Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idő volt mire új...

Mennyi idő volt mire új kapcsolatod lett?

Figyelt kérdés

2 évig voltunk együtt,ő szakított. Azóta 8 hónap telt el,de senki olyannal nem találkoztam akivel el tudnám képzelni a kapcsolatot.

Neked mennyi idő volt amíg jött az új szerelem?

22/L

2012. dec. 17. 20:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ez azon múlik, hogy mennyire léptél túl a szakítás tényén. Én mikor az első komoly barátommal szakítottam, rá kb 10 hónapra jött az új szerelem. De teljesen véletlenül, nem terveztem. A legutóbbi barátommal meg már másfél éve nem vagyunk együtt, de nem lettem újra azóta sem senkibe szerelmes igazán. Kis fellángolásaim voltak, de nem jött az a húú, én most szerelmes vagyok érzés... Mondjuk az ezzel az exemmel való szakítás komolyan romba döntött, nagyon nehéz volt úgy egyáltalán összeszednem is magam, nemhogy azon agyalni, hogy mikor jön az új szerelem.

27 L

2012. dec. 17. 20:31
 2/15 anonim ***** válasza:
47%

Augusztusban szakítottunk az exel négy év után. Októberben már mással cseteltem, decemberben elkezdtünk járni. Januárban kiakadtam, mert nem tudtam elfelejteni az exet.

Márciusban megismertem a páromat, a nagy Ő-t ha így jobban tetszik. Most már örülök, sőt ujjongok hogy vége lett az exel. Milliószor boldogabb vagyok, sokkal szerelmesebb. Ez amúgy majdnem 2 éve volt.

Tehát a válaszom:

7,5 hónap szinte pontosan.

2012. dec. 17. 20:32
 3/15 A kérdező kommentje:
A mai napig nem tudom elképzelni,hogy valakivel jobb legyen mint vele,vagyhogy egyszer majd én is férjhez megyek.Úgy érzem hogy olyan embert aki előtt ennyire magamat adhatom nem találok többet.
2012. dec. 17. 20:36
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet akár két év is, de ne parázz el fog múlni.
2012. dec. 17. 20:40
 5/15 anonim ***** válasza:
májusban szakított velem 3 év után, nyáron volt 3 futó kapcsolatom, majd októberben egy kollégámmal közelebb kerültünk egymáshoz, és decemberben kezdtünk el járni. nem voltam szerelmes az elején, mert még mindig az exemet szerettem. de aztán beleszerettem, és szerdán lesz 3 éve h együtt vagyunk. néha még mindig gondolok az exemre, h mi lett volna ha... pedig tiszta szívemből szeretem a páromat.
2012. dec. 17. 20:41
 6/15 anonim ***** válasza:
januárban szakított a párom 7 év utan es rá két hétre megismertem valakit, szeptemberben kezdtünk bele a kapcsolatba es annak most lessz 4 éve es boldog vagyok:)
2012. dec. 17. 21:10
 7/15 anonim ***** válasza:
másfél éves kapcsolat után 12 nap kellett, hogy összejöjjek a barátommal (2 éve tart), de a másfél év utolsó 2-3 hónapja már csak szenvedés volt, tehát a szakítás után már nem kellett túllépnem semmin, arra ott volt az a pár hónap. az új szerelem meg úgy furakodott az életembe, hogy ha akartam volna se tudtam volna kikerülni. naponta 3-szor, 4-szer összefutottunk mindenhol, hirtelen pont olyan bulik szerveződtek, amikre mindketten hivatalosak voltunk... szóval így voltam én 12 napot szingli.
2012. dec. 17. 21:27
 8/15 anonim ***** válasza:
1x volt és nem jött többet.
2012. dec. 17. 21:42
 9/15 anonim ***** válasza:
Egyébként megértem az érzéseidet. Ha nagyon nagyon szerettél valakit, borzasztó nehéz túllépni. Én is ezt éreztem, hogy soha többé nem lesz ilyen, akit ennyire fogok szeretni, akivel még egyszer átélhetem ezt az érzést, amikor tényleg átlényegülsz valakivel. Most már tudom, hogy el fog megint jönni, de ehhez idő kell. teljesen át kell alakulnia benned az érzéseknek, meg annak, hogy a kapcsolatotokra tekintesz. Tudod, a jó dolgokhoz idő kell:) Majd el fog jönni az az idő is, amikor már nem számolod a hónapokat, hogy mióta nem vagytok már együtt. Én úgy kb. a 12. hónapig számoltam. Higgy benne, hogy az élet kárpótol majd. Biztos jönni fog valaki, akivel olyan boldog leszel, hogy álmaidban sem hitted volna.
2012. dec. 17. 21:56
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kedves utolsó!! Nagy szerelem volt,de ha belegondolok nem Ő hiányzik. Sőt,rájöttem hogy egy picit sem illettünk össze,így visszanézve.Más életcélok stb...

Sokáig azt hittem hogy ő hiányzik,de rájöttem,ha nem lennék egyedül,ha lenne egy kapcsolatom és nem aludnék egyedül, akkor Ő már eszembe sem jutna.

Tehát nem Ő hiányzik,csak az a boldogság amit egy jó kapcsolat tud adni.

2012. dec. 17. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!