Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A 14 éves fiú testvérem úgy...

H.Dávid18 kérdése:

A 14 éves fiú testvérem úgy viselkedik mint egy "csaj". és ez rohadtul idegesít. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval simán ha boldog megölel, meg nyakamba ugrik akár, és ez k*rvára zavar. Megkérdeztem tőle egyszer hogy ratyi e, persze a "meleg" szót használtam, és lesütötte a szemét,és aszonta lehet, de témát váltott azonnal, és zavarba jött. szal lehet hogy búzacsíra. Anyámnak mondtam hogy szóljon rá, mert nem tudom ezt meddig fogom bírni. tök jó testvérek voltunk amíg nem lett kamasz, nem akarom megverni, addig rendes volt még nem lett kamasz, de most borzalmasan bu.zis.... anyám meg nem tesz semmit sőt engemet oltogat hogy hagyjam békén... Multkor már majdnem ott voltam hogy odacsapok mikor a hátamat kezdte buzerálgatni....

18/ Normális Magyar férfi!

#lány #legemvan
2013. jan. 23. 08:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 A kérdező kommentje:
akik arra bátorítanak hogy üssem, azoknak üzenem hogy: NEM. szeretem a testvéremet pont azért írtam hogy megelőzzem hogy megüssem. sztem egy életre lelkiismeret furdalásom lenne. komolyan. de mondom én is ember vagyok, és nálam is van egy határ. de azért elismerem lehet hogy van benne valami hogy a barátaim mit szólnak. elég sok ismerősöm van, akik sokkal komolyabbak mint én, nah ők idősebbek. gárdisták is vannak köztük, és hát.... tényleg sokszor mondogatják hogy ez undorító, elviselhetetlen, adjak a kis csírának. ez nekem rosszúl esik, és lehet homofóbbá is tesz. ez az igasság.
2013. jan. 23. 11:08
 42/76 anonim ***** válasza:
100%

51 papám, megtaláltad magadat, gratulálok (és ezt nem negatívan írom)

nem vagy még kiforrott egyéniség, hatnak rád azok amiket írtál, az öcséd pedig a te öcséd (nekem volt bátyám, és csak egyszer akartak bántani a jelenlétében az iskolában ... onnantól soha :))

2013. jan. 23. 11:15
 43/76 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, az utolsó kommented eléggé ijesztő. Nem lehet, hogy ez az ellenszenv, amit érzel a tesód megnyilvánulásai láttán, részben a barátaid reakciói miatt alakult ki? Ne hagyd magad befolyásolni! A politikai beállítottságod ugyanolyan magánügy, mint ahogy a tesód szexuális orientáltsága, és ezért téged sem ítélhet el senki. De ne engedd befurakdoni a családi életedbe a politikát, az olyan eszméket, amely kirekesztheti az egyik családtagodat! A családnak fontosabbnak kell lennie, a tesódnak lesz még rád szüksége, hogy mellé állj, tanácsot és támaszt adj. Ha tényleg meleg, akkor talán még meg is kell majd védened más emberek támadásától (akár veréstől). Kondicionáld magad erre! Ne fordulj el tőle, az ő élete sokkal nehezebb lesz, mint a tiéd. És még annyit, hogy anyukád sokkal bölcsebb, mint gondolnád.
2013. jan. 23. 11:16
 44/76 anonim ***** válasza:
84%

BBB hamarabb letagadnám az olyan testvérem, mint te, mint azt, aki meleg.

Lehet valaki hetero, ha mégis buta,erkölcstelen,vagy rosszindulatú.

Nekem az emberi értékek sokkal többet érnek, mint a nemi identitás.

Ha valaki az alapján ítél meg valakit, akkor ő sem különb.

2013. jan. 23. 11:28
 45/76 A kérdező kommentje:
lehet hogy ezek miatt van ez az ellenszenvem. most lenyugodtam. nem akarom bántani, de nekem is szarul esik, de ha belegondolok tényleg amiatt van ez sztem is. de nekem ez az életem. én nagy magyar vagyok. hungarista. én ezt nem tudom eldobni.
2013. jan. 23. 11:31
 46/76 anonim ***** válasza:
9%
54. Ha van fiútestvéred, kívánom, hogy fogdosson, ölelgessen téged szexuális vágyból, ahogy a kérdezőt is a testvére..Meglátjuk, elviselnéd-e hosszú távon. Aztán le lehet tagadni egy olyat, aki ettől szimplán undorodik. Idióta állat.
2013. jan. 23. 11:41
 47/76 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező, ez roppant egyszerű, az elvárások helyére az elfogadásnak kell lépnie, tudomásul kell venni, hogy a másik ember az egy másik ember, saját normákkal, elvekkel, életszemlélettel... gondolj bele, ha most az öcséd írna itt egy kérdést, aki valszeg ugyanúgy nincs kibékülve a te dolgaiddal, mint te az ő dolgaival... de elfogad olyannak, amilyen vagy.

Szólj hozzá, én még életem párjával sem szoktam egyeztetni, hogy melyikünk kire szavaz vagy ilyesmi, mert azt gondolom, hogy a vallás meg a politikai vélemény az szigorú magánügy. A baj mindig akkor szokott kezdődmi, ha bárki is arra jut, hogy az ő értékrendje "AZ egyetlen elfogadható", és elkezdi erőszakkal a másikra kényszeríteni... ebből lesznek a családi viszályok, a háborúk, a szörnyű dolgok - jó, az soha nem származik belőle. Nálunk a családban pl. én marxista vagyok, az egyik rokon meg keresztény publicista, és békésen el szoktunk beszélgetni, akár politikáról is... mert egyikünk sem akarja a másikat meggyőzni, megtéríteni, átnevelni, agyagba döngölni, stb... nincs egymással szemben elvárásunk azon túl, hogy ő se erőszakoskodjon velünk...

(sőt, az általad feltehetően favorizált párt tisztségviselőjével is sörözgettünk már békésen eszmét cserélve a világ mindenféle dolgairól:))

2013. jan. 23. 11:47
 48/76 A kérdező kommentje:
ezt értem, de az én baráti köröm eléggé radikális.
2013. jan. 23. 11:52
 49/76 anonim ***** válasza:
84%

Talán normális társaságot kellene keresned magadnak, akik nem a saját CSALÁDOD ellen hangolnak.

Nem normális, hogy ilyen bolond, beszűkült emberek véleményére adsz, és ez határozza meg, hogyan állsz a családodhoz... Gárdisták, pff...

2013. jan. 23. 12:15
 50/76 anonim ***** válasza:
44%

Hááááát besz&rokkkk!!! :D :D :D

"de nekem ez az életem. én nagy magyar vagyok. hungarista. én ezt nem tudom eldobni."

18 évesen maximum fiú vagy, a férfi nagyon messze van még :DDD De rúgózzál nyugodtan a nagy szavakon, megy a kérdésed az összes szennyoldalra.

Nagymagyar... be is sz@rok :DDD

Remélem az öcséd tényleg meleg, és egyszer úgy gerincre vág, hogy össze kell varrni.

2013. jan. 23. 12:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!