Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Este, amikor nem hagytam a...

Este, amikor nem hagytam a páromat aludni (csiklandoztam, beszéltem hozzá) és mérgében megütött, ti erre hogy reagálnátok? 22/L

Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 23:19
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
24%

Ti gondolkoztok ilyenkor??

Tök mindegy mennyire idegesítette a kérdező a párját, nem normális reakció, hogy megüti, kétszer is, még akkor is ha nem akkorát üt, hogy nagyon nagynak nevezhető. Attól még ütés!

Ezentúl bármi ami idegesíti ezt az embernek alig nevezhető lényt (most mindegy, hogy a párja, a munkahelyén valaki, a buszon egy idegesítő gyerek), akkor üssön nyugodtan és fel van mentve, mert ideges volt?

Ezt ti sem gondoljátok komolyan.

Ott lehet hagyni a kedves kérdezőt, ha baromira idegesítő, át lehet menni másik szobába aludni, haza lehet küldeni, ha nem együtt élnek, el lehet menni, ha a férfi aludt a kérdezőnél, de olyan nincs, hogy leüti.

Komolyan mondom ezen most tényleg megcsúsztam. Adott egy lány, nem álmos, csiklandozza, BESZÉL (beszél, értitek??) a barátjához, az meg úgy gondolja, hogy eléggé idegesítő és leüti. És ebben igazat adtok neki. Kiakadtam :S

Nem az a baj, hogy azt mondjátok, hogy idegesítő volt a kérdező, hanem az, hogy helyeslitek a srác elintézési módját. Egyértelmű, hogy baromi zavaró, ha nem hagyják az embert alapvető szükségletei kielégítésében (alvás, evés, sorolhatnám). Eddig egyet értük, ha a srácnak nem volt kedve, békén lehet hagyni, nem kell idegesíteni.

De a mód, ahogy ezt a srác kezelte...

Most gondoljatok már bele, ezt nem reflexből csinálta, reflexből nem ütünk kétszer.

Majd ha olyan lesz, hogy teszem fel éhes a srác, és a kérdező nem csinál neki vacsit, akkor megütheti, mondván, hogy ezzel szándékosan idegesítette alapvető szükségletének kielégítésében?

És hogy a kérdésre is válaszoljak, én nagyon komolyan elgondolkoznék a folytatáson.

Ha valaki ilyen reakcióval zár számára idegesítő szituációt, akkor az egyre gyakrabban képes lesz ehhez az eszközhöz nyúlni.

100 %, hogy elhagynám. A jelleme miatt.

2013. jan. 26. 01:08
 32/57 anonim ***** válasza:
79%

"Majd ha olyan lesz, hogy teszem fel éhes a srác, és a kérdező nem csinál neki vacsit, akkor megütheti, mondván, hogy ezzel szándékosan idegesítette alapvető szükségletének kielégítésében?"

De erről nincs szó. Ez már a filmváltozat, amit elképzeltél.

Ha úgy történt, hogy:

Fekszenek az ágyban.

Lány: Jó éjt!

Fiú: Jó éjt!

Fél perc múlva...

Lány: Figyelj, arra gondoltam...

Fiú: DURR - pofon

Ez megbocsáthatatlan.

De nekem a "csiklandoztam, beszéltem hozzá" azt jelenti, hogy a fiú már próbált elaludni, a lány meg ge€iskedett, és nem hagyta. Duruzsolt neki, és piszkálta. Miért nem fogta fel, hogy a párja aludni akar? A fiú mondta, hogy aludni szeretne? Hányszor kellett megkérnie a lányt, hogy fejezze be?

2013. jan. 26. 01:58
 33/57 anonim ***** válasza:
80%

az én véleményem pedig az hogy a kishölgy hamar vette a lapot hogy itt egyáltalán nincsen igaza és hirtelen lefeküdt "aludni". nyilvánvaló különben már rég válaszolt volna. ti meg itt egymás torkának estek hogy az a szemét hogy elagyabugyálta azt a szerencsétlen lányt. nyilvánvaló szegény lány azóta is itt sír a mokeszaitól alig látja a klaviatúrát mi pedig nem győzzük őt vigasztalni...

és mivel én még nem tudok aludni, szépen a párom fele fordulok aki édesdeden szunyál a munka után és ma reggel kelnie kell és szépen elkezdem őt csikizni nem dumálok is hozzá párat, aztán meg ha lenyom egy kokit jövök ide sírni a gyik-re mert itt megértő emberek fognak rám várni hiszen az a normális ha nem hagyjuk a másikat aludni. Pffff.... :S

2013. jan. 26. 02:32
 34/57 anonim ***** válasza:
84%
Reggel kérj tőle bocsánatot! Ennyire hüly@ egy ember nem lehet. Mi volt a célod ezzel a debilséggel?
2013. jan. 26. 03:39
 35/57 anonim ***** válasza:
72%
Hmm...szóval nem hagytad aludni,mert egy kis k.csög vagy,amire a pasid kínjában,úgy fegyelmezett meg,hogy kaptál két nevelő célzatú taslit? Gondolom elsőre vagy inkább sokadjára sem vágtad,hogy fáradt és aludni szeretne! Szerintem igaza volt! Nem tudom mit kell ezen hergelődni? Kaptál egyet,mert h.ülye voltál és még te vagy besérülve! Viselkedj felnőttként!
2013. jan. 26. 07:31
 36/57 anonim ***** válasza:
70%

Ne lepődj meg! óvodás módjára viselkedtél, éretlen vagy a párkapcsolatra. Plussz én még le is rúgtalak volna az ágyról, aztán duruzsolhattál volna ott magadban.

24N

2013. jan. 26. 09:42
 37/57 anonim ***** válasza:
78%

Az egész történetet elolvasva a helyedben így reagálnék:

"Ne haragudj, hogy nem hagytalak aludni. Szemét dolog volt tőlem. Többé nem fordul elő.".

Mint nő írom ezt...

A pasid helyében nem paskolgatok. Reggel egyszerűen fogom magam, és lelécelek örökre.

Nem tudom, másnak mivel telik a napja, de aki egész nap tanul és/vagy dolgozik, az este aludni szeretne, hogy másnap is teljesíteni tudjon.

Felnőtt embernek tartom magam. Nincs az a helyes pofika, meg az a forró pu.nci, amiért elviseli egy férfi, hogy éretlen, erőszakos, szemét ovisként viselkedjen a nője.

Tudod, mit csinálok, ha a párom alszik? Elfoglalom magam, és hagyom aludni....

Mint most is.

Pl. írok pár sort, amíg fő az ebéd, kimosom a ruhákat, összepakolok, hogy mire felébred, tudjunk együtt ebédelni, és délután legyen időnk egymásra. Mellesleg hálás vagyok, hogy éjjel dolgozik, hogy legyen miből számlát fizetni. (Természetesen én is dolgozom...)

Kb. ez a különbség a felnőttek és a gyerekek között.

Ha a gyerekem piszkál, csiklandoz, beszél, és szándékosan szekíroz, hogy ne tudjak aludni, akkor nevelési célzattal elképzelhető, hogy a kezére csapok, és egészen biztosan kizavarom az ágyból is. Sarokba állítás sem kizárt.

Ez a különbség a gyerekek és a felnőttek között. A viselkedésük.

2013. jan. 26. 10:18
 38/57 anonim ***** válasza:
34%
10:18as: Borzasztó felnőtt viselkedés az, ha egyszer nem hagyják aludni az embert és ki tudja hány év múlva ezért lelécelnél... Gratula! ;)
2013. jan. 26. 10:36
 39/57 anonim ***** válasza:
Azt írta,h rögtön lelécelne,nem azt,h évek múlva... :-) de mindegy
2013. jan. 26. 10:40
 40/57 anonim ***** válasza:
13%

Hölgyeim, ha a pasitok nem hagy aludni ezentúl, mert folyton nyaggat bennetek a szexxel egy fárasztó nap után, akkor tessék adni neki egy-két maflást és máris igazatok lesz...

Sőt még költözzetek is el reggel....

Szánalmas.

Ha ennek a kedves fiatalembernek lesz majd édes, nagyszemű, csintalan kisfia, aki egy apukát lefárasztó nap után este a szülők ágyában esetleg nem hagy aludni, mert játszani van kedve, akkor az lesz a legjobb, ha apuka leüti...

Szerintem is teljesen rendben van a srác, adjatok csak neki igazat, aztán, ha a férjetek egyszer jól nyakon vág valamiért ki ne merjétek nyitni a szátokat, hogy ez micsoda dolog volt.

Ti mondjátok most, hogy ez a helyes.

Ezentúl én is eltángálok mindenkit, aki idegesít.

2013. jan. 26. 10:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!