Kidobnád, kitagadnád a gyereked, ha kiderülne róla, hogy meleg, leszbikus? És, ha a munkatársadról derülne ki elérnéd, hogy kirúgják?
Te jó ég!
Egyáltalán hogyan fordul meg ilyen az emberek fejében,hogy "Elérem,hogy kirúgják"valakit bármiért is.
Milyen beteg emberek vannak.
És sajnálom azt,ha valaki elveszíti a munkáját,nem hogy alátegyek bárki alá is.Szerintem ez durva,az ilyen ember beteg és forduljon pszichológushoz.
Persze a munka közege olyan,hogy van egyfajta egészséges versengés a dolgozók között,de,hogy valakit azért szekálni,kirúgatni,amiből semmi hasznunk nincs,számomra érthetelen,beteges.Az ilyen embernek nem,hogy meleg gyereke,de semmiféle családja se legyen,mert nem neki való.Ott porblémák vannak,erről szól.Az ilyen ember nem tud problémát megoldani.
Amúgy fentebb valaki említette ezt az elcsépelt unokadolgot.Most őszintén?????Minden heteró embernek van/akar gyereket?Nem!!!
Úgy írják ezt,mintha ez valami 100%os dolog lenne.
Ezt sosem értettem.Gyereket nem azért szülünk,hogy unokánk legyen.A gyerekünk idővel felnő,szabad lény lesz,saját akarattal,ha ő akar gyereket,majd akkor tesz róla,de nem a anyuka,apuka kedvéért,szerintem az már szintén beteges.
Én biztos nem állnék vele szóba..
Ha munkahelyen lenne azzal se foglalkoznék,csak a munkadolgokat ha nagyon muszáj lenne megvitatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!