Hogy lehet segíteni egy férfit a gyermeke felé, ha sok-sok év után szerzett tudomást a gyerek létezéséről?
13as vagyok.
A férfiről légyszi-ne a gyerekről kérdezősködj, hanem a férfiről van most szó.
Férfiről is kérdeztem de arra sem válaszoltál.Akármennyire is nem érted fontos mit gondol a gyerek,mert ha ő elutasitja az apját akkor hiába akarsz segiteni az apának.
19
Senki nem mondta, hogy nem felelős az anya, vagy hogy nem vállalná a felelősséget.
a kérdező 20-hoz:
csak segíteni próbáltam, de látom neked nem lehet, mert félreértetted az oldal célját: ez itt nem a találóskérdések.hu
ha akarsz korrekt választ, akkor tegyél fel olyan kérdést amire lehet is adni
21
"Az apa hogy viszonyul a gyerekhez,akar közeledni csak nem tudja hogyan?Egyáltalán ki az aki segiteni akar neki ebben,jóbarát,feleség,új pár?"
Az apa megakarja ismerni és látni akarja a gyereket. Kapcsolatot akar a gyerekkel.
"jóbarát,feleség,új pár"
Ezek közül egyik se, de a személyem a kérdést illetően lényegtelen.
24
Köszönöm, hogy más kérdés oldalára mész, és elhagyod ezt:D
na, akkor a kérdésed: "Hogy lehet segíteni egy férfit a gyermeke felé, ha sok-sok év után szerzett tudomást a gyerek létezéséről?"
és az én kérdésem:
- ki az aki segíteni akar? (az anya, a barát, a testvér, a nagyszülő, a gyermekvédelmis, Orbán Viktor?)
talán eljutsz oda, hogy rájöjj erre így nem lehet válaszolni
Az apa megakarja ismerni és látni akarja a gyereket. Kapcsolatot akar a gyerekkel.
Mi az akadály?
Elég értelmetlen, amit írsz!
Fogd már fel,ha az apa akarja a jó kapcsolatot a gyerekkel, akkor ebben CSAK az anya tud segíteni!
Ha ő nem tudja megmagyarázni a gyereknek, vagy nem is akarja, hogy eddig miért nem tartotta vele a kapcsolatot az apja, akkor a férfi akár a csillagokat is lehozhatja a gyereknek az égből, nem tud vele normális kapcsolatot kialakítani.
Ebben az anyának is partnernek kell lenni maximálisan.
28
Hogy a gyerek nem ismeri, és más nevelte fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!