Van a családodban/rokonaid közt leszbikus/meleg vagy transzi? Hogyan viszonyul hozzájuk a családtagok?
Az unokatesóm leszbi..(29 éves)
Ugyanugy mint a többi rokonhoz...Bár soha nem láttuk még egy barátnőjét sem...
Elfogadtam.
Semmivel sem jobb vagy rosszabb a többi embertől.
van, akiről erős a gyanú, de nem bizonyított.
Nekünk egészen addig nincs velük semmi bajunk, ameddig nem vonulgatnak fel, és viselkednek közben ocsmány állat módkára. Na az olyat kellene fejbe rugdosni!!!:S:S
Biztosan sokan ismeritek ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=PJPEPL-OeI8
Könyörgöm, én sem vonulok fel, mert hetero vagyok, vagy mert fekete a hajam.
Azt mondják, ők ugyanolyan értékű emberek. de ha ezt így érzik, akkor mégis miért vonulnak fel, és viselkednek ocsmányul? :S
22L
Első vagyok...
Nem téma ez nálunk,mikor megtudtuk,persze csodálkoztunk,de azóta nem téma...
Csak valahogy az uncsitesó érzi cinkesnek egy családi összejövetelnél,hogy elhozza a párját...
Szoktuk kérdezni,hogy miért nem jött vele..de mindig azt mondja,hogy nem komoly a kapcsolat,majd ha az lesz,bemutassa..
Oh értem. És mikor tudtátok meg, hogy leszbikus? Ő mondta el?
Egyébként köszi a segítséget megy a felfelé nyilacska :)
Csak tudod mi is ilyen szituációba kerültünk és szeretném tudni hogy másoknál hogy volt ez a dolog.
Első vagyok még mindig:)
Ő mondta el,persze voltak jelei is...
De soha senki nem kérdezett rá..
Elmondta,akkor mindenki ledöbbent,de senki nem nézte le ezért..(hál istennek nem elmaradi a családom:))
Egyébként ez pár éves dolog,de semmi pletyka vagy ilyesmi nincs a háta mögött...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!