Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A 14 éves fiú testvérem úgy...

H.Dávid18 kérdése:

A 14 éves fiú testvérem úgy viselkedik mint egy "csaj". és ez rohadtul idegesít. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval simán ha boldog megölel, meg nyakamba ugrik akár, és ez k*rvára zavar. Megkérdeztem tőle egyszer hogy ratyi e, persze a "meleg" szót használtam, és lesütötte a szemét,és aszonta lehet, de témát váltott azonnal, és zavarba jött. szal lehet hogy búzacsíra. Anyámnak mondtam hogy szóljon rá, mert nem tudom ezt meddig fogom bírni. tök jó testvérek voltunk amíg nem lett kamasz, nem akarom megverni, addig rendes volt még nem lett kamasz, de most borzalmasan bu.zis.... anyám meg nem tesz semmit sőt engemet oltogat hogy hagyjam békén... Multkor már majdnem ott voltam hogy odacsapok mikor a hátamat kezdte buzerálgatni....

18/ Normális Magyar férfi!

#lány #legemvan
2013. jan. 23. 08:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
100%

És ha az is? Szerinted ő saját akaratából az szeretne lenni? Neki sem jó, elfogadni magát ha az. Pont ilyen megnyilatkozások miatt se, amit te is tettél! Pedig te családtag vagy! Neked megértő kéne hogy legyél vele szemben! Miért nem ülsz le vele és beszélgetsz erről szépen!? Nem úgy, hogy mi van búza vagy? Fejezd már be mert rohadtul idegesítesz stb... Hanem szépen, kedvesen és nem ítélkezve mert amint látom elítéled őt ezért. Olyan szinten vagy te normális, hogy heteroszexuális vagy. De más tekintetben nem tűnsz annak.

S még egy! Nem egyet láttam pasikat, hogy ölelkeznek meg puszit adnak egymásnak mikor találkoznak és marhára nem is rokonok! Akkor most mind búza?

2013. jan. 23. 16:24
 72/76 anonim ***** válasza:
Na leultel beszelgetni apadekkal?
2013. jan. 24. 10:34
 73/76 anonim válasza:
Vannak, akik másként érik meg a kamaszkort. Ne legyél szemét vele az a lényeg. Ha meg meleg próbált meg elfogadni(hetero vagyok). Vagy csak lehet, hogy simán testvéri szeretet..
2013. jan. 27. 15:57
 74/76 botilol válasza:
Nalunk 8-osok fogdossak és puszilgatjak egymást
2013. márc. 5. 21:46
 75/76 anonim válasza:
búzacsíra XD te hulye vagy... fogadd el úgy, ahogy van, mit szólnál ahoz ha pl téged akarna megváltoztatni vki mert hetero vagy, és azt akarná h meleg legyél? foleg ha a saját testvéred lenne az? hát biztos nem tudnál megváltozni, és a melegek se tudnak...
2013. máj. 3. 19:33
 76/76 AlexKarcag válasza:
kuka üssed agyon
2017. márc. 4. 20:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!