Hogy lehet segíteni egy férfit a gyermeke felé, ha sok-sok év után szerzett tudomást a gyerek létezéséről?
49
Már ne is haragudj, de a téveszméidet tartsd meg magadnak, és mint említettem keress magadnak más kérdést, mert hogy a kuytámat nem bíznám rád-az tény:DD
És ha te férfinak adod ki magad, akkor ezzel az erővel én is:DD A fenéket vagy férfi. Egy rosszindulatú féltékeny nő vagy, aki nagyon ostoba és gonosz.
51 na tehát kiderült, hogy te vagy az anyuka, aki eddig tévhitben tartotta a gyermekét valamint a gyermeke apját ... végig kellene olvasnod a saját hozzászólásaidat, kész pszichológiai tanulmány:
hárítás, másban hiba keresés, titkolózás magad előtt is
tehát kakiban vagy, mert esetleg elhagyott az eddigi párod, és szeretnéd megkaparintani kislányod apját a még hátralévő idődre, és ehhez kérsz másoktól tanácsot ... remélem nem jössz ki belőle jól ilyen hozzáállással
tudod az a helyzet, hogy én tudom ki vagyok, de te mázt kensz magadra, és nem engeded, hogy bárki is megvakargassa rajtad, hátha kilátszik milyen vagy
Igen, jol szorakozom. Koszonom a lehetoseget!:)
Mert feltettel egy kerdest es barki probalt segiteni, mindenki buta, ostoba, arto szandekkal erkezett...
Pedig nem is kaptal troll valaszt!
El kele gondolkodni, hogy nem a viz a hulye, ha a kacsa nem tud uszni...
Neked szovegertesi problemaid vannak! Reszleteket kertek tole, ugyanis ennek hianyaban a tanacs csak ures frazis. Ha semmit nem tudnak a multrol, a kapcsolatrol szerinted lehet mondani barmi ertelmeset, ami hasznalhato is???
Ok. Mondok. Apuka talalkozgasson sokat a gyerekevel! Erted maaar?
Nos tehát..
Adott egy férfi, aki valami úton módon megtudta, hogy van egy 10+ éves gyereke. Szeretne a gyerekkel kapcsolatot létesíterni, de nem tudja, hogyan kezdjen neki.
Én ezt az információt szűrtem ki ebből, erre tudok válaszolni.
Első körben vegye fel a kapcsolatot az anyával. Az anyuka infókat tud adni a gyerekről. Együtt kiépítik a stratégiát.
Itt megjegyzem, soha nem baj, ha a szülő beismeri a hibáit. Így a gyerekben is tudatosul, hogy hibázni nem a világvége, ki lehet javítani. Az anyukának bocsánatot kell kérnie. Együtt hármasban pedig megbeszélik, hogy hogyan tovább...
Ez a könnyű megoldás. Ha az anyuka elzárkózik, akkor bíróság, sok sérülés a gyereknek ect...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!