Szerintetek ez igénytelenség? És elhagynátok emiatt a párotok/barátnőtök?
Fél év után elhagyott a barátom, mert szerinte igénytelen vagyok. Ezalatt azt értette, hogy a kutyám szőre benne van a szőnyegben. Van egy 1 éves beagle-m, mióta megkaptam, minden nap porszívózok. Fertőtlenítővel felmosom a konyhát, előszobát, ha a kutya körbenyalt, és a párom látta, azonnal mentem arcot mosni. A lakásban nincs kutyaszag, nincs rendetlenség (esetleg az asztalomon, de hát ennyi belefér). Ha mosatlan edény keletkezik azonnal elmosom, a szennyes sem 1 hétig sorakozik, mire mosásra kerül a sor. Mellesleg hozzáteszem, szüleimmel lakom, a barátom meg gyakran itt aludt. Szóval, tegnap este összevesztünk, ezért ő úgy döntött, a földön alszik. Meglátta, hogy van 2-3 szál kutyaszőr a szőnyegben, és elkezdett este 11kor veszekedni velem, hogy milyen egy igénytelen lány vagyok, hogy nem takarítom a szobámat rendesen. (Hozzáteszem, a napi félóra porszívózás csak a 90%át szedi ki a szőrnek) Meg, hogy poros a szekrénysorom (2 hete ő segített letörölni), meg hogy megint nem mosogattam el (volt 2 db pohár, gondoltam majd ma reggel, reggeli után a tányérral meg stb-vel együtt elmosom). Aztán felöltözött és hazament. Szeretem, de nagyon megbántott. Délben már jött az sms, hogy megbánta, szeret, béküljünk ki stb. Nem tudom, hogy akarom-e ezek után látni. Azt hiszem, nem.
Egyébként naponta 1x fürdök, meg 1x zuhanyzok. Tehát egyáltalán nem vagyok igénytelen, ő mégis annak mondott. Így hogy öleljem át újra? Ja és azzal is baja volt, hogy a kutya nyalogatta az arcomat, és a kezemet.
Kedves állatszerető barátok, nem mindenki viszonyul úgy az állatokhoz, a házi kedvencekhez, mint ti.
Én férfi vagyok, de én nem tűrnék meg a lakásunkban állatot.
Az pedig végkép ellenszenves lenne, ha a kutya, macska nyalogatná az én, vagy a párom arcát, lábát.
Szerencsére a párom is így gondolkodik, ezért nálunk ez nem okoz feszültséget. Akik pedig egymásra találnak házi kedvenc tartása terén is, azoknál ez biztosan nem okoz gondot egy párkapcsolatban.
Tehát amikor párt választasz legközelebb magadnak, vedd ezt is figyelembe. Mert lehet, hogy amíg nagy a szerelem, megtűri a kutyádat, de később már nem fogja tudni tolerálni, főleg ha ő előtte nem tartott kutyát, macskát.
Kedves férfi hozzászóló!
Nem is kell a te lakásodban állatot tartanod. De ha a barátnőd a szüleivel lakik, és ő tart kutyát, és te ezt tudod mégis szeretnél vele komoly kapcsolatot, akkor azon miért lépődsz meg, hogy a bnőd és az állata között szorosabba viszony?
Persze ezt nem rád értettem, hanem a páromra. Elvileg szerette a kutyámat, de kiderült, hogy mégsem.
A „férfi” hozzászóló vagyok. Nem akartalak megbántani, és azt gondolom nem vagy igénytelen, sőt, nagyon is igyekszel rendet tartani.
Megismert téged a pasid, az elején elfogadta a hogy te egy kutyás nő vagy. De ő nem kutyás pasi, és ez ki is derült, világosan és egyértelműen. Tehát ez miatt nem illetek össze.
Nem bírja elviselni a kutyádat és az azzal járó (szőr, nyalogatás, szagok..stb) feladatokat, megnyilvánulásokat, ami neked természetesek és elfogadotak.
Van ez így. Tálász egy pasit, aki elfogad ezekkel együtt, fel a fejel, jó vagy.
Hát bocs, de ilyet mondani, hogy igénytelen? Nekem szokta mondani a párom, hogy rendetlen vagyok vagy ilyesmi, de ilyet sose vágna a fejemhez, hogy igénytelen. Az azért egy nagyon durva sértés.
A barátodnak vagy szegényes a szókincse és nem tudta kifejezni magát, vagy egy bunkó és később még cifrábbakat fog a fejedhez vágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!