A 14 éves fiú testvérem úgy viselkedik mint egy "csaj".
és ez rohadtul idegesít. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval simán ha boldog megölel, meg nyakamba ugrik akár, és ez k*rvára zavar. Megkérdeztem tőle egyszer hogy ratyi e, persze a "meleg" szót használtam, és lesütötte a szemét,és aszonta lehet, de témát váltott azonnal, és zavarba jött. szal lehet hogy búzacsíra. Anyámnak mondtam hogy szóljon rá, mert nem tudom ezt meddig fogom bírni. tök jó testvérek voltunk amíg nem lett kamasz, nem akarom megverni, addig rendes volt még nem lett kamasz, de most borzalmasan bu.zis.... anyám meg nem tesz semmit sőt engemet oltogat hogy hagyjam békén... Multkor már majdnem ott voltam hogy odacsapok mikor a hátamat kezdte buzerálgatni....
Azért ír így mindenki, mert nem így kell hozzáállni!Aki egy 18 éves normális magyar férfinak tartja magát,az érettebben gondolkozik, de én az írásod alapján egy gyereket látok benned.
2013. jan. 23. 09:59
22/76 anonim válasza:
*nem.
Meg boven NEM ferfi
2013. jan. 23. 10:00
23/76 anonim válasza:
Ja, s ha annyira nagy férfi lennél, akkor felfognád, hogy miért ölel meg az öcséd! Az ember megöleli azt, akit szeret, tök mindegy, hogy 14 éves, vagy 70, vagy hetero, vagy meleg, vagy leszbikus, vagy zsidó.
Ha kiderül, hogy tényleg meleg,és a saját családja elfordul tőle, amikor pont,hogy a szeretteinek kellene a legjobban elfogadni, s megvédeni, akkor magába fog fordulni!
2013. jan. 23. 10:04
24/76 A kérdező kommentje:
Felfogtam! nem fogok tőle elfordulni, csak azt akarom hogy normális legyen. és amúgy ezek az ölelgetések eléggé lányosak. ráadásul a haja is mint egy csajé, és ezen kívül csajosan is viselkedik sokszor. meg mozog is. nem rétitek ti csak oltogattok engemet. most már férfi sem vagyok.egyre jobb.
2013. jan. 23. 10:08
25/76 anonim válasza:
Igaza van a kérdezőnek! Ne ölelgesse meg simogassa őt egy másik fiú legyen az akár spanja akár testvére!
2013. jan. 23. 10:10
26/76 anonim válasza:
Ahogy az előzőek írták, ennyi idősen nem lehet biztos benne, hogy meleg, próbálgatja magát, egyébként meg ha fizikailag, lelkileg bántod sokkal rosszabb lesz a helyzet. Melyik a jobb? Ha esetleg meleg lesz vagy még mellé lelki nyomorék??? Nézzél magadba öcsém! Hogy éreznéd magad ha az egyik családtagod azért verne, mert olyan vagy amilyen??? Hagyd békén szegény, az is lehet hogy kinövi, de lehet hogy nem!
2013. jan. 23. 10:13
27/76 anonim válasza:
Nem ettol leszel ferfi es nem is 18 evtol, megnyugtatlak. Lehet, hogy sosem leszel igazi ferfi!
Te csak egy kis szajhos kemenykedo vagy, es azert zavar, mert kirohogik a haverjaid szerencsetlent.
Inkabb melle kene allnod, ahogy egy testvernek kell! Majd csak ezutan lehetsz igazi ferfi, de meg csak egy fiu vagy, nem tobb!
2013. jan. 23. 10:13
28/76 anonim válasza:
a 31-es jól összefoglalta, neked az a dolgod, hogy mellette legyél ... ha tényleg meleg nem tehet róla, hidd el ... és ha feminin hajlamai vannak akkor ne zavarjon, vedd úgy, hogy a húgod, nem fog szexuálisan közeledni hozzád, ezt is elhiheted
2013. jan. 23. 10:14
29/76 A kérdező kommentje:
ezek nem növik ki. akik ilyenkor aberáltak azok is maradnak. azért reménykedem. de tom hogy én 14 évesen is utáltam a bu.zikat, és SOHA meg sem fordult a fejemben egy férfi? ember. ez beteges. én szerettem volna vele sokmindent csinálni az életben. abban reménykedtem ha felnől velem együtt fogja megvédeni majd a hazáját, és majd ő is belép olyan szervezetbe ami a nagymagyarország visszaszerzését forszírozza. Tudod mennyire fájdalmas ez nekem? És amúgy nem utálom, és nem fogom megverni. nem is tettem. de tudod, én is emberből vagyok, és nem tudom meddig bírom még ki, ezt a viselkedést. és ha meglátok te én egy másik fa*szit mellette, én azt felnyársalom esrre esküszöm. ha őt el is viselem ilyennek, de szeretem mint a testvéremet, a "pasiját" nem fogom kibírni majd.... anyám meg nyugodt, szarik rá, úgy látom nem érdekli, sőt még lányos cuccokat is vesz neki dirket. tapadós gatyát, meg még ékszert is.... az is beteg. komolyan egy ilyen calűádot. de mondom nem tehet róla, nem utálom, de nagyon kivagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!