Szerintetek ez igénytelenség? És elhagynátok emiatt a párotok/barátnőtök?
Fél év után elhagyott a barátom, mert szerinte igénytelen vagyok. Ezalatt azt értette, hogy a kutyám szőre benne van a szőnyegben. Van egy 1 éves beagle-m, mióta megkaptam, minden nap porszívózok. Fertőtlenítővel felmosom a konyhát, előszobát, ha a kutya körbenyalt, és a párom látta, azonnal mentem arcot mosni. A lakásban nincs kutyaszag, nincs rendetlenség (esetleg az asztalomon, de hát ennyi belefér). Ha mosatlan edény keletkezik azonnal elmosom, a szennyes sem 1 hétig sorakozik, mire mosásra kerül a sor. Mellesleg hozzáteszem, szüleimmel lakom, a barátom meg gyakran itt aludt. Szóval, tegnap este összevesztünk, ezért ő úgy döntött, a földön alszik. Meglátta, hogy van 2-3 szál kutyaszőr a szőnyegben, és elkezdett este 11kor veszekedni velem, hogy milyen egy igénytelen lány vagyok, hogy nem takarítom a szobámat rendesen. (Hozzáteszem, a napi félóra porszívózás csak a 90%át szedi ki a szőrnek) Meg, hogy poros a szekrénysorom (2 hete ő segített letörölni), meg hogy megint nem mosogattam el (volt 2 db pohár, gondoltam majd ma reggel, reggeli után a tányérral meg stb-vel együtt elmosom). Aztán felöltözött és hazament. Szeretem, de nagyon megbántott. Délben már jött az sms, hogy megbánta, szeret, béküljünk ki stb. Nem tudom, hogy akarom-e ezek után látni. Azt hiszem, nem.
Egyébként naponta 1x fürdök, meg 1x zuhanyzok. Tehát egyáltalán nem vagyok igénytelen, ő mégis annak mondott. Így hogy öleljem át újra? Ja és azzal is baja volt, hogy a kutya nyalogatta az arcomat, és a kezemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!