Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Este, amikor nem hagytam a...

Este, amikor nem hagytam a páromat aludni (csiklandoztam, beszéltem hozzá) és mérgében megütött, ti erre hogy reagálnátok? 22/L

Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 23:19
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
76%

Kedves Utolsó!

A különbség óriási egy csintalan gyerek és egy elvileg felnőtt, gyakorlatilag infantilis idióta között! Ugye érzed a különbséget!

Én kérek elnézést, ha neked ezek után sem esik le az ordító különbség! :)

2013. jan. 26. 10:57
 42/57 anonim ***** válasza:
64%
Plussz ez a nagyon okos hölgyike elismerte, hogy hát nem is volt az olyan "nagy ütés" tulajdonképpen! Tehát kiigazították a viselkedését illetően, mert szép szóval nyilván semmit nem értek el nála, őnagysága pedig a büszkeségén esett csorbát ide jött orvosolni, hiába!
2013. jan. 26. 10:59
 43/57 anonim ***** válasza:
47%
Kérdező! Szép jó napot! Pofonofon mentes szép éjszakában volt ma részed?:)
2013. jan. 26. 11:05
 44/57 anonim ***** válasza:
16%

Kedves 10:57-es!

Bizonyára érzed a különbséget aközött, hogy valaki félreáll,ha zavarod, vagy leüt.....

Teljesen mindegy, hogy ki és mivel idegesíti a Kérdező párját.

Neki ez az eszköze az idegesítés lezárására.

És ha egyszer sikerrel jár vele, akkor megint ezzel zárja a számára idegesítő dolgot. Ha akkor is sikerrel jár, akkor újra és újra...

Nem kunszt egy gyengébb valakit fizikai erőfölénnyel leállítani, ha mégolyan idegesítő is.

Te leszoktad csapni a párod, ha idegesít valamivel?

Mert oly mindegy, hogy gyerekes dologgal, vagy ne adj isten felnőtt szekálással jön valaki, azt le kell ütni.

Ha a Kérdező most azzal jön ide, hogy este megint nem tudta megbeszélni a párjával, hogy miből legyen a másnapi villanyszámla kifizetve, mert nincsen pénz, de az a szegény pára aludt volna, ezért leüti a Kérdezőt, akkor is helyeselnéd?

Ezek szerint igen...

Nem aközött kell különbséget tenni, hogy ki az aki idegesíti a Kérdező párját, nem aközött, hogy mivel, hanem, hogy egy undorító alak, ha ezzel intézi el a dolgot.

Remélem érzed :)

2013. jan. 26. 11:36
 45/57 anonim ***** válasza:
57%
Nem csapom le,mert az én páromnak elég egyszer elmondani,h hagyjon békén,mivel nem egy idióta... Remélem érzed! :-D
2013. jan. 26. 11:41
 46/57 anonim ***** válasza:
10%

aha...

Ezek szerint viszont, ha elsőre nem értené, másodjára jönne a fizikai erő alkalmazás?

Érzem....

2013. jan. 26. 11:46
 47/57 anonim ***** válasza:
68%
Én egy olyan nőként mondom ezt,aki teljes szívéből gyűlöli az erőszakot,hogy qrvára megérdemelted!Én még ki is hajítottalak volna az ablakon.Lehet,nem volt szándékos az az "ütés",csak már annyira felprovokáltad a butaságoddal,hogy elszakadt a cérna és reflexből ütött.Fel kéne nőnöd.Én is utálom,ha piszkálnak és nem hagynak aludni,főleg egy fáradt nap után.Bár én a párod helyében úgy oldottam volna meg ezt az egészet,hogy vagy hazamegyek az éjszaka közepén,vagy nem alszok nálad többet.
2013. jan. 26. 11:57
 48/57 anonim ***** válasza:
100%

kedves kérdező, szerintem szellemileg még nem vagy érett egy kapcsolatra.

aki aludni akar azt hagyjuk. akár pár, akár mama, akár csecsemő.

mert tudod, ha valaki úgy megy dolgozni hogy fentvan több mint 24 órája, abból vannak az olyan balesetek volt halálra rázza az áram, ledarálja a gép a fél kezét, magára ejti a savat etc.

szóval tessék a korodhoz méltóan gondolkodni. van az a mondás hogy ne piszkáld az alvó oroszlánt. ugye?

bele kell törődni hogy a párod majd máskor játszik veled és félkómásan a legtöbb ember agyf@szt kap ha szekálják.

én már koleszban se hagytam hogy piszkáljanak, párnát dobtam a szobatárs fejéhez ha bökdösött és érdekes, egy 19 éves előbb vette a lapot hogy nem kéne...

más dolog hogy a párod így reagálta le, talán ütni nem kéne rögtön, de alváshatáron nincs tiszta tudatállapotban valaki.

velem is szórakozott az ex, felugrottam, bementem a fürdőbe, magamra zártam az ajtót és bent elaludtam.

fél óráig rúgdosta az ajtót amikor pisilnie kellett és nagyon megérdemelte...

sohatöbbé nem is csinált ilyet, hogy piszkáljon mikor aludni akarok.

nőjj fel te is!

2013. jan. 26. 12:31
 49/57 anonim ***** válasza:

#46, szerinted akkor mit csináljon akit nem hagynak aludni? Költözzön át egy szállodába a saját lakásából, hívjon rendőrt, forduljon a hágai nemzetközi bírósághoz a kínzás nemzetközi szerződéseken alapuló tilalmának megszegése miatt, költözzön ki a klotyóra és zárja magára, vagy mit?

Most túl azon, hogy az, ha valakit nem hagysz aludni aki aludna az is erőszak, ami ellen nyilván joga van bárkinek az arányos védekezésre...

2013. jan. 26. 12:45
 50/57 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem észre kéne venni, hogy ami neked játék, az neki nem az. Ha valakit annyira felhergelnek, hogy utána már odacsap, annak vannak előjelei. Ezeket figyelmen kívül hagytad, aztán meg csodálkozol.

Nem reagálsz semmit, kérdező, de meggyőződésem, hogy a párod figyelmeztetett nem egyszer, nem kétszer, hogy tényleg hagyd békén, mielőtt meglegyintett.

2013. jan. 26. 16:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!