Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez igénytelenség?...

Szerintetek ez igénytelenség? És elhagynátok emiatt a párotok/barátnőtök?

Figyelt kérdés

Fél év után elhagyott a barátom, mert szerinte igénytelen vagyok. Ezalatt azt értette, hogy a kutyám szőre benne van a szőnyegben. Van egy 1 éves beagle-m, mióta megkaptam, minden nap porszívózok. Fertőtlenítővel felmosom a konyhát, előszobát, ha a kutya körbenyalt, és a párom látta, azonnal mentem arcot mosni. A lakásban nincs kutyaszag, nincs rendetlenség (esetleg az asztalomon, de hát ennyi belefér). Ha mosatlan edény keletkezik azonnal elmosom, a szennyes sem 1 hétig sorakozik, mire mosásra kerül a sor. Mellesleg hozzáteszem, szüleimmel lakom, a barátom meg gyakran itt aludt. Szóval, tegnap este összevesztünk, ezért ő úgy döntött, a földön alszik. Meglátta, hogy van 2-3 szál kutyaszőr a szőnyegben, és elkezdett este 11kor veszekedni velem, hogy milyen egy igénytelen lány vagyok, hogy nem takarítom a szobámat rendesen. (Hozzáteszem, a napi félóra porszívózás csak a 90%át szedi ki a szőrnek) Meg, hogy poros a szekrénysorom (2 hete ő segített letörölni), meg hogy megint nem mosogattam el (volt 2 db pohár, gondoltam majd ma reggel, reggeli után a tányérral meg stb-vel együtt elmosom). Aztán felöltözött és hazament. Szeretem, de nagyon megbántott. Délben már jött az sms, hogy megbánta, szeret, béküljünk ki stb. Nem tudom, hogy akarom-e ezek után látni. Azt hiszem, nem.

Egyébként naponta 1x fürdök, meg 1x zuhanyzok. Tehát egyáltalán nem vagyok igénytelen, ő mégis annak mondott. Így hogy öleljem át újra? Ja és azzal is baja volt, hogy a kutya nyalogatta az arcomat, és a kezemet.

2009. aug. 31. 16:40
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Havonta egyszer mentem le, akkor rend volt. Persze előre szóltam hogy mikor mennék.
2009. aug. 31. 16:54
 12/43 anonim ***** válasza:
51%

Kedves állatszerető barátok, nem mindenki viszonyul úgy az állatokhoz, a házi kedvencekhez, mint ti.

Én férfi vagyok, de én nem tűrnék meg a lakásunkban állatot.

Az pedig végkép ellenszenves lenne, ha a kutya, macska nyalogatná az én, vagy a párom arcát, lábát.

Szerencsére a párom is így gondolkodik, ezért nálunk ez nem okoz feszültséget. Akik pedig egymásra találnak házi kedvenc tartása terén is, azoknál ez biztosan nem okoz gondot egy párkapcsolatban.

Tehát amikor párt választasz legközelebb magadnak, vedd ezt is figyelembe. Mert lehet, hogy amíg nagy a szerelem, megtűri a kutyádat, de később már nem fogja tudni tolerálni, főleg ha ő előtte nem tartott kutyát, macskát.

2009. aug. 31. 17:09
 13/43 A kérdező kommentje:

Kedves férfi hozzászóló!

Nem is kell a te lakásodban állatot tartanod. De ha a barátnőd a szüleivel lakik, és ő tart kutyát, és te ezt tudod mégis szeretnél vele komoly kapcsolatot, akkor azon miért lépődsz meg, hogy a bnőd és az állata között szorosabba viszony?

Persze ezt nem rád értettem, hanem a páromra. Elvileg szerette a kutyámat, de kiderült, hogy mégsem.

2009. aug. 31. 17:14
 14/43 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem a pasid nem komplett. Én is tisztaságmániás vagyok, mert szerintem te is az vagy, ahogy leírtad. Nekem is beagle-m van, és hiába porszívózok, takarítok nap mint nap, 100%osan nem lehet eltűntetni a szőrt. A pasidnak ezek szerint nem volt még kutyája. Legközelebb takarítson ő, meglátjuk ő hogy tünteti el a szőrt.
2009. aug. 31. 17:23
 15/43 anonim ***** válasza:
93%

A „férfi” hozzászóló vagyok. Nem akartalak megbántani, és azt gondolom nem vagy igénytelen, sőt, nagyon is igyekszel rendet tartani.

Megismert téged a pasid, az elején elfogadta a hogy te egy kutyás nő vagy. De ő nem kutyás pasi, és ez ki is derült, világosan és egyértelműen. Tehát ez miatt nem illetek össze.

Nem bírja elviselni a kutyádat és az azzal járó (szőr, nyalogatás, szagok..stb) feladatokat, megnyilvánulásokat, ami neked természetesek és elfogadotak.

Van ez így. Tálász egy pasit, aki elfogad ezekkel együtt, fel a fejel, jó vagy.

2009. aug. 31. 17:32
 16/43 anonim ***** válasza:
37%
Egyszerűen nem kell lakásban tartani a kutyát.Én is undorodok,hogy a fotel tele szőrrel,a harisnyámra meg ráragad,dobhatom ki.aA kutyának nem a lakásban van a helye.Engem nem zavar ha valaki bent tartja,de ne kelljen már nekem elviselni,ha én nem szeretem.És nem tudnék annyira szerelmes lenni,hogy a kutya nyelvét csokolgassam(mint itt valaki irta,pfejj)
2009. aug. 31. 17:32
 17/43 anonim ***** válasza:
78%
Vannak kutyák amik csak lakásban tarthatók. Egyébként pedig a megismerkedéskor is volt kutya gondolom. Ha akkor elfogadta, akkor most mi ez a hirtelen változás. Szerintem a kutya csak egy mondvacsinált ok, valami más lehet a háttérben, ami miatt ilyen frusztrált lett a barát.
2009. aug. 31. 17:39
 18/43 anonim ***** válasza:
89%

Hát bocs, de ilyet mondani, hogy igénytelen? Nekem szokta mondani a párom, hogy rendetlen vagyok vagy ilyesmi, de ilyet sose vágna a fejemhez, hogy igénytelen. Az azért egy nagyon durva sértés.

A barátodnak vagy szegényes a szókincse és nem tudta kifejezni magát, vagy egy bunkó és később még cifrábbakat fog a fejedhez vágni.

2009. aug. 31. 17:50
 19/43 anonim ***** válasza:
91%
Ez a fiú - természeténél fogva - állandóan piszkálni fog téged, ha vele maradsz. Örökös stressz lesz az életed, mert a kákán is csomót keres és fog is találni. Ilyen a természete. Nekem az első férjem ugyanilyen volt. Soha nem tudtam, mennyi a határ, amit még tolerál. Én elválnék tőle szép csendben, botrányok nélkül.
2009. aug. 31. 17:51
 20/43 anonim ***** válasza:
85%
17.50 ja és hiába porszívózok két naponta, tiszta hajszál a padló. És nekem csak a fejemen van szőr, akkor egy kutya, macska, mit produkál? Nem vagy igénytelen, csak a barátod, hmm mondom vagy szókincs-szegény, vagy idióta.
2009. aug. 31. 17:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!