Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A 14 éves fiú testvérem úgy...

H.Dávid18 kérdése:

A 14 éves fiú testvérem úgy viselkedik mint egy "csaj". és ez rohadtul idegesít. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval simán ha boldog megölel, meg nyakamba ugrik akár, és ez k*rvára zavar. Megkérdeztem tőle egyszer hogy ratyi e, persze a "meleg" szót használtam, és lesütötte a szemét,és aszonta lehet, de témát váltott azonnal, és zavarba jött. szal lehet hogy búzacsíra. Anyámnak mondtam hogy szóljon rá, mert nem tudom ezt meddig fogom bírni. tök jó testvérek voltunk amíg nem lett kamasz, nem akarom megverni, addig rendes volt még nem lett kamasz, de most borzalmasan bu.zis.... anyám meg nem tesz semmit sőt engemet oltogat hogy hagyjam békén... Multkor már majdnem ott voltam hogy odacsapok mikor a hátamat kezdte buzerálgatni....

18/ Normális Magyar férfi!

#lány #legemvan
2013. jan. 23. 08:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:
84%

A kérdésed gusztustalan és provokáló.

Most tegyük félre tesód korát,nemét és nemi identitását.

Én sem vagyok nagy rajongója a túlzott testi kontaktusnak,de ha valaki rám csimpaszkodik akkor közlöm vele,hogy legyen olyan szíves és ne tegye . Akik értelmes lények, azok csodamód fel is tudják fogni.

2013. jan. 23. 14:06
 62/76 anonim ***** válasza:
96%

Nem, számomra nem derült ki, hogy emiatt ölelte meg a testvére. Eleve így kezdte a kérdező:

"Szóval simán ha boldog megölel, meg nyakamba ugrik akár, és ez k*rvára zavar. "

Magyarul őt az zavarja, ha a tesója így fejezi az érzelmeit, s emiatt titulálta melegnek.

Szóval sose azért ölelgette, mert meleg, hanem mert szereti a testvérét.

Majd képbe jött, hogy lehet a fiúkhoz vonzódik a tesó, s ekkor a kérdező már elkezdte bemagyarázni magának, hogy ez az ölelés szexuális indíttatású.

Sorrendje volt a dolgoknak itt, csak értelmezni kell.

Itt látszik meg, hogy a kérdező is még csak egy gyerek, mert csak az a normál viselkedés, amit ő csinál.

2013. jan. 23. 14:08
 63/76 anonim ***** válasza:
96%
Tudod ezeket a nagy magyarokat azért nem csípik rengetegen, mert ilyen értelmi képességekkel verte meg a sors őket, mint téged. Nem attól magyar valaki, hogy kiáll és üvöltözik, hogy nagy Magyarország, hanem a tettei miatt. És az viszont magyarságtól független, hogy a családot védeni, összetartani kell. A családokból áll össze a nép. A normális Magyar nép.
2013. jan. 23. 14:09
 64/76 anonim ***** válasza:
0%

Szerinted mindenki beakar magyarázni magának mindent? Ébresztő!

A szövegéből meg a hsz-eiből kiderült, hogy állítólagosan az öccse lehetséges melegnek vallja magát..Innentől nincs tovább mit fokozni, a kérdező mondatai/álláspontja révén.

2013. jan. 23. 14:12
 65/76 anonim ***** válasza:
96%

És ha meleg az öccse, akkor csak szexuális vonzalomból ölelheti meg a testvérét?

Én hetero nő vagyok, ergo ha én megölelek egy pasit, azt csak szexuális vonzalom miatt tehetem? Pedig megszoktam ölelni a páromon kívül is más férfit, pl tesóimat, unokabátyámat. De nem kívánom meg őket!

2013. jan. 23. 14:16
 66/76 anonim ***** válasza:
94%

Látod volt ez a jobbikos politikus, Szegedi Csanád, vagy ki, aki vérmes zsidógyűlölő volt, és mihelyt kiderült, hogy zsidó ősei vannak, Kilépett a pártból, és a családja oldalára állt. Te pedig éppen a családod egy tagját próbálod befeketíteni. Ez jellemző a nagy Magyarokra? Nem lenne jó, ha így lenne. Egy ilyen kisfiú titkolná még az anyja előtt is ha meleg, nem hogy kikezd a bátyával.

Itt valami nagy csavar van a dologban, amit sokan éreznek is a válaszolók közül.

2013. jan. 23. 14:51
 67/76 anonim válasza:
94%
ha boldog az ember, esélyes hogy megöleli azt a környezetében van,ismerős, barát, családtag. attól még nem homokos szerencsétlen...
2013. jan. 23. 14:57
 68/76 anonim ***** válasza:
92%
"Ha valaki csak akkor tart értékesnek, ha az ő elvárásai szerint gondolkodsz, élsz, akkor valójában nem téged tart értékesnek. Hanem önmagát. Önmaga értékrendjét akarja benned viszontlátni. Mint egy tükörben. Amit ő értéknek gondol, azt szeretné benned látni, azt akarja tőled megkapni. És ha próbálsz megfelelni neki, akkor már nem TE vagy, hanem Ő."
2013. jan. 23. 15:09
 69/76 anonim ***** válasza:
100%
FOGADD EL TESOD UGY AHOGY VAN :)
2013. jan. 23. 16:06
 70/76 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem a válaszadók többsége nincs tisztában a szánalmas szóval.
2013. jan. 23. 16:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!