Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen a kapcsolatod az...

Milyen a kapcsolatod az unokatestvére (id) del? Fontos ez számodra?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszi.
2013. jan. 21. 22:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen kapcsolatot nem tartunk. Ha talalkozunk neha, koszonunk egymasnak.
2013. jan. 22. 03:06
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Akit személyesen ismerek, az egy évvel idősebb a lányomnál.

A másik kettőt csak fotóról. Külföldön élnek, ha jól emlékszem a nagyobbik volt egy éves amikor személyesen találkoztunk.

A másod-unokatestvérekből annyi van, hogy a saját anyám nem tudná felsorolni őket (a déd illetve nagyszüleim egyenként tíz felett voltak testvérek)

2013. jan. 22. 05:50
 23/26 anonim ***** válasza:
91%

22 unokatestvérem van, édesapám 9 testvére révén.

Az ország különböző pontjaira szóródott szét a nagy család, de mindenkivel tartjuk a kapcsolatot és rendszeresen találkozunk. Általában egyszerre csak 2-3-4 család fut össze Mamánál, de pl. Mama szülinapján szinte kivétel nélkül mindenki ott volt.

Kiskorunk óta ismerjük egymást, együtt nyaralt 10-12 gyerek a nagymamánál, és jól össze is barátkoztunk. Fontos számomra ez a kapcsolat, örülök, hogy vannak. :)

24L

2013. jan. 22. 06:05
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Van akivel nagyon jóban vagyok, de nem legjobb barát szinten, de ez nem lényeges, viszont van olyan is, akivel csak köszönés, hogy vagy mi újság stb tehát felszínes.

Amúgy nálunk is elég széthúzó a család, de főleg a szülők részéről, hát ők tudják .

2013. jan. 22. 08:04
 25/26 anonim ***** válasza:

Leginkább ma már nincsen.

Nekem sokáig számított, sokat pedáloztam, hogy ha már a saját családom rossz, akkor másokkal legyen jó kapcsolatom, de visszafelé soha nem kaptam semmit. Ezért egyszerűen leépítettem őket. Majd ha számítok nekik, megkeresnek, rajtuk a sor.

2013. jan. 22. 09:13
 26/26 anonim ***** válasza:
Az egyik unokatestvéremet(apám öccsének a lányát)először és utoljára akkor láttam mikor megszületett,a másikat(anyukám nővérének a lányát)pedig egy évben egyszer mikor méltóztatik Halottak Napján hazaráncigálni a seggét.Itt van az édesanyja eltemetve és itt él a nagymamája,de neki ez sem számít,amikor meg itt van,folyton kritizálja nagymamám faluját és a házat amiben él.Tavaly megígértem neki,hogyha még egy rossz szót szól bármire,elvágom a torkát és elásom.Persze nem gondoltam 100%-osan komolyan de a várt hatást elértem vele,a látogatás további részében ki sem nyitotta a száját.De megérdemelte,mert a bunkósága miatt nagymamám elsírta magát.Öcsém ballagására meg sem hívjuk,nehogy elrontsa ezt a szép napot.26/N
2013. jan. 22. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!