Kidobnád, kitagadnád a gyereked, ha kiderülne róla, hogy meleg, leszbikus? És, ha a munkatársadról derülne ki elérnéd, hogy kirúgják?
Fú, azért a 14-es válasz olvasása közben felragadt a szemöldököm a hajam vonalába, és szerintem még most is ott van. Hát vannak érdekes emberek... Az ilyenek miatt nagyon remélem, hogy a gyerekem nem lesz meleg...
Amúgy mindkét kérdésre természetesen nem a válaszom. A gyerekem az a gyerekem, akármilyen is, ahhoz meg nekem semmi közöm, hogy melyik munkatársamnak milyen nemű a párja, az ő dolga, nem az enyém. Egyébként sem szokásom azon mesterkedni, hogy valakit kirúgjanak, akkor is, ha nem kedvelem az illetőt, ez elég g*ci egy dolog szerintem.
Nem tagadnám ki a gyerekemet, ő akkor is az én gyerekem maradna és támogatnám.
A munkatársamat sem rugatnám ki. Semmi közöm a magánéletéhez, ahogy senki másnak sem.
A bátyám is meleg, a szüleim elfogadták. De mi mást tehetnének? Kitagadják, nem látják többet? És az nekik jó lenne? ennyi erővel engem is kitagadhatnának, ha pl. a kopasz kigyúrt pasikra buknék (de nem :D)
Nem mondom, hogy nem volt emiatt álmatlan éjszakájuk, de nagy részben azért, mert őt féltették, plusz unokákról való lemondás, ilyenkor azért sok mindent átgondol egy szülő.
A barátai is tudják róla, van aki elfordult, az annyit is ér. De van aki befekszik mellé az ágyba így is. (ahogy mellém is a fiúbarátom), tudja, hogy nem "veszélyes" :)
A munkahelyén nem reklámozza, meg ahogy sehol máshol, de le nem tagadja. Egyszerűen senkire nem tartozik. Ugyanúgy ahogy azt sem vitatjuk meg ismerősökkel, hogy milyen pózban szeretkezünk vagy épp mi nyomja a kicsi lelkünket.
Igazából... azt sem értem, hogy ezt a kérdést miért tetted fel, kérdező. Remélem nem te gondolod így a dolgokat, inkább csak megfordult a fejedben és ezért kérdezted.
Soha nem tagadnám ki emiatt a gyerekemet (bár még nincs), a munkatársamnak meg miért akarnék ártani azzal, hogy kirúgatom? Manapság amúgy is nehéz munkát találni, megélni, nem dönteném romba az egész életét egy ilyen miatt. A gyerekemnek meg inkább segítenék elfogadni önmagát és felkészíteni az atrocitásokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!