Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet segíteni egy...

Hogy lehet segíteni egy férfit a gyermeke felé, ha sok-sok év után szerzett tudomást a gyerek létezéséről?

Figyelt kérdés
Illetve van-e itt valakim aki átesett már ilyenen. Mikre kell figyelni?

2013. jan. 23. 08:26
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 A kérdező kommentje:

10

Ez volt a kérdés, amit egy nő inditott:

"Hogy lehet segíteni egy férfit a gyermeke felé,"

De ha tudatosan rombolni akarod a kérdést, akkor szólj, megnyitom újból.

2013. jan. 23. 08:59
 12/62 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez az adott férfitől függ, a legtöbbet azzal lehet segíteni, hogy hagyod, hogy meghozza a saját döntéseit erről a szituról, és abban segítesz neki, amit ő szeretne.
2013. jan. 23. 09:02
 13/62 anonim ***** válasza:
92%

Ennyi infóból ne várj segitséget.

A gyerek tudta ki az apja?A gyerek közeledne az apja felé?Milyen képe van az apjáról?Az apa hogy viszonyul a gyerekhez,akar közeledni csak nem tudja hogyan?Egyáltalán ki az aki segiteni akar neki ebben,jóbarát,feleség,új pár?

2013. jan. 23. 09:03
 14/62 anonim ***** válasza:
69%
Könyörgöm, feltettel egy kérdést, en meg válaszoltam. Tudni kellene, hogy az anya mit mondott eddig a gyereknek es azzal összhangban cselekedni. De tudod mit? Befejeztem.
2013. jan. 23. 09:03
 15/62 A kérdező kommentje:

12

Tudom, hogy mit szeretne: szeretné látni és megismerni a gyerekét.

2013. jan. 23. 09:05
 16/62 A kérdező kommentje:

13

A férfiről légyszi-ne a gyerekről kérdezősködj, hanem a férfiről van most szó.

2013. jan. 23. 09:06
 17/62 A kérdező kommentje:

14

Helyes. Köszönöm, hogy elmész, már ideje volt.

2013. jan. 23. 09:06
 18/62 anonim ***** válasza:

ahogy én értem a kérdező lehet az apa új párja, és mostanában derült ki az apa számára is, hogy bizony sok éve született egy gyermeke (ami elég hihetetlen, de előfordulhat) ... neked kérdező tulajdonképpen semmi dolgod, azt teheted ebben az esetben, hogy a párod támogatod az elképzeléseiben ... az, hogy ő hogyan jut a gyereke közelébe és hogyan tudja elmagyarázni neki, hogy eddig hol volt az attól függ, hogy anyuka mit mondott eddig a gyereknek az apjáról

ja, és tudomásul kell venni, hogy ez sosem lesz apa-gyerek kapcsolat, mert csak két idegen

2013. jan. 23. 09:08
 19/62 anonim ***** válasza:

Ha az apa tizenévig nem tudott arról, hogy van egy gyereke, az EGYEDÜL az anya felelőssége!

Az anya KÖTELESSÉGE elmondani a gyereknek, hogy eddig miért nem tarthatta az apa a gyerekével a kapcsolatot!

Ezután pedig biztosítania kell, hogy az apa és a gyerek akkor találkozzon, amikor akarnak.

Ebben az esetben kialakulhat egy jó kapcsolat is közöttük.

Minden az anya hozzáállástól függ!

2013. jan. 23. 09:16
 20/62 A kérdező kommentje:

18

Biztos ballábbal keltél fel, hogy ekkora zőldségeket karattyolsz itt össze.:DD

no meg még egy csepp kieg:

Tudok olyan kapcsolatról, hogy az apja imádta miután megismerte a gyerket.Pedig már nagy gyerekről volt szó.

2013. jan. 23. 09:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!