Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kidobnád, kitagadnád a gyereke...

Kidobnád, kitagadnád a gyereked, ha kiderülne róla, hogy meleg, leszbikus? És, ha a munkatársadról derülne ki elérnéd, hogy kirúgják?

Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 21:11
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
93%

Ahol én dolgozom dolgozik egy meleg férfi és egy leszbikus házaspár.(Anglia) Engem nem zavarnak,mert munkaidőben nem hangoztatják a nemi hovatartozásukat. A lányok sem nyalják-falják magukat munkaidőben. Azt hogy otthon kivel élnek nemi életet az nem tartozik senkire.

Ha a gyerekem lenne meleg vagy leszbi, ez sem érdekel. Ha ő így boldog akkor legyen. A nemi élete ha már felnőtt nem tatozik rám.

Viszont sosem bocsájtanám meg ha ölne..

2013. jan. 25. 21:55
 22/62 anonim ***** válasza:
94%

A gyerekemet soha nem tagadnám ki, tehet bármit.

Főnökként pedig azt kellene kirúgnom a vállalati etikai kódex megsértése miatt, aki diszkriminatív módon bánna egy kollégával/kolléganővel a nemi hovatartozása miatt. Nekem ilyen soha nem jutna eszembe.

2013. jan. 25. 21:56
 23/62 anonim ***** válasza:
51%

Az én lányom biszexuális, ez tavaly derült ki. Évekig titkolta, kérdeztem, hogy dehát miért nem beszéltük meg? Azt mondta, hogy félt, hogy nem tudok többé úgy nézni rá.

Kellemetlenül érintett és napokig forgolódtam miatta éjszakánként, hogy mi a fenét rontottam el? Az én gyönyörű, okos lányom miért csinál ilyet? De nem tudok mit csinálni, akit 22 évig neveltem, azt nem fogom csak úgy elítélni és többé nem ugyanúgy viszonyulni hozzá. Annyi volt a kérésem, hogy ha lánnyal "ismerkedik", azt intézze diszkréten, hogy a családtagok rosszmájú megjegyzéseivel ne kelljen megbirkóznom.

2013. jan. 25. 22:09
 24/62 anonim ***** válasza:
46%
A gyerekem nem tagadnám ki, de megkérném hogy ne reklámozza. (igen le le het szólni hogy homofób meg stb, de ahogy ők ilyennek születtek úgy én meg olyannak aki nem szereti ezt, arról nem is beszélve hogy így nem lessz unoka) A munkatársnál nem számít, amíg rendesen végzi a dolgát a szabadidejében azt csinál amit akar (legálisan persze) ahhoz nincs közöm
2013. jan. 25. 22:14
 25/62 anonim ***** válasza:
89%
Akik emiatt kitagadják a gyereküket, azok nem szülőnek valók!
2013. jan. 25. 22:22
 26/62 anonim ***** válasza:
19%
Soha nem tudnám a saját gyermekem kitagadni,viszont iszonyatosan megviselne,ha ilyen emberré válna. Elfogadni nem lennék képes,de mivel mindennél jobban szeretem ezért megpróbálnám valahogy nem éreztetni vele. Ha meg munkatársról tudnám meg nem rúgatnám ki,de a köszönésen kívül nem is társalognék vele.
2013. jan. 25. 22:22
 27/62 anonim ***** válasza:
86%

# 29

És például, ha kórházba kerülnél(Isten ments amúgy) és az orvosról, aki meggyógyított kiderülne, hogy meleg? Hm?

2013. jan. 25. 22:26
 28/62 anonim ***** válasza:
99%

Engem valahogy jobban zavarnak az olyan emberek, akik:

-otthon verik a családot

-pedofilok

-állatkínzók

-rosszindulatú emberek,akik áskálódnak a hátam mögött

Ha meleg, de a fenti tulajdonságok nem jellemző rá, akkor ugyanolyan embernek tekintem, mint bárki mást.

Viszont a felsorolt jellemzőjű észlényeket semmibe se veszem.

2013. jan. 25. 22:29
 29/62 anonim ***** válasza:
91%
Az is érdekes, hogy valaki a nemi hovatartozása alapján barátkozik,beszélget másokkal. S lehet akivel meg jópofizik, az támadja hátba leghamarabb hetero létére.
2013. jan. 25. 22:30
 30/62 anonim ***** válasza:
92%

Azért durva, néhány válaszból visszaköszön a sötét, középkori, inkvizíciós időket idéző mentalitás.

Az ilyen emberek szoktak a zugkocsmák mélyén fortyogni.

Kérdésre a válasz, nem, és nem.

Nekem egy nagyon kedves ismerősömről derült ki, hogy homoszexuális, jellemzően a primitív és műveletlen szomszédai-akik bagófüstben és piaszagban nevelik "tisztességesen" a gyerekeiket-azóta átnéznek rajta.

2013. jan. 25. 22:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!