Milyen a kapcsolatod az unokatestvére (id) del? Fontos ez számodra?
Akit személyesen ismerek, az egy évvel idősebb a lányomnál.
A másik kettőt csak fotóról. Külföldön élnek, ha jól emlékszem a nagyobbik volt egy éves amikor személyesen találkoztunk.
A másod-unokatestvérekből annyi van, hogy a saját anyám nem tudná felsorolni őket (a déd illetve nagyszüleim egyenként tíz felett voltak testvérek)
22 unokatestvérem van, édesapám 9 testvére révén.
Az ország különböző pontjaira szóródott szét a nagy család, de mindenkivel tartjuk a kapcsolatot és rendszeresen találkozunk. Általában egyszerre csak 2-3-4 család fut össze Mamánál, de pl. Mama szülinapján szinte kivétel nélkül mindenki ott volt.
Kiskorunk óta ismerjük egymást, együtt nyaralt 10-12 gyerek a nagymamánál, és jól össze is barátkoztunk. Fontos számomra ez a kapcsolat, örülök, hogy vannak. :)
24L
Van akivel nagyon jóban vagyok, de nem legjobb barát szinten, de ez nem lényeges, viszont van olyan is, akivel csak köszönés, hogy vagy mi újság stb tehát felszínes.
Amúgy nálunk is elég széthúzó a család, de főleg a szülők részéről, hát ők tudják .
Leginkább ma már nincsen.
Nekem sokáig számított, sokat pedáloztam, hogy ha már a saját családom rossz, akkor másokkal legyen jó kapcsolatom, de visszafelé soha nem kaptam semmit. Ezért egyszerűen leépítettem őket. Majd ha számítok nekik, megkeresnek, rajtuk a sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!