga megmondta8írta).
2013. jan. 26. 00:21
 27/57 anonim ***** válasza:
20%
Meg attól is függ hogy mennyire és hogy ütött meg, ha csak meglegyintett reflexbôl és véletelnül ütött nagyobbat akkor még mondjuk elnézhetô de ha erôsen megütött akkor arra nincs SEMMI mentség.
2013. jan. 26. 00:23
 28/57 anonim ***** válasza:
76%

ma 00:23

"A kérdező kommentje:

Azt azért nem mondanám, hogy nagyon nagyot ütött."

ez mond neked valamit?

2013. jan. 26. 00:27
 29/57 anonim ***** válasza:
34%
Ha tényleg rendesen megütött, akkor egy szánalmas sz.r darab. Nőt nem ütünk meg, nem hogy ilyen apróságért. Annyi intelligencia legyen egy emberben, hogy ezt a helyzetet szavakkal is meg tudja oldani. Ha csak megpaskolt vagy arrébb lökte a fejed, akkor meg az nem ütés...
2013. jan. 26. 00:39
 30/57 anonim ***** válasza:
58%
Írj már részleteket :D
2013. jan. 26. 00:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!