Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kidobnád, kitagadnád a gyereke...

Kidobnád, kitagadnád a gyereked, ha kiderülne róla, hogy meleg, leszbikus? És, ha a munkatársadról derülne ki elérnéd, hogy kirúgják?

Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 21:11
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
84%

A homofób szülőktől erőszakkal elvetetném a gyerekeiket.

Alkalmatlanok gyereknevelésre.

Mi van ha a saját gyereküket teszik tönkre a gyűlöletükkel?

Sok homofób szülő kergette már öngyilkosságba a saját gyerekét.

2013. jan. 26. 12:47
 42/62 anonim ***** válasza:
98%

Mindkettőre nem a válaszom.

Élni és élni hagyni!

23/L (hetero)

2013. jan. 26. 13:03
 43/62 anonim ***** válasza:
89%
Meglepoen pozitivak a hozzaszolasok. Lehethogy fejlodunk es nem vissza? :) Koszonom. :)
2013. jan. 26. 14:05
 44/62 anonim válasza:
97%
Semmiért sem dobnám, tagadnám ki se a gyerekem, se munkatársamat, se barátomat, se senki mást. Nem vagyok ilyen ember. Személy szerint nem igen tudom elképzelni, hogyan lehet ilyet tenni.
2013. jan. 26. 14:14
 45/62 anonim ***** válasza:
11%

Nem kedvelem a melegeket, de nem zavarnám el a gyerekemet, csak megkérném, hogy kezelje nagyon-nagyon diszkréten a dolgait, és nagyon vigyázzon magára.

Mindig védekezzen, és kerülje a rossz hírű melegbárokat.

A kollégámat, ha meleg volna, nem rúgatnám ki. Ha engem békén hagy, meg viselkedik, és elvégzi a munkáját rendesen, akkor nincs mitől tartania. Amúgy nem barátkoznék vele.

2013. jan. 26. 19:54
 46/62 anonim ***** válasza:
84%

"kezelje nagyon-nagyon diszkréten a dolgait"

Ez a gyakorlatban mit jelent? Például egy komoly kapcsolatnál.

2013. jan. 27. 02:24
 47/62 anonim ***** válasza:
85%
Fura ez a nem barátkoznék vele. Ti ilyenkor milyen melegeket képzeltek el? miniszoknyás divatb.zikat a felvonulásokról? Na azok égetniveló b.zik, az igazi melegekről nem is tudjuk addig amíg nem mondják és ezek után nem barátkozni vele az nem a hetero ember büszkesége, hanem szégyene és primitívsége.
2013. jan. 27. 08:27
 48/62 anonim ***** válasza:
79%

13:04!

Kifejtenéd, hogy mért vagyunk alávaló gazemberek?

2013. jan. 27. 13:35
 49/62 anonim ***** válasza:
25%

"kezelje nagyon-nagyon diszkréten a dolgait"

"Ez a gyakorlatban mit jelent? Például egy komoly kapcsolatnál."

Én pont arra gondoltam, ha még nincs komoly kapcsolata. Szóval, hogy ne szólják meg, hogy milyen életet él, vagy ami még rosszabb, nehogy megverjék. Ha a gyerekem meleg volna, nem is attól félnék igazán, hogy más mit mond rá, hanem hogy nehogy AIDS-es legyen. Szörnyű lenne látni, ahogy haldoklik!

2013. jan. 27. 20:21
 50/62 anonim ***** válasza:
100%

Tekintve, hogy már aludt nálam haverom, akit egy bőrönd társaságában kiküldtek az utcára a szülei, nem. És egyébként sem merült fel bennem a kidobás, kitagadás opció. Nem is tudom, miért nem... :)

És a munkatársat sem a szexuális orientációja szerint ítélem meg. Az miért lenne jó nekem, hogy kirúgatom? De most komolyan. (Egyébként meg nem lehet, jogilag nem lehet.)

Nem, nem.

2013. jan. 29. 03:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!