Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A 14 éves fiú testvérem úgy...

H.Dávid18 kérdése:

A 14 éves fiú testvérem úgy viselkedik mint egy "csaj". és ez rohadtul idegesít. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval simán ha boldog megölel, meg nyakamba ugrik akár, és ez k*rvára zavar. Megkérdeztem tőle egyszer hogy ratyi e, persze a "meleg" szót használtam, és lesütötte a szemét,és aszonta lehet, de témát váltott azonnal, és zavarba jött. szal lehet hogy búzacsíra. Anyámnak mondtam hogy szóljon rá, mert nem tudom ezt meddig fogom bírni. tök jó testvérek voltunk amíg nem lett kamasz, nem akarom megverni, addig rendes volt még nem lett kamasz, de most borzalmasan bu.zis.... anyám meg nem tesz semmit sőt engemet oltogat hogy hagyjam békén... Multkor már majdnem ott voltam hogy odacsapok mikor a hátamat kezdte buzerálgatni....

18/ Normális Magyar férfi!

#lány #legemvan
2013. jan. 23. 08:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
77%

ma 11:41 BBB

Én idióta állat vagyok? Miből veszed? Mert nem vagyok olyan primitív felfogású, mint te? Sajnálom, de nem is leszek, akármit is írsz rám.

Nekem mindig is többet fog érni az emberi érték, mint az, ha valaki meleg.

Tudod kit ítélek el?

Akik többre nézik a piát, mint a saját gyereküket

Az állatkínzókat

A rosszindulatú embereket, s azokat akik másokon élősködnek

Lehet neked van valami nagy lelki traumád, amiért ilyeneket írsz, de sok meleg többet ér emberileg, mint a 10 hetero együttvéve.

Majd akkor is ítéld el a melegeket, ha az utcán egy hetero cigó nyakon szúr 2000 Ft-ért.

2013. jan. 23. 12:22
 52/76 anonim ***** válasza:
9%
Ki mondta, hogy elítélem? Felőlem nyugodtan mehetnek kézen fogva is akár a hátam mögött, vagy előttem is, vagy a járda túlsó oldalán is..De nem bírnám ki, ha rám akaszkodna egy, mert gusztustalanságnak vélném..Van különbség a kettő között. Tán, neked jól esne, vagy örülnél neki? Gondolom nem, hogy ha nem vagy olyan..Akkor meg nem tudom miről beszélünk!
2013. jan. 23. 12:35
 53/76 anonim ***** válasza:
83%

Hányok az ilyen emberektől, mint te!!!

Itt hangoztatod, hogy te mekkora magyar vagy, hungarista, meg anyám kínja...

Közben egy értelmes mondatot nem sikerült még magyarul helyesen leírod, de a gyűlölködés az nagyon megy.

Az ilyen barmok miatt kell szégyellnünk lassan, hogy magyarok vagyunk, és még te vagy a nagy magyar!? Szánalmas!

2013. jan. 23. 12:38
 54/76 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem azt akartad írni a végére, hogy 18/idegbeteg kicsávó vagy látens b.zi. Azzal nincs SEMMI baj, ha egy srác nem viselkedik nagymacsósan meg úgy, ahogy a 100 évvel ezelőtti "nagy könyvben" meg van írva. Amíg nem sminkeli magát, nem hord csillogósat meg rózsaszínt, addig nem kell azt mondani rá, hogy csajos. Lehet az is, hogy egyszerűen érzelmesebb, mint te, aki olyan üres érzelmileg, mint egy kuka ürítés után, és talán nem is olyan egyszerű, mint a faék. És ha meleg, akkor mi van? Akkor már nem is szereted? Nem is a testvéred? Sajnálom szegényt, hogy ekkora suttyó paraszt a bátyja...

És 18 évesen messze nem vagy férfi, a seggeden még ott a tojáshéj, főleg, ha még otthon laksz.

2013. jan. 23. 12:40
 55/76 anonim ***** válasza:
92%

BBB! Neked alapból azzal volt a bajod, hogy egy fiútestvér egy másikat megölel. Főleg, hogy még mindkettő gyerek!

Ne hogy már ez legyen a gáz a mai világban! A sok kefélő tiniribanc meg az elfogadott.

2013. jan. 23. 12:41
 56/76 anonim ***** válasza:
95%

Ja, és még valami(k):

-ha olyan nagy magyar vagy, akkor tanulj meg helyesen írni!!!!, nyelvében él a nemzet ugyanis

-a politikai beállítottságod egy dolog... de ha a baráti köröd előbbre való nálad, mint a tulajdon testvéred, aki tényleg semmi rosszat nem tett, akkor nagy bajok vannak az elméddel is

2013. jan. 23. 12:43
 57/76 anonim ***** válasza:
90%
Téged nagyon befolyásólnak a barátaid.
2013. jan. 23. 12:52
 58/76 anonim ***** válasza:
0%
Felfogással valami nem stimm.? Igen, bajom van vele ha szexuális vágyból megölelte a 14 éves a 18 évest..Miért, ez természetes? Elfogadott? Ne kelljen már magyarázni..Azzal nincs bajom, ha valaki megöleli a testvérét alkalom adtán, gratulációkor, pl. ballagás, diplomaosztó, eljegyzés, esküvő, megnyert meccs egy adott sportban, stb..De, ne ölelgesse, meg ne simogassa szexuális vágyból a báttyát ha ő azt természetes módon nem szereti..
2013. jan. 23. 13:09
 59/76 anonim ***** válasza:
100%
BBB!Most magadnak akarod bemagyarázni, hogy a kérdezőt az öccse szexuális vonzalomból ölelte meg?
2013. jan. 23. 13:27
 60/76 anonim ***** válasza:
4%
Na ez már a Testvériség extrákkal..Ha összevetnéd a kérdező szövegét a kommentjeivel, számodra is kiderülne, és nem, nem akarom bemesélni magamnak, nem az én dolgom, nem is ismerem őket tudtommal, ezáltal nem is nagyon érdekel hogy homi-e a 14 éves kisfiú vagy nem, sem más amihez semmi közöm. A kérdezőt, mint kiderült zavarja, amit meg is értek, elmondtam, hogy ne hagyja hogy ölelgesse meg simogassa, azt kész. Van sok más fiú a környékükön minden bizonnyal..
2013. jan. 23. 13:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!