Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kidobnád, kitagadnád a gyereke...

Kidobnád, kitagadnád a gyereked, ha kiderülne róla, hogy meleg, leszbikus? És, ha a munkatársadról derülne ki elérnéd, hogy kirúgják?

Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 21:11
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim válasza:
78%
ilyenért soha!!
2013. jan. 25. 21:31
 12/62 anonim ***** válasza:
92%
Nem tud érdekelni, hogy valaki meleg vagy sem. A gyerekem a gyerekem, akármilyen is. A munkatársaimnak sem szoktam alátenni, se melegnek, se heteronak, pedig kihúzták a gyufát nem egyszer.
2013. jan. 25. 21:32
 13/62 anonim ***** válasza:
7%
Kitagadnám bizony de ez attól is függ hogy áll hozzá ha meleg szeretne lenni akkor nincs bocsánat. Munkatársamat nem rúgatnám ki nem süllyednék le az ő szintjére inkább én mondanék fel. Olyan helyre nem mennék ahol egy homoszexuális a főnök. És ha én főnök lennék kirúgnám amennyiben akadályozza a munkatársai munkáját és rontja a csapategységet. De minden a hozzáállástól függ ha azt látom hogy meleg létére jó ember és szégyelli magát akkor elfogadnám.
2013. jan. 25. 21:34
 14/62 anonim ***** válasza:
93%

Fú, azért a 14-es válasz olvasása közben felragadt a szemöldököm a hajam vonalába, és szerintem még most is ott van. Hát vannak érdekes emberek... Az ilyenek miatt nagyon remélem, hogy a gyerekem nem lesz meleg...

Amúgy mindkét kérdésre természetesen nem a válaszom. A gyerekem az a gyerekem, akármilyen is, ahhoz meg nekem semmi közöm, hogy melyik munkatársamnak milyen nemű a párja, az ő dolga, nem az enyém. Egyébként sem szokásom azon mesterkedni, hogy valakit kirúgjanak, akkor is, ha nem kedvelem az illetőt, ez elég g*ci egy dolog szerintem.

2013. jan. 25. 21:39
 15/62 anonim ***** válasza:
93%
Nem, és számomra hihetetlen, hogy ez bárkinek megfordul a fejében, és értetlenül állok az előtt, hogy van, aki meg is teszi. Nem mondom, hogy örülnék neki, de a gyerekem akkor is a gyerekem, a munkatársam még éljen úgy a társával, ahogy akar, amíg dolgozik rendesen.
2013. jan. 25. 21:41
 16/62 anonim ***** válasza:
95%
atya ég 14/es.Mi az,hogy ha szégyenlené magát,meg kirúgnád.Mi közöd van a nemi hovatartozásához.Ha a munkáját rendesen végzi,akkor miért.Az,hogy otthon mit csinál a 4 fal között,az csakis a magánügye!!!Gyermekemet sem bántanám,hiazen én szültem én neveltem és soha meg nem fordulna a fejembe,ezért kevésbé szeressem.Attól még az én gyermekem marad bármilyen is!!!
2013. jan. 25. 21:43
 17/62 anonim ***** válasza:
94%

Nem tagadnám ki a gyerekemet, ő akkor is az én gyerekem maradna és támogatnám.

A munkatársamat sem rugatnám ki. Semmi közöm a magánéletéhez, ahogy senki másnak sem.

2013. jan. 25. 21:44
 18/62 anonim ***** válasza:
94%

A bátyám is meleg, a szüleim elfogadták. De mi mást tehetnének? Kitagadják, nem látják többet? És az nekik jó lenne? ennyi erővel engem is kitagadhatnának, ha pl. a kopasz kigyúrt pasikra buknék (de nem :D)

Nem mondom, hogy nem volt emiatt álmatlan éjszakájuk, de nagy részben azért, mert őt féltették, plusz unokákról való lemondás, ilyenkor azért sok mindent átgondol egy szülő.

A barátai is tudják róla, van aki elfordult, az annyit is ér. De van aki befekszik mellé az ágyba így is. (ahogy mellém is a fiúbarátom), tudja, hogy nem "veszélyes" :)

A munkahelyén nem reklámozza, meg ahogy sehol máshol, de le nem tagadja. Egyszerűen senkire nem tartozik. Ugyanúgy ahogy azt sem vitatjuk meg ismerősökkel, hogy milyen pózban szeretkezünk vagy épp mi nyomja a kicsi lelkünket.

2013. jan. 25. 21:52
 19/62 anonim ***** válasza:
85%
Az a gond,hogy országunk még túlnyomó többségben nem tudja kezelni az ilyen és hasonló helyzetet...a másság elfogadása alakulgat..de élesben igen csak gyermekcipőben jár! Nem csak leszbikus vagy melegek terén- de az asperger szindrómásokat,autistákat,vagy egyszerű szorongással vagy pszichés problémákkal élőket megbélyegzik,kiközösítik,vagy egyszerűen szekálják,humorizálnak velük kapcsolatban.Pedig mivel jobb a "normálisnak" ítélt ember ha tele van rosszindulattal,gonoszsággal,kicsinyességgel,gőggel?.......
2013. jan. 25. 21:54
 20/62 anonim ***** válasza:
91%

Igazából... azt sem értem, hogy ezt a kérdést miért tetted fel, kérdező. Remélem nem te gondolod így a dolgokat, inkább csak megfordult a fejedben és ezért kérdezted.

Soha nem tagadnám ki emiatt a gyerekemet (bár még nincs), a munkatársamnak meg miért akarnék ártani azzal, hogy kirúgatom? Manapság amúgy is nehéz munkát találni, megélni, nem dönteném romba az egész életét egy ilyen miatt. A gyerekemnek meg inkább segítenék elfogadni önmagát és felkészíteni az atrocitásokra.

2013. jan. 25. 21:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!