Kidobnád, kitagadnád a gyereked, ha kiderülne róla, hogy meleg, leszbikus? És, ha a munkatársadról derülne ki elérnéd, hogy kirúgják?
Nem dobnám ki,nem tagadnám ki. egy a lényeg,h boldog legyen, ha azonosnemű mellett az, akkor annak örülök.
Munkatársam se érdekel, h melyik nemhez vonzodik. Attól még teljes ember és a munkája , természete alapján állok hozzá és nem a vallása, faji, nemi és egyéb hovatartozása miatt.
Azért vicces,hogy egy 10 éves gyerek az első oldalon magasabb értelmi színvonalat képvisel,mint az egyik homofób válaszoló :D
SOHA nem dobnám ki a gyerekemet . Az én vérem,én szültem,én akartam,én nevelem akkor is ha meleg. A szexuális identitása mindnekinek a magánügye,mellesleg nem választható.
A munkatársas dolgot meg nem is kommentálom,a legnagyobb balf@sz ellen sem szervezkedek,hogy rúgják már ki,akkor csak azért mert meleg valaki,miért tenném ? Amúgy törvénybe is ütköző ezért diszkriminálni valakit,mint munkáltató mondom.
"Kidobnám...?!?!" Hogy lehet ilyen gusztustalanul fogalmazni.Remélem nincs gyereked.
A kérdésre válaszolna természetesen nem tagadnám ki.Örömtáncot nem járnék, de nem csalódnék,nem lennék mérges.Csak azt szeretném, hogy a gyermekem legyen egészséges, és boldog.Ha a boldogságot egy azonos nemű ember mellett találja meg, ám legyen.Hozzám bármikor hozhatná a párját ,és ha lehetne/lenne esküvő, büszke örömanya lennék:)
És mégis miért rúgatnám ki a munkatársamat?Ha odafigyeléssel, becsülettel végzi a rá kiszabott munkákat,feladatokat, akkor nem teljesen mindegy hogy mit csinál, és kivel a hálószobában ? :)
Nem értem én ezt a világot :)
Ez a tény engem nem érdekel. Egy tulajdonságnak tartom, mint pl. azt, hogy szereti-e a tonicot vagy, milyen zenét hallgat. Annyira részletkérdés, hogy el sem tudom mondani, mennyire nem érdekel. A személyiségének része, de egyáltalán semmit nem mond az egész emberről. Ha a gyerekem lenne az, akkor az. Meghallgatom , beszélgetek vele fiúkról, lányokról, ami érdekli, a fontos, hogy megtalálja a társát, akit szeretni tud, és aki viszontszereti. Munkatárs? Szintén. Miért kellene kirúgni? Mit csinált? Semmit a világon!
Szóval nem értem, komolyan, honnan merült fel egyáltalán a kérdés benned. Teljesen értelmetlen. N28
Aki emiatt kitagadja a saját gyerekét, nem a gyerek miatt teszi. Saját magát sajnálja. Ha alaposan megnézed az ezt támogató hozzászólásokat, az van benne, hogy mi lesz ővele, ha kiderül, mit rontott Ő el, mit fognak majd mondani Róla az emberek. Szerintem a homofóbia önzésből ered. SZánalmas kis emberi tulajdonság, de mindegyikben ezt látom.
Aki ilyen, teljesen ártalmatlan tulajdonsága miatt nem tart kapcsolatot egy másik emberrel úgy gondolom meg is érdemli. Hogy az "Ő" nyelvén szóljak: Ők lesznek kevesebbek egy gyerekkel, munkatárssal, baráttal. És én nem is sajnálom őket egy kicsit sem! Megérdemlik a sivár , hetero életüket! Akik pedig nyitottak, beszélgetnek és barátkoznak, egy színesebb világot ismerhetnek meg, és más szemszögből is láthatják ugyanazt. Én ezt választom.
Nem
Nem, volt mar meleg es biszex munkatarsam, es osztalytarsam is anno.
Van olyqn meleg rokonom, aki nem vallalja, a csalad nagysze nem is tudja szerintem vakok, mert igaz h kulsore es viselkedesre nagyon ferfias, sosem gondolnad, de az elete eleg jol megmutatja, hogy valoszinu az(en biztosan tudom), egy nagyon talpraesett emberrol van szo, aki 40 eves koraig az anyjaval el, aztan egyedul, es 42 evsesen sosem volt bnoje......
En hetero vagyok, mielott valaki mast gondolna, de semmi bajom a melegekkel altalaban, de ne vonuljanak fel, mert en sem teszem, ne masszanak nyilvanosan egymas szajaba, mert en sem teszem... Ennyi
Nono nem arra gondoltam, hogy nem mehetnek kezenfogva utcan, ez engem nem zavar, az sem ha valtanak egy puszit/csokot, amikor talalkoznak, azzal van bajom, amikor nyaljak faljak egymast a buszon, vagy olyan helyen ahol sokan vannak, en sem teszem ez, termeszetesen nem nezem jo szemmel ugyanezt heteroknal sem, de melegeknel lattam mar olyat, hogy az idos hazaspart szandekosan provokaltak, kb haloszobaba illo jelenettel(kozbenodapillangattak, tehat musor volt az egesz
. A felvonulason pedig A felvonulasra gondoltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!