Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A 14 éves fiú testvérem úgy...

H.Dávid18 kérdése:

A 14 éves fiú testvérem úgy viselkedik mint egy "csaj". és ez rohadtul idegesít. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval simán ha boldog megölel, meg nyakamba ugrik akár, és ez k*rvára zavar. Megkérdeztem tőle egyszer hogy ratyi e, persze a "meleg" szót használtam, és lesütötte a szemét,és aszonta lehet, de témát váltott azonnal, és zavarba jött. szal lehet hogy búzacsíra. Anyámnak mondtam hogy szóljon rá, mert nem tudom ezt meddig fogom bírni. tök jó testvérek voltunk amíg nem lett kamasz, nem akarom megverni, addig rendes volt még nem lett kamasz, de most borzalmasan bu.zis.... anyám meg nem tesz semmit sőt engemet oltogat hogy hagyjam békén... Multkor már majdnem ott voltam hogy odacsapok mikor a hátamat kezdte buzerálgatni....

18/ Normális Magyar férfi!

#lány #legemvan
2013. jan. 23. 08:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 A kérdező kommentje:
ha hugom lenne és megölelne nem gondolnám azt, mert lány, és a lányok ilyenek. ölelkezősek. de egy fiú nem ilyen. és undorító, ráadásul aztmondta lehet homokos.... most ilyenkor mit lehet tenni? Bocs ha durvának tűnök szeretem őt, különben ha nem szeretném, már megrugdostam volna. mit gondolsz miért vok ideges? miért gondolkodok azon h mit kéne tenni? hogy lehetne ezt elmulsztani? hát mert szeretem őt. ennyit rólatrok...
2013. jan. 23. 09:28
 12/76 anonim ***** válasza:
88%

15 látod ez már normális hozzáállás volt

sajnos nem tehetsz semmit (már ha igaz, hogy meleg) ... a szexuális identitás nem döntés kérdése ... ez ugyanaz, mintha nálad valaki azt akarná elérni, hogy eztán a fiúkat szeresd ... érzed a problémát?

szóval, ha meleg, akkor mellette kell inkább állnod, mert az idegenektől úgyis kap majd eleget ezért amíg felnő

2013. jan. 23. 09:35
 13/76 anonim ***** válasza:
97%
mi a rossz abban ha két testvér megöleli egymást?ez egy természetes dolog...
 14/76 anonim ***** válasza:
75%
bocsánat, az előbbi a kérdező 14-esére ment
 15/76 anonim ***** válasza:
86%
Nyugodj már le -ez minősíthetetlen hozzáállás,nem,hogy férfias,-ez már hiszti! Elmulasztani? - Keress már meg egy szakembert egy pszichiátert és mond már el neki a történetedet,hátha ő el tudja a korlátolt agyadnak magyarázni,hogy mi a helyzet és hogyan kezeld.Megdöbbentő az öcsédhez és édesanyádhoz való hozzáállás.
2013. jan. 23. 09:36
 16/76 anonim ***** válasza:
75%

Szánalmas szerencsétlen vagy.

A testvéred - meleg vagy nem - valószínűleg ezerszer többet ér nálad.

2013. jan. 23. 09:37
 17/76 anonim ***** válasza:
85%
Nem azt írják hogy nem vagy normális mert heteró vagy, a testvéredhez való hozzá állás nem normális akár milyen legyen is
2013. jan. 23. 09:48
 18/76 A kérdező kommentje:

már mondtam neki hogy haggya abba de nem értett meg... nem utálom a testvérem leírtam. csak ezt a dolgot nem bírom.

Igen am a Média tehet róla. egyébként majd 2014 es választásokkor ha nyer az egyetlen párt-reménye magyarországnak, nem akarok politizálni ezért nem írok nevet, akkor majd a média meglesz regulázva, kilesz baxva az rtl meg tv 2 szarság a franyeszba. és akkor lehet még a testvérem is normális lesz majd ha nem hallja a sok szart.

2013. jan. 23. 09:53
 19/76 anonim ***** válasza:
26%

De most tenyleg mi a F@szert kell oltogatni a szegeny sracot???

O ugyan ugy ossze van zavarodva mint az esetleges meleg tesoja!!!

tenyleg nem o az idiota,hanem ti ,mert az irasaval b@szogatjatok es nem tanacsot adtok, ahogy o kerdte!!!

Egyebkent teso erre neked nagyon nehez am tanacsot adni igy idegenbe mert hat ez tenyleg nagyon kenyes kerdes am. Vannak akik durvan vannak akik pedig elfogadoan gondolkodnak errol.

Namarmost en egyik sem es mindketoo vagyok tehat a tanacsom:

A testvered es szereted ot ezt te irtad,tehat el kell fogadnod ot ugy ahogy van vagy lessz,ha meleg akkor az ha pedig csak 1hetero srac aki homi-san fog viselkedni akkor pedig ugy. De mivel nem csak o az (aldozat)igy meg beszelheted vele hogy -teso szeretlek meg minden de aze ezt-meg ezt tartsad be legyszi es akkor minden happy lessz. ennyi.

szerintem ennel jobb megoldas nagyon nincsen.Meg egy Magyarnak se!!

2013. jan. 23. 09:54
 20/76 anonim ***** válasza:
65%

Egy masik ferfi? A 14 eves ocsed meg boven ferfi, de te sem, hiaba hiszed.

Az ocsed azert olelget, mert szeret, te p.cs. En is megolelem, meg is simogatom az ocsemet, most akkor le akarok vele fekudni? Te agyatlan

2013. jan. 23. 09:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!