Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A 14 éves fiú testvérem úgy...

H.Dávid18 kérdése:

A 14 éves fiú testvérem úgy viselkedik mint egy "csaj". és ez rohadtul idegesít. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval simán ha boldog megölel, meg nyakamba ugrik akár, és ez k*rvára zavar. Megkérdeztem tőle egyszer hogy ratyi e, persze a "meleg" szót használtam, és lesütötte a szemét,és aszonta lehet, de témát váltott azonnal, és zavarba jött. szal lehet hogy búzacsíra. Anyámnak mondtam hogy szóljon rá, mert nem tudom ezt meddig fogom bírni. tök jó testvérek voltunk amíg nem lett kamasz, nem akarom megverni, addig rendes volt még nem lett kamasz, de most borzalmasan bu.zis.... anyám meg nem tesz semmit sőt engemet oltogat hogy hagyjam békén... Multkor már majdnem ott voltam hogy odacsapok mikor a hátamat kezdte buzerálgatni....

18/ Normális Magyar férfi!

#lány #legemvan
2013. jan. 23. 08:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:
81%

" és majd ő is belép olyan szervezetbe ami a nagymagyarország visszaszerzését forszírozza."

JÉZUSOM!!!

Te elmebeteg vagy!!! Egy őrült!

Nagyon remélem, az öcséd szóba sem fog veled állni!

Mellesleg írni azt nem tudsz, te nagy "magyar".

Idióta.

2013. jan. 23. 10:20
 32/76 anonim ***** válasza:
89%

nem szánalmas, megérthető a hozzáállása, mert az a politikai, szociális irányzat amelyhez vonzódik elítéli a melegeket ... gyerek még ... egy meleget nem ösztönből utál valaki, hanem a környezet, a média hatására

szóval barátom neked az a dolgod, hogy a családtagjaidat olyannak fogadd el amilyenek, ráadásul olyan esetben mint ez is, amikor számára ez nem döntés kérdése ... ha tényleg meleg, nem tehet róla

2013. jan. 23. 10:24
 33/76 anonim ***** válasza:
94%

Te jószagú Úristen! Nagy Magyarország, meg meleg öccs.

Azt sem tudod miről beszélsz. Még mag sem voltál, mikor apáink elvesztették Magyarország egy részét. Te ebbe az országba születtél, elsőnek az itteni dolgokat ismerd meg, elsősorban a nyelvet.

A nyilvánosság előtt az ilyenek verik a melegeket.

És még normálisnak mondod magad.

Az öcsédet meg a haverjaid fogják verni?

2013. jan. 23. 10:31
 34/76 anonim ***** válasza:
29%
Hogy nem tudsz egy kicsitt belatassal lenni a testvered irant?Ha veletlenul meleg az nem egy betegseg ilyen a gondolkodas modja. es nem tudod megvaltoztatni.Ez olyan mindha valaki rad eroltetni h a fiukat szeresd.Hogy mit tegyel?Fogadd el.Ha telleg szereted fogadd el igy ahogy van.Ha mast akarsz megvaltoztatni mind a viselkedeset a stilusat stb az egyenisegetol fugg h sikerul-e neked de a meleg hajlamot nem tudod eltuntetni.Ez a genjeiben van.De hol is gondolod azt,hogy meleg attol mert meg olel.Orullj hogy szeret es a testvered.Meg hogy lanyosan oltozik meg a haja ilyen-olyan... xD.Ez nem ok arra hogy el iteld ha meg telleg zavar a dolog akkor ulljetek le egyszer szulovel meg mindenkivel egy asztalhoz es megmondod h nekem ez a gyanum es mi a velemenyetek.Ra kerdezel a tesodra is,hogy mit erez pontosan STB...Mast nem tehetsz ;)
2013. jan. 23. 10:38
 35/76 anonim ***** válasza:
65%
Goku, BBB! Ha a ti gyereketek/testvéretek is meleg/leszbikus lenne, akkor így állnátok hozzá?Ha igen, akkor ti elég szégyellnivaló emberek vagytok.
2013. jan. 23. 10:42
 36/76 anonim ***** válasza:
100%

Két fiú testvérem van, hasonló korúak mint te. Simán megölelik egymást, jó általában csak akkor ha pár napig nem találkoznak, nálunk ez így szokás, mindegy milyen nemű a családtag. De spontán is előfordul, ha ökörködnek. Egyik sem meleg. Egyszerűen testvérek vagyunk, szeretjük egymást.

Az egyik unokatestvérem meleg, és képzeld nem az az ölelkezős fajta. Meg van a vélemény a beszólogatókról azt inkább nem írnám le. Ez nem betegség, nem fertőző, ne félj már, nem árt vele senkinek. Inkább legyen valaki meleg, mint egy hülye egoista majom. Ilyen rokonom is van sajnos. Elég baj az neki, hogy soha nem elégedett, unokatesóm ezerszer hamarabb megbékélt önmagával. Majd meglátod, hogy 10-20 év múlva melyikőtök lesz boldogabb :)

2013. jan. 23. 10:46
 37/76 anonim ***** válasza:
80%

48

Ez szerinted így működik? elég egyszerű észjárásod lehet akkor. Attól, hogy meleg nem fog rámászni a testvérére valaki! Ennyi erővel mi van az ellenkező nemű testvérekkel?

2013. jan. 23. 10:51
 38/76 anonim ***** válasza:
80%

Nagy az Isten állatkertje :)

Kérdező, te rettenetesen, szörnyen, iszonyúan buta vagy! Teljesen igaza van anyukádnak, hogy hagyd békén azt a szerencsétlen gyereket. Ezt tedd.

2013. jan. 23. 10:52
 39/76 anonim ***** válasza:
100%

Érkezett már egy hasznos tanács, fogadd meg kérdező, leírom én is:

Nem kötelező örülnöd annak, hogy meleg. Tehát bár szereted, mint testvéredet, kérd meg rá, hogy ne ölelgessen, ne simogasson, stb. Ezt neki el kell fogadnia. A hetero bátyámtól sem fogadnám el, hogy ölelgessen simogasson, az álláspontod ezen részével egyetértek. Az öcsédnek is meg kell ezt értenie, hogy veled kapcsolatban fogja vissza magát.

Amit viszont neked kell megértened, hogy az öcséd továbbra is az öcséd, és ugyanolyan értékes ember, mint eddig. Nyilván arra is megkérheted, hoyg ha lehet neked ne kelljen őt látnod egy másik fiúval, mert neked ez nem fér bele.

De ettől még ne fordulj el tőle, beszélgessetek ahogy eddig, stb. Ettől még ugyanúgy elmehettek focizni, horgászni vagy akármit, amit eddig csináltatok.

A nagymagyarországos elméletedről meg annyit, hogy ilyen b*romságba én sem lépnék be, pedig egészséges 25 éves hetero férfi vagyok:)

2013. jan. 23. 10:53
 40/76 anonim ***** válasza:
49.: A kérdező kibővítette a kérdését még pár hozzászólással, azokból leró, hogy az öcsike mit csinál/hogy csinál..Ebből következtetve írtam..
2013. jan. 23. 10:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!