Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez igénytelenség?...

Szerintetek ez igénytelenség? És elhagynátok emiatt a párotok/barátnőtök?

Figyelt kérdés

Fél év után elhagyott a barátom, mert szerinte igénytelen vagyok. Ezalatt azt értette, hogy a kutyám szőre benne van a szőnyegben. Van egy 1 éves beagle-m, mióta megkaptam, minden nap porszívózok. Fertőtlenítővel felmosom a konyhát, előszobát, ha a kutya körbenyalt, és a párom látta, azonnal mentem arcot mosni. A lakásban nincs kutyaszag, nincs rendetlenség (esetleg az asztalomon, de hát ennyi belefér). Ha mosatlan edény keletkezik azonnal elmosom, a szennyes sem 1 hétig sorakozik, mire mosásra kerül a sor. Mellesleg hozzáteszem, szüleimmel lakom, a barátom meg gyakran itt aludt. Szóval, tegnap este összevesztünk, ezért ő úgy döntött, a földön alszik. Meglátta, hogy van 2-3 szál kutyaszőr a szőnyegben, és elkezdett este 11kor veszekedni velem, hogy milyen egy igénytelen lány vagyok, hogy nem takarítom a szobámat rendesen. (Hozzáteszem, a napi félóra porszívózás csak a 90%át szedi ki a szőrnek) Meg, hogy poros a szekrénysorom (2 hete ő segített letörölni), meg hogy megint nem mosogattam el (volt 2 db pohár, gondoltam majd ma reggel, reggeli után a tányérral meg stb-vel együtt elmosom). Aztán felöltözött és hazament. Szeretem, de nagyon megbántott. Délben már jött az sms, hogy megbánta, szeret, béküljünk ki stb. Nem tudom, hogy akarom-e ezek után látni. Azt hiszem, nem.

Egyébként naponta 1x fürdök, meg 1x zuhanyzok. Tehát egyáltalán nem vagyok igénytelen, ő mégis annak mondott. Így hogy öleljem át újra? Ja és azzal is baja volt, hogy a kutya nyalogatta az arcomat, és a kezemet.

2009. aug. 31. 16:40
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd, had menjen jó messzire. Azt' ott majd porszívózhat kedvére. A marha...
2009. szept. 8. 17:10
 42/43 anonim válasza:
45%
Ez az életbe nem talál normális embert ... jószág nem való lakótérbe meg még az arcát is nyalatja a jószággal pfej ...
2009. szept. 10. 22:08
 43/43 anonim ***** válasza:
Habár nem szeretem a kutyákat, mégis azt mondom eszedbe ne jusson kitenni a kutyát a pasi miatt! Ezzel azt látná hogy parancsolhat neked a saját lakásodba, akkora lavinát indítanál el vele... utána szabályozni akarna, azt hinné mindent megtilthat és irányíthat téged, ugye ezt te se akarod? Szerintem amúgy most is túl sokat enged meg magának, amit mondott az felháborító és azt mutatja meg hogy nem tisztel egyáltalán! Nem érdemel meg téged, keress egy normális pasit.
2012. márc. 11. 21:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!