Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet segíteni egy...

Hogy lehet segíteni egy férfit a gyermeke felé, ha sok-sok év után szerzett tudomást a gyerek létezéséről?

Figyelt kérdés
Illetve van-e itt valakim aki átesett már ilyenen. Mikre kell figyelni?

2013. jan. 23. 08:26
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 A kérdező kommentje:

36

Ne haragudj, de megkérhetnélek, hogy nézz másik kérdés után?

Őszintén? Egyszerűen olyan tanácsokat adsz, hogy még egy kutyával rendelkező egyén sem tenné, nem hogy felnőtt értelmes ember.. Olvasgatlak és szörnyülködöm, hogy nőként hogy lehetsz ennyire tuskó és EQ hiányos.

2013. jan. 23. 09:47
 42/62 A kérdező kommentje:

40

A gyerek: kislány, és nem fiú

2013. jan. 23. 09:49
 43/62 anonim ***** válasza:

Akkor ezt így előre nem nagyon lehet lezongorázni. Minden lépés után lelkifröccs kell a férfinak, ami az adott lépés következményei után adagolható csak.

És abban nem értek egyet, hogy csak az anya és az apa dönt arról, hogy mit mondjanak a gyereknek. Szó van itt egy harmadik félről is, ha jól értem, akit a gyermek az apjának tekint, aki felnevelte. Vagy nem jól értelmeztem?

2013. jan. 23. 09:50
 44/62 anonim ***** válasza:
100%
Hat en ötször elolvastam a 36. választ es nem értem, hogy mi vele a problémád....
2013. jan. 23. 09:50
 45/62 anonim ***** válasza:

Akkor majd a Kerdezo megvitatja magaban, ha mindenkit elhajt...:) Szerintem te vagy ostoba. Segiteni akarnak, adj olyan reszletet, amibol nemismernek ratok!

Tudod, tudom, nezzek masik kerdes utan...:))))

2013. jan. 23. 09:51
 46/62 anonim ***** válasza:
Kérdező, leültök hármasban a gyerekkel...:)
2013. jan. 23. 09:54
 47/62 anonim ***** válasza:
én sem értem mi baj a 36os válasszal...
2013. jan. 23. 09:56
 48/62 A kérdező kommentje:

45

Látom írtózatosan jól szórakozol. De tudod mit, végül tényleg ki vagyok én, hogy segiteni szerettem volna, hogy ne roppanj össze:)

2013. jan. 23. 09:58
 49/62 anonim ***** válasza:
89%

41 én mint a 36-os válasz adója szintén nem értem mi vele a kérdező problémája :)

egyébként kérdező férfi vagyok 4 gyerekkel és ezen kívül nem pottyantottam el sehol másik gyereket akinek az anyja most ilyen gondban lenne mint te

ugyanis lassan egyértelmű, hogy te vagy az anya, és apukával hosszú idő után találkoztál, és szeretnéd neki elmondani - valamint a lányodnak is - hogy eddig mindenkit félrevezettél ... tehát változatlanul tartom, hogy azt teheted amit a 36-ban leírtam

2013. jan. 23. 10:00
 50/62 anonim ***** válasza:
Na asszem itt kell innen lelépni, pá :)
2013. jan. 23. 10:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!